Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pa, objasni sto vristis moje ime? " EVVVIIIIIIILLLL DEAAAAAD!!!" Ili si, samo mislio na pesmu? Quote
Шмајсер Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 мислио је на паприке туцане. сви албуми су дојајни скроз Quote
Sisus Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ma mislio je na onog sto misli da je Kreator death metal. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Kreator death metal?! Ko je ta budala? Quote
Sisus Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) Nemam pojma. Mislim da ima Chucka na avataru. Edited March 13, 2008 by Sisus Quote
Sisus Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pa dobro, neko voli sisu, neko muskarce, ovo je sad moderna drzava, sirokih shvatanja. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pa kad su siroka shvatanja u pitanju, zbog cega NEKI sve shvataju preko sexa i takvih stvari? Ipak je forum u vezi muzike, znas? Quote
Andrija Smith Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ovo je forum o svemu osim o muzici Quote
Sisus Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pa kad su siroka shvatanja u pitanju, zbog cega NEKI sve shvataju preko sexa i takvih stvari? Ipak je forum u vezi muzike, znas? A Kreator je death metal? Quote
Decrepancy Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) Da se vrnemo na temu? Ovaj bend je meni uvek bio sustina Death Metal muzike.... Najvise sam zgotivio Individual Tought Patterns... Pesmw koje su najjace uticale na mene su Mentally Blind,Destiny i Nothing is Everything... SlAVA CHUCK!!! R.I.P. Edited March 13, 2008 by Unleashed Quote
Лударајко Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Meni je Symbolic neprevazidjen i mislim da su tu dosegli stvaralacki zenit. Svi albumi pre njega su stepenice koje su vodile do njega, a The Sound Of Perseverance je definitivno opet jedna stepenica nize u odnosu na Symbolic, tako da je on, u stvari, kruna njihove karijere. Naravno, kada ovo kazem ne umanjujem kvalitet i znacaj svih drugih albuma koji su takodje odlicni. Cak je i sam Chuck nesto slicno rekao u nekom intervjuu koji sam citao jako davno, dodavsi da je posle Symbolic-a hteo da zauvek batali muziku, jer se album, protivno svim njegovim ocekivanjima, jako lose prodavao... Quote
Sale B.C. Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 mislim ipak da su na human dostigli vrh, svaka čast na simboliku ali to sve je utemeljeno na humanu Quote
Sgt.Splatter Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Evo ja sam procitao isto davno u nekom intervjuu (nisam sad uspeo da nadjem po Emptywords.org) posle izdavanja The Sound of Perserverance, da mu je licno taj (zadnji) album najbolji iz prostog razloga sto je Symbolic, pod Roadrunner-om napravljen da bude previse slusljiv. Quote
Sisus Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) ^^What he said. Po meni (i podvlacim PO MENI), na Symbolic-u ima par dosadnih stvari, dok na Human-u nema ni jedna. Edit: ulete mi Sgt.Splatter u post. Ono "what he said" se odnosilo na Brain Salad Guza. Edited March 13, 2008 by Sisus Quote
Лударајко Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Evo ja sam procitao isto davno u nekom intervjuu (nisam sad uspeo da nadjem po Emptywords.org) posle izdavanja The Sound of Perserverance, da mu je licno taj (zadnji) album najbolji iz prostog razloga sto je Symbolic, pod Roadrunner-om napravljen da bude previse slusljiv. Sgt. Splatter, opet ti i ja u debatu... Verovatno je ovaj intervju koji sam ja citao dao posle Symbolic-a, a taj tvoj posle Perseverance-a... Po starom dobrom principu - najbolji je poslednji album. Kao sto James Hatfield rece onomad kako je tek sa Load Metallica snimila istinski epohalan album. Pa je neku slicnu zvaku prosuo i sa Reload... Quote
Sgt.Splatter Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Da, da Jeste, to je intervju posle izdavanja TSOP kao sto rekoh... ali, nije mi jasno po cemu i kako je mislio da je lose prodavan. Mozda u tom prvom periodu. Inace, koliko znam Symbolic je bas bio hvaljen od vecine, takoreci imao je najjaci komercijalni uspeh. :? Quote
Лударајко Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Pa verovatno u tom prvom periodu... Mada su oni tek posthumno prodali jako mnogo kopija svih albuma, koliko sam nacuo. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Jedino mi nije jasno KOLIKI bi Death bend, ustvari, bio, da i danas postoji... A Kreator je death metal? Jos te to drzi? Quote
Sisus Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Jos te to drzi? Uh, ja se od takvih stvari jako tesko 'ladim. Quote
<Rio_da> Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Prva pesma koju sam cuo je bila obrada Judas-a, onda sam nabavio Symbolic potom kupio sve i krenuo od pocetka da slusam... i rekao bi da mi je Leprosy naj naj... A uopste o grupi, sta ja znam, mislim da je Chuck-ova muzika bila "ahead of his and our time" ako shvatate sta ocu da kazem? Quote
Лударајко Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Ja ne shvatam. Sta si mislio da kazes time? Quote
Buried in Smoke Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 death je najbolji death bend Quote
The Decapitator Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Definitivno najjaci bend svih remena.......Chuck mi je uvek bio i bice najveca inspiracija.... Symbolic je po meni najbolje i najiskrenije death metal delo, a na albumu TSOP ih nisam uopste prepoznao.....cim sam cuo da su stavili obradu na album, odma' sam rekao da to vise nije onaj stari Death......Od pocetka su isli uvek za stepenicu gore, svaki album sve jaci i jaci, ali sam se deeeeebelo razocarao kada sam cuo TSOP, ali navodno je po ugovoru morao snimiti jos jedan album za tog izdavaca ( Roadrunner ako se ne varam )....hteo je potom da ugasi Death i da se posveti Control Denied-u.....Navodno bi jednog dana trebao da izadje i drugi album Control Denied-a nazvan When Man And Machine Collide... R.I.P. Chuck..... Quote
Dead Man Walking Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Shta vam je ljudi, nije mi jasno kako vam The Sound Of Perseverance mozhe biti tako losh??? Quote
Recommended Posts