Sisus Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Ja sam čuo 4 nove pesme na nekom demosu i nisu mi se baš nešto svidele. Videćemo kakav će biti ostatak. Quote
Џрк Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 To su bili demosi delova, manje-vise nabacani rifovi, a ne gotove pesme. Quote
morbid_devil Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Srnje trebao je da umre corey taylor Ili joey jordison ne CHUCK!Ko zna sta bi sve bilo da je ostao ziv ..! hahahah...svaka ti cast...Slazem se s tobom!!! Quote
Grobodan Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rSxwe98QFiQ&feature=player_embedded This video was displayed on Chuck's funeral and it's made by his mother with her choices of music. Baš težak video. 1 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 (edited) Jebote ovde pola likova iz bendova :)Uz duzno postovanje da li vi svatate da ako kazete rip chuck pljujete na sve njegove radove posto covek se celog zivota zalagao za haos a vi pocivaj u miru Edited May 10, 2010 by STARSHOOTER_SUPREME 1 1 Quote
RazaL Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Ja ne slusam toliko death metal, ali grupa Death je nesto posebno. Imali su jedinstven zvuk, niko to nece postici kao sto su oni. Chuck je bio genije. Kakav je glas imao, kakve je pesme pisao. Umetnost. 3 3 Quote
satanicmaster Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Kakvi ste vi emosi bre, u pičku materinu. Plačete tu deset godina o smrti lika koji se drao i postujete slike gomile istih takvih likova koji nisu imali gram sluha i još se medjusobno zakačite oko gluposti. Kontam da svi vi imate neki bend u kome ni vasi pevaci ni vi nemate sluha pa se vadite na fazon "mi smo underground tebra, mislim ovaj-onaj, ded metal rispekt.. aaaaa, aaaaaaa" 10 Quote
Ancient Mariner Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Kakvi ste vi emosi bre, u pičku materinu. Plačete tu deset godina o smrti lika koji se drao i postujete slike gomile istih takvih likova koji nisu imali gram sluha i još se medjusobno zakačite oko gluposti. Kontam da svi vi imate neki bend u kome ni vasi pevaci ni vi nemate sluha pa se vadite na fazon "mi smo underground tebra, mislim ovaj-onaj, ded metal rispekt.. aaaaa, aaaaaaa" Kakav si idiot 2 Quote
satanicmaster Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 pa kad samo kenjaju bre. chuck bi ih otero u kurac. nek slusaju muziku i nek se pije i lozi. za kmecanje mogu da odem na tokio hotel forum Kakav si idiot Quote
Kw0ck4 Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Hoce neko da pravi Death tribute?! Ja sviram bass, pa aj samo jos da se sastavimo sa dve djitre i BUBNJAREM JEBENIM ako je to ikako moguce! Quote
Satanica Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Kakvi ste vi emosi bre, u pičku materinu. Plačete tu deset godina o smrti lika koji se drao i postujete slike gomile istih takvih likova koji nisu imali gram sluha i još se medjusobno zakačite oko gluposti. Kontam da svi vi imate neki bend u kome ni vasi pevaci ni vi nemate sluha pa se vadite na fazon "mi smo underground tebra, mislim ovaj-onaj, ded metal rispekt.. aaaaa, aaaaaaa" Pa ti onda i idi,ili na grandov,to sto si ti bezosecajan to je tvoj problem,ljudima je sigurno zao sto je umro,mogao je da stvara jos dosta dobre muzike...a sto se tice sluha,posto ga mi nemamo...a ti imas ocigledno odsviraj i otpevaj nesto pa da vidimo i cujemo Quote
Oddball Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 pa mozda je u tome fora, da neko ko je napravio Scream Bloody Gore bude u fazonu ae sta placete kao picke itd Quote
hypnos Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 moze preporuka za neki koncert od Death a da nije iz L.A. Quote
Recommended Posts