HeLLsarma Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Sale je potpuno upravo. Doduse ja sam naveo Humana i Spiritual jer je nekako to tranzicioni period ka necemu progresivnijem i vecem, mislim ka zrelijoj muzici. Ali nekako me najvise njihova energija prija. Quote
Сале Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Стварно не могу да издвојим ни 1 албум од осталих јер је сваки одличан и сваки представља део те јединствене феноменалне целине. Који год прст да одсечеш болеће те до јаја. Тако и са његовим албумима. 1 Quote
HUMAN Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Pa dobro al ima ono "ovaj sam prvi čuo, s onim sam ogluvo, uz taj sam jebo" :mhihi: RESPECT za sve nema veze ko je kako glaso ili ne može da se odluči!!! DEATH FOREVER!!! Image, dabome, desni klik na URL polje, pa onda odabereš paste. Doneo tata sok za svoje dete. Image, dabome, desni klik na URL polje, pa onda odabereš paste. Doneo tata sok za svoje dete. Hvala Vudune, ali kakav URL, kada mi je slika koju hoću da ubacim npr. na desktopu? Quote
Talvi Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 okači sliku na neki sajt tog tipa, recimo dodaj.rs i onda kopiraš url slike ovamo Quote
Јарослав Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Leprosy najbolji DM album ikada Quote
PajatheTrut Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Meni Sound of Perserverance najbolji. definitivno 4 Quote
HUMAN Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Hvala Talvi, ja ne verujem da ne postoji onaj stari seljački način(kopiraš sliku ubaciš-ćao) nego moram da je kačim na neki qrcbook Quote
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 najbolji DM album ikada E tu se već javlja problem Morbid Angela Quote
Јарослав Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 da, dobro si me podsetio treba da stoji - uz Altars Quote
PajatheTrut Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Пушите га бре. Саунд ов презрвиренс најбољи и даље. 2 Quote
HeLLsarma Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 TRIBUTE TO SOUND band. TTS! Quote
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Morao bi Savet da ti privremeno suspenduje dozvolu za death metal. 1 1 Quote
PajatheTrut Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Само ти напињи ситуацију..... 1 Quote
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Da polažeš kod Humana da ti se produži dozvola. Quote
PajatheTrut Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Дабогда сањао квинте и терце, јер то је срж детх метхала не иде емоција без хармоније 1 1 Quote
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Mala seksta od velike slađa. Quote
Phallusifer Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Sad cu bas da ga pustim. I meni posle suze Quote
Atheist Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Ostatak Agent Fresco albuma moze da ceka. 1 Quote
azal Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 DTA u beogradu, 5 april. sviraju ceo ITP valjda? Quote
HUMAN Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nevidjeno sam UZBUDJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konačno NAJVEĆE, NAJBOLJE METAL NUMERE DA ČUJEM UŽIVOOOOOOO KOJE ĆE TO POGIBELJSTVO BITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
HUMAN Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Ovo i nije baš najsvežija vest, ali vrteo sam 10-ak stranica unazad, ne vidim da je pominjano(izvinjavam se ako jeste) Daklem, snima se dokumentarac o Chuck Schuldineru, pod nazivom "Death by Metal", trebalo bi da izidje 2016, evo detaljnije http://metaljacketmagazine.com/death-by-metaj-je-ime-dokumentarca-o-chucku/ Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Ako se svira ceo Individual, bice do jajno. To je album Deatha koji sam zadnji skapirao i zavoleo, a posle svirke cu ga verovatno voleti jos vise. Posto vidim da se pricalo o favoritima, slazem se sa vec napisanim da je ovo bend cije je albume vrlo nezahvalno rangirati. Ne znam koji bih stavio na prvo mesto, nema trika da ih poredjam. Jedino sto znam je da mi se Symbolic najmanje svidja. Odnosno, najmanje pesama s njega volim, a i to sto volim sa njega volim manje nego sve sa ostalih albuma. Dobar je to album, tu nema price, al nisam nikada uspeo da udjem u fazon. Quote
Recommended Posts