Jump to content

Recommended Posts

Posted

...ako ti ne ulazi 1000 Eyes, Without Judgement i Misanthrope, onda se rokni!

Što se tiče DTA, voleo bih da nastave priču kao i sa prošle(samo što su tada radili Symbolic) turneje, znači 5-6 pesama sa ITP, ostatak - najbolje stvari sa ostalih albuma!

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Šalim se malo,

ali mi nije jasno da ti se SoP svidja, a Symbolic ne, meni je on samo malo lošiji nastavak započet Symbolicom, kada je Čaki odlučio da prevagne melodičnost u odnosu na brutalnost!

Posted

SoP mi ima daleko bolje pesme. Nekako mi se cini da je na Symbolicu hteo da bude nadrkan i progresivan cisto da bi pokazao svetu da moze, kao da se nije preterano potrudio oko aranzmana i samog songwritinga. Sounds je zapravo daleko progresivniji i zajebaniji, al tu je sve sklopljeno odlicno i sve je nekako logicno. Bar se meni tako cini.

• Downvote 1
Posted

Pa ne znam baš, meni posle ultra progresivnog ITP, baš deluje da je na Symbolicu želeo da malo podjednostavi pesme i učini ih melodičnijim, meni su pesme sa Symbolica poprilično zanimljive i ne vidim nikakav nedostatak aranžmana, a pogotovo songwritinga!

Sa Sounda bih izdvojio pesme Scavenger, Spirit i Flesh and the Power... kao jedne od najboljih, dok mi se na Symbolicu jedino ne svidja (BOMBA)Crystal Mountain, sve ostale su mi savršenstvo!

• 4 weeks later...
Posted

Jbg. zaboravismo...

Juče bila godišnjica smrti Chucka, četrnaest jebenih godina prošlo, a njegova zaostavština ostaje neprevazidjena i nedodirljiva!

Ako ništa drugo, barem ćemo imati priliku sledeće godine da uživo čujemo jedne od najvećih numera u metalu(a i mnogo šire) koje se mogu zamisliti!

• Upvote 2
Posted

:o

Koji trip, zaboravio sam na godišnjicu potpuno, a ne znam da l' juče ili prekjuče, zamislio sam se i razmišljam kako bi bilo da je živ, da l' bi imao ovakav isti status legende, kakvu bi muziku svirao...

Posted

A kad sam ga pitao kako stoje stvari sa Sweet Relief i tim kvazi humanitarnim sranjima, rekao je:

Please be advised that I'm not qualified to answer the question about Sweet Relief (that would be best left to Chuck's estate).

Serem im se u humanost :puke: :puke: :puke:

• 1 month later...