Talvi Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Inace, pevac Contorl Denied-a je u pocetku trebao da bude Warrel iz Nevermore, ali on i Chuck nikako nisu imali vremena da se nadju i odrade to, i jbg... Nema sumnje da bi sa Warrel-om CD zvucao x puta bolje... Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 A vise sam ocekivao od Control Denied-a... Popizdeo sam dok nisam skinuo, i eto... Bitno je da mi fali jos "Live in Eindhoven" pa valjda, imam sve... Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Video... Imam "Live in LA", a koliko znam postoji jos Eindhoven... Ovaj LA sam napamet naucio... Quote
Talvi Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Meni je taj Eindhoven 100 puta bolji snimak od LA-a... A ako imas sve, svaka ti cast : Death by Metal Reissue Demo, 1984 Reign of Terror Demo, 1984 Live tape #2 Demo, 1984 Live tape #3 Demo, 1984 Infernal Live (Live tape #5) Demo, 1984 Rehearsal tape #5 Demo, 1985 Infernal Death Demo, 1985 Rigor Mortis Demo, 1985 Rehearsal tape #8 Demo, 1985 Rehearsal tape #9 Demo, 1985 Rehearsal tape #6 Demo, 1985 Back from the Dead Demo, 1985 Rehearsal tape #10 Demo, 1985 Live tape #8 Demo, 1985 Rehearsal tape #11 Demo, 1985 Rehearsal tape #12 Demo, 1986 Rehearsal '86 Demo, 1986 Mutilation Demo, 1986 Scream Bloody Gore aborted sessions Demo, 1986 Scream Bloody Gore Full-length, 1987 Rehearsal Tape Demo, 1988 Live tape #9 Demo, 1988 Leprosy Full-length, 1988 The Ultimate Revenge 2 Split, 1989 Spiritual Healing Full-length, 1990 Human Full-length, 1991 Fate Best of/Compilation, 1992 Individual Thought Patterns Full-length, 1993 Symbolic Full-length, 1995 The Sound of Perseverance Full-length, 1998 Picture Disc Boxset Boxed set, 1999 Live In L.A. (Death & Raw) DVD, 2001 Live In L.A. (Death & Raw) Live album, 2001 Live In Eindhoven Live album, 2001 Live In Eindhoven '98 DVD, 2001 Chuck Schuldiner: Zero Tolerance Best of/Compilation, 2004 Chuck Schuldiner: Zero Tolerance II Best of/Compilation, 2004 Live in Cottbus '98 DVD, 2005 Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Meni je taj Eindhoven 100 puta bolji snimak od LA-a... A ako imas sve, svaka ti cast : Death by Metal Reissue Demo, 1984 Reign of Terror Demo, 1984 Live tape #2 Demo, 1984 Live tape #3 Demo, 1984 Infernal Live (Live tape #5) Demo, 1984 Rehearsal tape #5 Demo, 1985 Infernal Death Demo, 1985 Rigor Mortis Demo, 1985 Rehearsal tape #8 Demo, 1985 Rehearsal tape #9 Demo, 1985 Rehearsal tape #6 Demo, 1985 Back from the Dead Demo, 1985 Rehearsal tape #10 Demo, 1985 Live tape #8 Demo, 1985 Rehearsal tape #11 Demo, 1985 Rehearsal tape #12 Demo, 1986 Rehearsal '86 Demo, 1986 Mutilation Demo, 1986 Scream Bloody Gore aborted sessions Demo, 1986 Scream Bloody Gore Full-length, 1987 Rehearsal Tape Demo, 1988 Live tape #9 Demo, 1988 Leprosy Full-length, 1988 The Ultimate Revenge 2 Split, 1989 Spiritual Healing Full-length, 1990 Human Full-length, 1991 Fate Best of/Compilation, 1992 Individual Thought Patterns Full-length, 1993 Symbolic Full-length, 1995 The Sound of Perseverance Full-length, 1998 Picture Disc Boxset Boxed set, 1999 Live In L.A. (Death & Raw) DVD, 2001 Live In L.A. (Death & Raw) Live album, 2001 Live In Eindhoven Live album, 2001 Live In Eindhoven '98 DVD, 2001 Chuck Schuldiner: Zero Tolerance Best of/Compilation, 2004 Chuck Schuldiner: Zero Tolerance II Best of/Compilation, 2004 Live in Cottbus '98 DVD, 2005 Ne seri... A nek ide u picku materinu!! Imam samo onih sedam albuma... I LA... A u kurac... Daj malo??? Quote
