obsessed by cruelty Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Symbolic meni ubedljivo najbolji 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 (edited) Ja s njega samo naslovnu, Zero tolerance, Empty words i Crystal mountain. Ovo ostalo nema trika da mi udje u uvo Edited November 19, 2015 by Dekapitator_Prisoner 1 2 Quote
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 ...ako ti ne ulazi 1000 Eyes, Without Judgement i Misanthrope, onda se rokni! Što se tiče DTA, voleo bih da nastave priču kao i sa prošle(samo što su tada radili Symbolic) turneje, znači 5-6 pesama sa ITP, ostatak - najbolje stvari sa ostalih albuma! 1 3 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Ja bih pre roknuo "fasiste" koji namecu da taj album mora da se voli i vorsipuje. Jednostavno mi je dosadan album, iako ga svi obozavaju. Ne odgovara mi. Da li je to greh ? 2 2 Quote
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 ...bow to Symbolic faithfully, bow to Symbolic splendidly... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Neka hvala. Bolje pesme sam nasao i pre i posle njega. 1 Quote
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Šalim se malo, ali mi nije jasno da ti se SoP svidja, a Symbolic ne, meni je on samo malo lošiji nastavak započet Symbolicom, kada je Čaki odlučio da prevagne melodičnost u odnosu na brutalnost! Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 SoP mi ima daleko bolje pesme. Nekako mi se cini da je na Symbolicu hteo da bude nadrkan i progresivan cisto da bi pokazao svetu da moze, kao da se nije preterano potrudio oko aranzmana i samog songwritinga. Sounds je zapravo daleko progresivniji i zajebaniji, al tu je sve sklopljeno odlicno i sve je nekako logicno. Bar se meni tako cini. 1 Quote
HUMAN Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Pa ne znam baš, meni posle ultra progresivnog ITP, baš deluje da je na Symbolicu želeo da malo podjednostavi pesme i učini ih melodičnijim, meni su pesme sa Symbolica poprilično zanimljive i ne vidim nikakav nedostatak aranžmana, a pogotovo songwritinga! Sa Sounda bih izdvojio pesme Scavenger, Spirit i Flesh and the Power... kao jedne od najboljih, dok mi se na Symbolicu jedino ne svidja (BOMBA)Crystal Mountain, sve ostale su mi savršenstvo! Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 ITP je do jaja progresivan i komplikovan, ali mi je i on bolje sklopljen nego Symbolic. Vecina Symbolica mi zvuci bas nakaradno, kao da su rifovi slagani samo da bi ih bilo. Quote
Phallusifer Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Kol'ko palamudjenja a albumi savrsenstvo Quote
Dekapitator_Prisoner Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 Nije sve za svakoga Quote
HUMAN Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Jbg. zaboravismo... Juče bila godišnjica smrti Chucka, četrnaest jebenih godina prošlo, a njegova zaostavština ostaje neprevazidjena i nedodirljiva! Ako ništa drugo, barem ćemo imati priliku sledeće godine da uživo čujemo jedne od najvećih numera u metalu(a i mnogo šire) koje se mogu zamisliti! 2 Quote
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Koji trip, zaboravio sam na godišnjicu potpuno, a ne znam da l' juče ili prekjuče, zamislio sam se i razmišljam kako bi bilo da je živ, da l' bi imao ovakav isti status legende, kakvu bi muziku svirao... Quote
Drogarito Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 http://www.agoraphobicnews.com/interview_with_bobby_koelble_of_death.php Intervju sa Bobby Koelblom :pivopije: 2 Quote
HUMAN Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Ovaj deo mi se posebno svidja Zaista album nad albumima!!! Quote
Drogarito Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 A kad sam ga pitao kako stoje stvari sa Sweet Relief i tim kvazi humanitarnim sranjima, rekao je: Please be advised that I'm not qualified to answer the question about Sweet Relief (that would be best left to Chuck's estate). Serem im se u humanost :puke: Quote
Drogarito Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 aj da glasamo: cosmic sea ili voice of soul :rockdevil: Quote
Recommended Posts