bradilko Posted Saturday at 12:30 AM Report Posted Saturday at 12:30 AM au sine al su pokidali near death experience. ni sam ni sumnjao obzirom da je buca na jednoj gitari... https://www.youtube.com/watch?v=m5nEvloFpIY 2 Quote
HUMAN Posted Saturday at 12:51 AM Report Posted Saturday at 12:51 AM Što si mi snimao ćeluuu.. hahahahaha Jebali su kevu kevinuuu Polaris (koji mi inače bio kul prošli put) su bili smorčina samo takva posle ovakve jebene svirke! DEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
bradilko Posted Saturday at 11:49 AM Report Posted Saturday at 11:49 AM hahahah praštaj 😄 uf, nije mi legao polaris ni malo, zapalio posle tri pesme... Quote
Haos sam ja Posted Saturday at 01:17 PM Report Posted Saturday at 01:17 PM Ko su članovi ovog tribjut benda? Prepoznajem samo Miloša iz Violent Chapter na vokalu. Quote
bradilko Posted Saturday at 02:35 PM Report Posted Saturday at 02:35 PM Buca, desni gitarista je drugar i originalni gitarista Space Eatera. Fenomenalan muzičar. Quote
HUMAN Posted Saturday at 07:30 PM Report Posted Saturday at 07:30 PM Mislim da je bubnjar svirao u Rapid Forsu i onom nekom prog bendu Xsus, gitarista iz Serpentsa možda?.. svakako su svi iskusniji i vidjeniji muzičari sa naše scene.. Quote
Haos sam ja Posted Saturday at 07:41 PM Report Posted Saturday at 07:41 PM Da, vidim da je jedan gitarista Željko iz Father of serpents, ex Rain Delay. Nebitno, reklo bi se po snimcima da je bila lepa žurka, šteta što me tribjuti ne zanimaju previše. Quote
bradilko Posted Saturday at 11:19 PM Report Posted Saturday at 11:19 PM jbg, ovo je poseban bend za tribjutovanje 😄 Quote
Kumodraski Vo Posted Sunday at 11:08 AM Report Posted Sunday at 11:08 AM Ja sam bas hteo da idem, jebem ti prehladu @HUMAN sto ti nije valjao Megadeth tribjut? Meni uvek bude merak kad ih slusam.. Quote
HUMAN Posted Sunday at 02:11 PM Report Posted Sunday at 02:11 PM Vole i meni su bili strava pre jedno dve godine u Atomu, baš opičili.. Preksinoć baš bleda slika, lošiji izbor pesama, lošiji zvuk, totalno ne energično.. ili mi je samo takav utisak posle Death tribjuta koji su razvalili i imali bar duplo bolji zvuk (tonac im bio Lončar, dal je i Polarisu ne znam, ali ako jeste onda ih je zaebo hahahha) Ali svakako šteta što si propustio, prejaka svirka i nikad puniji Fest.. 1 Quote
HUMAN Posted Sunday at 07:45 PM Report Posted Sunday at 07:45 PM Sale ti si se posebno zajebo što nisi bio, znaš kakve sisate ribeštine bile, ko na splavovima 1 Quote
Chicken Little 420 Posted Monday at 01:09 PM Report Posted Monday at 01:09 PM Ako dobro vidim na snimku, ovaj rad: Miloš Marjanović (Violent Chapter) - vokali Aleksa Šakić (Atomic Fault) - vokali Željko Zec (The Father of Serpents) - gitare Stanislav Šaršanski (ex-Space Eater) - gitare Mladen Janković (Xsus) - bas Marko Mitrović (Xsus, Rapid Force) - bubnjevi 1 Quote
Grobodan Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Fantazija bilo, slemovao sam pored nekog crnje u invalidskim kolicima na kraju, svi smo mi metal heads Quote
Recommended Posts