Talvi Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) Hahahaha, pa jbg, nemam ni ja sve od ovoga nabrojanog, ali sve to postoji i u opticaju je... Vecinu nabrojanog verovatno mozes naci, ali ne mogu da garantujem koliko duboko treba da kopas... Uglavnom, taj Live In Eindhoven ti zaista preporucujem, to je snimano po dnevnoj svetlosti na otvorenom (legendarni Dynamo Festival), tako da je slika mnogo bolja (Live in LA je previse zamracen, jebes ga, pola certa se ne vidi!) a i zvuk je sasvim ok... Edited March 24, 2008 by Talvi Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) Hahahaha, pa jbg, nemam ni ja sve od ovoga nabrojanog, ali sve to postoji i u opticaju je... Vecinu nabrojanog verovatno mozes naci, ali ne mogu da garantujem koliko duboko treba da kopas... Uglavnom, taj Live In Eindhoven ti zaista preporucujem, to je snimano po dnevnoj svetlosti na otvorenom (legendarni Dynamo Festival), tako da je slika mnogo bolja (Live in LA je previse zamracen, jebes ga, pola certa se ne vidi!) a i zvuk je sasvim ok... Sta tebi fali od svega onog iznad?? A u picku materinuu! Jebem ti sve! Ima da umrem dok skinem ono sve! Jebem ti sve u picku materinu jebenu!!! Ne tebi, nego tome... Edited March 24, 2008 by evil dead Quote
Talvi Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Uhhh, nemam pojma, imam neku gomilu tih demo snimaka, samo mi je taj cd negde nestao, bas se sad podsetih da ga potrazim, ali zasigurno imam te najpoznatije demose, tipa Back From The Dead, Death By Metal... A ovaj spisak ti je zapravo sa metal archives-a, tako da je to - to... Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ima od 1984 - per mog rodjenja, do 2005 posle moje smrti... Jebote kako sam tragicno neobavesten... Prednost zivota u rupi... Imas neki savet gde da pocnem sa skidanjem??? Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Jel to znaci da trazim u Nedodjiji??? Quote
Buried in Smoke Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 jebote ja ne kontam sta ce nekom deathovi demo snimci, gde je zvuk kao da je neko upalio srotaru (cast iznimkama ako ih ima), nis ne cujes osim buke i imaju neke 2 lose stvari, koje su kasnije verovatno snimljene kako treba na nekom drugom albumu jel to samo potreba da se bude true (kao ono, brate ja imam sve od deatha, i chuckove snimke kad je bio beba, dok je svirao u pelenama) ili vas jednostavno to (da ne kazem sranje) zanima... heh btw, samo da napomenem, imam neke od tih "rehearsal tapes" i uopste mi nisu napete.. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 jebote ja ne kontam sta ce nekom deathovi demo snimci, gde je zvuk kao da je neko upalio srotaru (cast iznimkama ako ih ima), nis ne cujes osim buke i imaju neke 2 lose stvari, koje su kasnije verovatno snimljene kako treba na nekom drugom albumu jel to samo potreba da se bude true (kao ono, brate ja imam sve od deatha, i chuckove snimke kad je bio beba, dok je svirao u pelenama) ili vas jednostavno to (da ne kazem sranje) zanima... heh btw, samo da napomenem, imam neke od tih "rehearsal tapes" i uopste mi nisu napete.. Ili volis ili ne... Quote
Buried in Smoke Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 brate ja death obozavam, tako da... Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 brate ja death obozavam, tako da... Pa dobro... Meni je bitno da sakupim sva ta "sranja"... Quote
