kuruz Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 https://vukovtotem.bandcamp.com/album/plamen-i-led Quote
Сале Posted February 22, 2020 Report Posted February 22, 2020 Овај мини албум је издат као диги верзија и то у само 150 примерака. Мало чудно да је одштампан тако мали тираж. И још чудније да ни Влада нема своје примерке за продају већ мора да се поручи од издавача лично. Quote
Grobodan Posted February 22, 2020 Report Posted February 22, 2020 jel narucuje neko, koja je cena? Quote
Сале Posted February 22, 2020 Report Posted February 22, 2020 Поручио сам ја пре 2 дана. 6.90 диск + 5 поштарина Quote
Grobodan Posted Monday at 09:29 PM Report Posted Monday at 09:29 PM Možda da se doda u ime teme CMPt pošto ne deluje da će All my sins više raditi a ovo je neki nastavak priče. I da listam temu, Vukov Totem odoleo zubu vremena, apsolutni klasik naše scene. 1 Quote
airzez Posted yesterday at 07:38 AM Report Posted yesterday at 07:38 AM Bolji mi je CMPT na traci nego uživo, ali mi je i dalje strašno falio bas. Ne razumem zašto bendovi dozvoljavaju da im muzika zvuči tako golo – bukvalno je dovoljno da prati ritam gitaru. 1 Quote
VoivodBG Posted yesterday at 11:19 AM Report Posted yesterday at 11:19 AM 3 hours ago, airzez said: Bolji mi je CMPT na traci nego uživo, ali mi je i dalje strašno falio bas. Ne razumem zašto bendovi dozvoljavaju da im muzika zvuči tako golo – bukvalno je dovoljno da prati ritam gitaru. Mislim da tu najviše probem leži u tome što dobro našteluju produkciju i aranžmane na albumima i onda kada treba da se počne živi život mjuze, tu se onda vide svi nedostaci. Iskreno pre bi bilo bolje vežbati i godinu dana i nastupati po najgorima mestima od klubova, pa da se tu uhvati kakav zvuk uživo treba biti. I naravno tonac, koji razume zvuk benda, i da može svu tu larmu da pretvori u njihovu korist. Onih 100 i nešto decibela na svirci je jebalo mame, čak i sa čepovima. A nije da se ne nazire u po jednoj ili dve pesme nešto van serijski. Jebigica. 1 Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 11:24 AM Report Posted yesterday at 11:24 AM To je problem i daleko superiornijih studijskih projekata od ovoga. U studiju sve profi, a live totalno amaterski. Quote
VoivodBG Posted yesterday at 11:33 AM Report Posted yesterday at 11:33 AM Vidiš zato i preferiram više bendove koji snime svoje albume na onu staru fintu kao ajmo na 50toj probi da to uradimo i zahvatimo sve uživo. Swansi to dobro rade, a bogumi i Neptunian Maximalism. I onda odeš uživo i sve bude u redu. A jebiga mi smo i dalje mali, tako da nije ni čudo što većina ovakvih projekata, jer ako ćemo iskreno da bi bio bend moraš stalno negde da sviraš jel. Se i ugasi ubrzo ili ostane samo to projekat. Ali svakako želim Vladimiru da mu krene priča i CMPT da ide preko i da nas promoviše svetskoj bm sceni. Quote
Grobodan Posted yesterday at 11:52 AM Report Posted yesterday at 11:52 AM Sinister je sve sjebao Quote
vudun Posted yesterday at 12:17 PM Report Posted yesterday at 12:17 PM Čudan neki momak, on bi da sruši svet. A i ja sam sinoć bio tu i video sam sve... On nosi neku sveću i luta nekud sam, on kaže da samo istinu traži i šta bi na kraju sa njom... Quote
Recommended Posts