Vermis Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Nekada sam svirao u ovom bendu,snimio 2 dema sa njima i vise puta svirao uzivo.Svirali smo old school black metal,bejasmo dobro prihvaceni,jer tada kada smo poceli black metal je tek postao trend u Srbiji tako da su black metal bendovi dosta bili trazeni i cesto smo dobijali ponude da sviramo uzivo.Koristeci se prvobitno antihriscanskim temama,kasnije paganskim nasledjem kao metaforom,tezili smo da kroz njih prikazemo gnosticku prirodu djavola u coveku.Usled moji licnih i ideoloskih ne slaganja sa ostatkom benda,napustio sam All My Sins i krenuo svojim putem sa zeljom da se nikada vise ne ukrsti sa njihovim.Ubrzo su pronasli moju zamenu,svirali nekoliko puta i ponovo stali. Okacio sam nasa oba demo snimka,jer mislim da iako smo bili dosta mladi kada smo ih realizovali,osnovna ideja bila je dosta zrela i steta je da tako lako potone. http://rapidshare.com/files/27048390/2004_...g_Past.rar.html http://rapidshare.com/files/27082656/2002_..._Demo_.rar.html Da ne bi doslo do ponavljanja trazio sam ovu temu na forumu,ali je izgleda obrisana,pa sam otvorio novu. Quote
Apeiron Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Tema odobrena (nemam pojma sta je bilo sa starom). Sve najbolje matori Quote
METAL Man Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Slusao sam nove stvari, pustao mi Dzimi, dobro je! Ful Suport! Quote
banedeathmetal Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Secam se ja ovog benda...steta sto nije nista vece bilo od ovoga, ali sta da se radi... Quote
- Trinitus - Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Bane,oni su izasli u istom MetalHammeru kada i mi pre 2-3 godine. Poslednji broj MH,ako se secas ? Skoro sam nesto pricao sa ortacima o istom bendu. Bas steta sto nije nista bilo od ovog benda ... Quote
KOLAC Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Šteta što je stara tema AMS-a obrisana, bila je veoma zanimljiva, i poučna... Quote
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Podrska. Bio sam na nekoliko svirki ovog benda. Ljudi,ovako nesto stvarno ima buducnost! Vrlo mi se svidjaju i muzika im je odlicna! Tekstove ne znam. Nemam zamerki s obzirom da je ovo mlad bend. Prvi bi kupio original ako izadje! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Jel problem da opet okacis demo posto nema fajlova... Quote
Vermis Posted April 29, 2008 Author Report Posted April 29, 2008 Pitaj Veljka (Manijaka) da ti nareze, on ima oba snimka, a mislim da mozda ima i jedan uzivo snimak. Quote
Morana.. Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Stvarno im je dobar onaj demo iz 2002., "Night Sculpture"... Quote
Chicken Little 420 Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ja radio, mozda i prvu recenziju benda. Quote
Morana.. Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ja radio, mozda i prvu recenziju benda. Gde?Na encyclopediji metallum ili Serbian metal portalu? Quote
Chicken Little 420 Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 na serbian-u, naravno.. Quote
Guest Nav Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 All my sins je preziveo nekoliko promena clanova benda, ali i dalje radi, i trenutno priprema novi materijal. Posle par godina turbulencija koje su se odigrale unutar all my sinsa, bend je bio sprecen da i dalje svira uzivo i snima nove stvari. Sadasnja postava broji tri clana (Marko Telisman-gitare,Dejan Vitomirov-bubnjevi i Vladimir Morar(Nav)-vokal i bas). Nismo odavno bili aktivni na domacoj sceni, tako da ni ne znamo koliko je bila inspirativna prethodna tema o nasem bendu, uglavnom ako neko ima neko pitanje ili zeli da poruci neko od nasih dosadasnjih izdanja moze se obratiti meni. Oba izdanja se mogu besplatno dawnloadovati sa sajta lastfm,(za sada, bice i jos linkova za skidanje). Quote
Moki Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Evo rapidshare linkova oba albuma koga mrzi da skida sa lastfm-a: http://rapidshare.com/files/268461095/2002...ptures.zip.html http://rapidshare.com/files/268479583/2004...hining_Past.zip Quote
Moki Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 P.S. Ko koristi last.fm neka promeni tagove "All My Sins (Serbia)" u "All My Sins". Quote
Moki Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Evo i novih linkova sa ispravljenim tagovima. http://rapidshare.com/files/270208667/2002..._Sculptures.zip http://rapidshare.com/files/270222108/2004...hining_Past.zip Quote
Narsil Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 И, на крају, када стижу дискови? Је л' се бенд окупио опет? Quote
Guest Nav Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 И, на крају, када стижу дискови? Је л' се бенд окупио опет? E stizu diskovi, narucio sam i poslao sto komada na stampanje oba izdanja, sad cekam samo da mi to odrade.Cim to bude stize ti. Bend se ponovo okupio, spremamo nove pesme koje bi trebalo da budu snimljene do kraja godine nadam se. Da, i postava je drugacija nego ranije. Quote
Lunar Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 All my sins je preziveo nekoliko promena clanova benda, ali i dalje radi, i trenutno priprema novi materijal. Posle par godina turbulencija koje su se odigrale unutar all my sinsa, bend je bio sprecen da i dalje svira uzivo i snima nove stvari. Sadasnja postava broji tri clana (Marko Telisman-gitare,Dejan Vitomirov-bubnjevi i Vladimir Morar(Nav)-vokal i bas). Nismo odavno bili aktivni na domacoj sceni, tako da ni ne znamo koliko je bila inspirativna prethodna tema o nasem bendu, uglavnom ako neko ima neko pitanje ili zeli da poruci neko od nasih dosadasnjih izdanja moze se obratiti meni. Oba izdanja se mogu besplatno dawnloadovati sa sajta lastfm,(za sada, bice i jos linkova za skidanje). Quote
Narsil Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Видиш, нисам обратио пажњу на то, иако сам читао то кад је написао. Quote
Narsil Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 (edited) Јеботе, узех пре неки дан да преслушавам оба демо снимка опет. Колико је ово јебено добро. Сад пичи "To The Land Of The Shining Past". Edited September 14, 2009 by Narsil Quote
Recommended Posts