Uruk Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Live in Cottbus '98 DVD, 2005 Sta je ovo, ja pojma nemam da/kad je ovo izaslo???? Jel zna ko sta? jebote ja ne kontam sta ce nekom deathovi demo snimci, gde je zvuk kao da je neko upalio srotaru (cast iznimkama ako ih ima), nis ne cujes osim buke i imaju neke 2 lose stvari, koje su kasnije verovatno snimljene kako treba na nekom drugom albumu jel to samo potreba da se bude true (kao ono, brate ja imam sve od deatha, i chuckove snimke kad je bio beba, dok je svirao u pelenama) ili vas jednostavno to (da ne kazem sranje) zanima... heh btw, samo da napomenem, imam neke od tih "rehearsal tapes" i uopste mi nisu napete.. Rekao si sve sto mislim. Imam neke demose i zvuk je krsh. Ne treba se cimati oko nekih snimaka koje neces moci do kraja da preslusas koliko je losh zvuk+ukoliko nista sa tih snimaka nije objavljno na albumima to je zato sto bend smatra(ili je smatrao) da to ne treba da bude objavljeno, najverovatnije jer je lose. Ako je nekome bas do neobjavljnih snimaka nek skine ovaj Zero tolerance tu su valjda neke bolje stvari. Sto se tice ovih demosa ja jedino znam za Back From The Dead so su napalmi obradili na Leaders Not Followers 1. Inace snimci su stvarno krsh ne trba trositi vreme na preslusavanje. Imam dosta demosa ali od Deatha cisto sumnjam da cu nabavljti jos sta sem ova 2 sto imam jer je i na njima zvuk los. I ova pesma sto sam naveo bolje zvuci u obradi Napalma nego na tom demosu. Bolje preslusaj neki album ponovo nego da dzabe mucis ushi. Inace Death mi je uz Mejdene najomiljeniji bend tako da kad kazem da ovo ne treba nabavljati to svarno mislim. Quote
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Sta je ovo, ja pojma nemam da/kad je ovo izaslo???? Jel zna ko sta? Rekao si sve sto mislim. Imam neke demose i zvuk je krsh. Ne treba se cimati oko nekih snimaka koje neces moci do kraja da preslusas koliko je losh zvuk+ukoliko nista sa tih snimaka nije objavljno na albumima to je zato sto bend smatra(ili je smatrao) da to ne treba da bude objavljeno, najverovatnije jer je lose. Ako je nekome bas do neobjavljnih snimaka nek skine ovaj Zero tolerance tu su valjda neke bolje stvari. Sto se tice ovih demosa ja jedino znam za Back From The Dead so su napalmi obradili na Leaders Not Followers 1. Inace snimci su stvarno krsh ne trba trositi vreme na preslusavanje. Imam dosta demosa ali od Deatha cisto sumnjam da cu nabavljti jos sta sem ova 2 sto imam jer je i na njima zvuk los. I ova pesma sto sam naveo bolje zvuci u obradi Napalma nego na tom demosu. Bolje preslusaj neki album ponovo nego da dzabe mucis ushi. Inace Death mi je uz Mejdene najomiljeniji bend tako da kad kazem da ovo ne treba nabavljati to svarno mislim. Ali ocu ja to da cujem, pa tek onda da mi se ne svidi... A ima to i drugih stvari... Ne samo demo-a... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Lepo... A kako se zove ovaj tip koji peva? Quote
Lunar Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Bash su mi bzvz. ove nove pesme na Symbolicu XD, ali mi je symbolic omiljeni deathov album. Imam ja neke starije demoe deatha ali ih neslusam me don't like it. Quote
Melodicus Deathus... Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Bash su mi bzvz. ove nove pesme na Symbolicu XD... Na koje pesme mislis? Quote
Lunar Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 "Na koje pesme mislis?" # "Symbolic Act" (Instrumental version of Symbolic) # "Zero Tolerance" (Instrumental) # "Crystal Mountain" (Instrumental) # "Misanthrope" (Instrumental) # "Symbolic Act" (Symphonic version with vocals) Quote
Recommended Posts