Little Butcher Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Hromovlad je slovacki bend koji je osnovao Beelphegor ( ex Immortal Hammer ), pice raw blek metal, al sa puno melodija + pevaju na maternjem jeziku i imaju fin folk prizvuk! Za sada imaju jedan Full- lenght : " Vládca lesov skalných stien "(Long Ago Records) koji imam na originalu i mogu reci da je do jaja odradjen! Trenutna postava : Beelphegor - guitar, singing Mathias - guitar Mysticus - bass guitar Slavfist - drums www.hromovlad.com www.long-ago-records.com Napiso sam i recenziju za fanzin, pa ako nekog zanima mogu da postavim, a sto se tice kacenja muzike na net, neka to uradi neko drugi posto ja to ne znam da radim Quote
Blathaddar Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Beelphegor ( (biblijski) satanizam) a paganski bend...sto to mrzim...ko kad lik iz Arkone svira u Infernal War-u.... Quote
Little Butcher Posted April 22, 2007 Author Report Posted April 22, 2007 Sto se mene tice moze sebi da da nadimak i Sofronije, ili Bogoljub, bas me zabole ako je muzika dobra! Hromovlad ima odlican zvuk i tekstovi su skroz dobri ( bar ono sto sam uspeo da izvalim ), po meni skroz iskren bend, a u ded i blek metalu ima gomila Belphegora, a koliko sam izvalio covek odavno vuce taj nadimak, pa mu mozda bio bedak da menja, kao znas me- znam te Quote
Fenris Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 bend je odlichan... bash je do jaja... jedva chekam da izdaju album... Quote
Grobodan Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Sto se mene tice moze sebi da da nadimak i Bogoljub ? Quote
Little Butcher Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Hehe ti kad ne bi nesto ubacio Zamislite samo Bogoljuba sa Corpsepaint-om Sa burazerima pravi blek metal bend Quote
Despot! Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Hehe ti kad ne bi nesto ubacio Zamislite samo Bogoljuba sa Corpsepaint-om Sa burazerima pravi blek metal bend 'de češ veće zlo od njega... Pazi, zamisli spot gde on kao drži govor, a glas mu k'o onom iz one recenzije (što peva kao da ga boli tiba) pa evo ga,improvizuje paint na fotki au, al' si se ti napalio na taj behemoth od avatara pa sve do zlog potpisa. Još kad me sutra čika Nergal okrene...pa da mračne i bizarne odgovore na tvoja pianja...imaš s eudaš za njega... Quote
Little Butcher Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 'de češ veće zlo od njega... Pazi, zamisli spot gde on kao drži govor, a glas mu k'o onom iz one recenzije (što peva kao da ga boli tiba) au, al' si se ti napalio na taj behemoth od avatara pa sve do zlog potpisa. Još kad me sutra čika Nergal okrene...pa da mračne i bizarne odgovore na tvoja pianja...imaš s eudaš za njega... A sta ti imas protiv Nergala, Nergal moj dobar drugar ! A sto se tice Bogoljuba, pa on je multitalenat, za n jega bi taj govor bio pickin dim Quote
Little Butcher Posted August 3, 2007 Author Report Posted August 3, 2007 (edited) Posle silnog spama:) , evo i dobrih vesti: novi album bi trebao biti snimljen ovog meseca, kad ce biti izdat to je vec pod znakom pitanja! :icon_question: Edited August 3, 2007 by Little Butcher Quote
Little Butcher Posted August 20, 2007 Author Report Posted August 20, 2007 (edited) www.hromovlad.com www.long-ago-records.com Edited August 20, 2007 by Little Butcher Quote
dark avenger Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Izgleda da bend ne treba da bude dobar. vec samo da postoji da bi imao temu na ovom forumu Quote
Masha Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Skoro sam čula za ovaj bend. Preslušala sam jedan album. Uopšte nisu loši! Ova mi je jedna od omiljenih. http://www.youtube.com/watch?v=pxr5__vidig Quote
Recommended Posts