Сале Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Па 100 долара је око 75 евра.За овај пакет и није скупо. Пази ти чега ту све има Quote
Јарослав Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Не кажем да је скупо, кажем да ја немам те паре. Quote
Uroš S. Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Каква мајица. Počeh da balavim kad sam video ovo. Quote
ombre Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Najbolji njihov album! I jedan od najboljih u death metalu generalno. 2 Quote
perzekjušn menijak Posted October 27, 2012 Report Posted October 27, 2012 Mantas - Death By Metal (2012) (2CD, Deluxe Edition)EAC Rip | FLAC, IMG+CUE+LOG | 740 MB | MP3 CBR 320 Kbps | 250 MB | Complete HQ Scans | PNG -> 100 MB Death Metal | Label: Relapse Records #RR7162 | RAR 3% Rec. | FilePost ... Pre-Death demos (1984), for die-hard fans only. Limited to 1000 copy ... http://avaxhome.ws/m...xe_Edition.html Quote
LetTheMetalFlow Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 R.I.P. Charles Michael Schuldiner ( 1967 -2001 ) 11 YEARS SINCE YOU LEFT THIS CRUEL WORLD !! IN HONOUR TO FATHER OF DEATH METAL - '' LET THE METAL FLOW '' Quote
Јарослав Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Ево, већ 11 година прође. Јеботе, као да је јуче било. Овај бенд сам почео да слушам неких пола године пре него што је Чак умро. То је било свакодневно одушевљавање. И онда сазнам да се то десило. Невероватан шок и туга. Мислио сам да некоме у том узрасту таква неверица не може да се деси. Узалудно је трошити речи шта је овај човек оставио за собом. Између осталог, и мени омиљени и најбољи дет метал албум свих времена - Leprosy. У Чаково име: Quote
LetTheMetalFlow Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Meni je Individual Thought Patterns prvi album Death koji sam dobio pre 10 godina , i preslušavao sam ga nebrojeno puta , meni su oni uvek bili sinonim za Death metal , očevi , majke ... vrh vrhova , neponovljiv , nedostižan bend , stvarno svaki komentar je suvišan !! Ikone koje su ostavile neizbrisiv trag u istoriji metal muzike !! R.I.P. Chuck Quote
HeLLsarma Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 RIP Chuck... Uneo si novu bezgranicnu dimenziju stvaralastva tvoga u nase zivote.... 1 Quote
Џрк Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 dragi cak, nadam se da citas yumetal tamo gore. ako je tako, da li bi mogao da napises kad ce drugi CD album da izadje? Quote
Chicken Little 420 Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Work Commences On Sophomore CONTROL DENIED Album For the first time in twelve years, work has commenced on the unreleased sophomore album from CONTROL DENIED. Guitarist Shannon Hamm and Morrisound Recording guru Jim Morris (ICED EARTH, SAVATAGE, CRIMSON GLORY, DEATH) have been reviewing material recorded by the band before Chuck Schuldiner's untimely passing. Quote
C.A_R.I.A. Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Како су Јапанци урадили ремастер Death албума... Свака им част... Не допада ми се једино Spiritual Healing како су урадили,али ITP и Human су урадили тако добро... Уосталом званично издање ITP изгледа као дечија игра,ко да су деца појачала еквилајзере и снимили албум на крају. Human је сличног (не)квалитета. Званични ремастер ми изгледа само као на брзину склепана ремастер издања Quote
Сале Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Уосталом званично издање ITP изгледа као дечија игра,ко да су деца појачала еквилајзере и снимили албум на крају. Human је сличног (не)квалитета. Да ли ти,леба ти,знаш шта си написао??? Та дечија игра о којој пишеш је технички перфектно одрађен дет метал албум а продукција једна од нај бољих у том жанру. А за ово што си написао за ХЈУМАН ми само није јасно јеси ли ти уопште одслушао тај албум али очигледно ниси ни један од ова 2 горе споменута. Преслушај ДОБРО оба албума па поново напиши коментар 1 Quote
Сале Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Хех ову слику си требао да убациш на тему о порнићима.Овде и не иде баш Quote
Anger Feast Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Како су Јапанци урадили ремастер Death албума... Свака им част... Не допада ми се једино Spiritual Healing како су урадили,али ITP и Human су урадили тако добро... Уосталом званично издање ITP изгледа као дечија игра,ко да су деца појачала еквилајзере и снимили албум на крају. Human је сличног (не)квалитета. Званични ремастер ми изгледа само као на брзину склепана ремастер издања Nemas pojma..ITP doduse nisam slusao ali da je Human los album moze samo lud covek da kaze..Death je bio sto godina ispred svog vremena poslusaj samo Symbolic kakve trenutke ima Quote
obsessed by cruelty Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Covek prica o remasterima, ne samim albumima. I da, obavezno slusaj ITP. Quote
Јарослав Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Рече лепо да мисли на званична издања. Quote
obsessed by cruelty Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Da, da, pomesah. Uglavnom, na produkciju je mislio, ne na albume kako je Anger Feast shvatio. Quote
Сале Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Продукција на Хјуман-у је толко добра и јединствена да ништа слично нисам у животу чуо.Ремек дело!! Мада сви њихови албуми имају врхунску продукцију. Quote
Јарослав Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Продукција на сваком Death албуму је баш онаква каква треба да буде за музику која је са њима налази. Quote
Chicken Little 420 Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 remaster humana je sjajan. Quote
Recommended Posts