Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Овај мини албум је издат као диги верзија и то у само 150 примерака. Мало чудно да је одштампан тако мали тираж. И још чудније да ни Влада нема своје примерке за продају већ мора да се поручи од издавача лично.

• 4 years later...
Posted

Možda da se doda u ime teme CMPt pošto ne deluje da će All my sins više raditi a ovo je neki nastavak priče. 

I da listam temu, Vukov Totem odoleo zubu vremena, apsolutni klasik naše scene. 

• Like 1
  • Talvi changed the title to All My Sins / CMPT
Posted

Bolji mi je CMPT na traci nego uživo, ali mi je i dalje strašno falio bas. Ne razumem zašto bendovi dozvoljavaju da im muzika zvuči tako golo – bukvalno je dovoljno da prati ritam gitaru.

• Like 1
Posted
3 hours ago, airzez said:

Bolji mi je CMPT na traci nego uživo, ali mi je i dalje strašno falio bas. Ne razumem zašto bendovi dozvoljavaju da im muzika zvuči tako golo – bukvalno je dovoljno da prati ritam gitaru.

Mislim da tu najviše probem leži u tome što dobro našteluju produkciju i aranžmane na albumima i onda kada treba da se počne živi život mjuze, tu se onda vide svi nedostaci. Iskreno pre bi bilo bolje vežbati i godinu dana i nastupati po najgorima mestima od klubova, pa da se tu uhvati kakav zvuk uživo treba biti. I naravno tonac, koji razume zvuk benda, i da može svu tu larmu da pretvori u njihovu korist. Onih 100 i nešto decibela na svirci je jebalo mame, čak i sa čepovima. A nije da se ne nazire u po jednoj ili dve pesme nešto van serijski. Jebigica.

• Upvote 1
Posted

Vidiš zato i preferiram više bendove koji snime svoje albume na onu staru fintu kao ajmo na 50toj probi da to uradimo i zahvatimo sve uživo. Swansi to dobro rade, a bogumi i Neptunian Maximalism. I onda odeš uživo i sve bude u redu. A jebiga mi smo i dalje mali, tako da nije ni čudo što većina ovakvih projekata, jer ako ćemo iskreno da bi bio bend moraš stalno negde da sviraš jel. Se i ugasi ubrzo ili ostane samo to projekat. Ali svakako želim Vladimiru da mu krene priča i CMPT da ide preko i da nas promoviše svetskoj bm sceni.

Posted

Čudan neki momak, on bi da sruši svet. A i ja sam sinoć bio tu i video sam sve...
On nosi neku sveću i luta nekud sam, on kaže da samo istinu traži i šta bi na kraju sa njom...