Сале Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Не разумем због чега неки људи коментаришу музику коју не слушају?! По страни ово троловање, сваки аспект албума је заиста савршен. Од тих врхунских промо фотки (на којима нису обучени као фенови малеволент криејшна) до текстова, музике и саме продукције. Quote
HUMAN Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Uf ufufuf.. pa ovo je do jaja, ipak sam pustio.. Zaista vrhunski doživljaj, bolje nije moglo da se uklopi! Kad su već komedije otišle u kurac, ovo je pravo osveženje, evo pucam.. :haha: Quote
Сале Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 У сваком случају боље од 80% дет метал албума на које се ти ложиш. 2 1 1 Quote
HeLLsarma Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Vidis Sale kako je kad neko kaze da je govno za nesto sto to nikako koje. Tako i ti za Behemoth. Humane, makni se sa time, precera ga majstore. Quote
Сале Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Мешаш бабе и жабе. Не можеш да поредиш распали бехемот са овом мајсторијом. Не сумњам да се тај бхемот многима свиђа али за мене је тај бенд мртав после гром албума. Ово што сад свирају ми је благо речено смешно у односу на ране блек радове. Quote
KazimKazim Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Ahahaha, raspali Behemot, za ovai osrednji blek metal koi svira edno 120 bendova i koi samo ekipa sa nwn moe da nahaipue :haha: Dobro vas nasao u Graskogradu Podrska Hiumanu, sve u pravu Quote
Grobodan Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 U pravu za sve, pa i za Behemoth? Quote
KazimKazim Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Za to nie, pricamo naravno u okviru teme iz naslova Quote
kuruz Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 U pravu za sve, pa i za Behemoth? buuuuuuuuuuuuurn Quote
Сале Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Јбг, ја више волим црно него смрт тако да бих пре дао глас за Узелца и његове враџбине него за оно чиме се бехемот данас занимају. Quote
obsessed by cruelty Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 šta napraviste od teme Quote
HUMAN Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 У сваком случају боље од 80% дет метал албума на које се ти ложиш. Ma 100% brale, 'vakve parodije nidje nema. Quote
Haos sam ja Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Dobro zvuči ovo, odlični rifovi. Promo fotka je beyond hilarious. 1 Quote
Phallusifer Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Ove promo fotke su predobre 4 1 Quote
Сале Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Јашта. Није класичан блек метал са корпс пејнтом, обрнутим крстачама, пентаграмима и осталим срањима која прате сцену. Оригинално и професионално. Свиђа ми се што су и музика и визуелни моменат у том словенском прехришћанском фазону. Quote
VoivodBG Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Izašli u nekom časopisu preko. Prvo da se zahvalim Kuruzu što je bio brat i pomogao da dobijem link ka albumu i posle par slušanja kao neko ko i nije najveći fan black metala, mogu reći da je ovo jedno od boljih izdanja iz domaće produkcije posle dužeg vremena koje prevazilazi žanr. Od produkcije i samih sastava kompozicija ovde se definitivno čuje i vidi trud da se malo ide van trenutnih trendova. Čim legne plaća na kraju meseca uzima se diskać! Quote
VoivodBG Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 Rasprodali diskove, ima ih kod izdavača. Do kraja godine album izlazi na vinilu. 1 Quote
Milosh87 Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 Bas mi je danas stigao cd,verovatno jedan od poslednjih primeraka! Quote
Сале Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 3 hours ago, VoivodBG said: Rasprodali diskove, ima ih kod izdavača. Није ни чудо кад је било блек издање године. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 On 11/8/2018 at 1:00 PM, VoivodBG said: Izašli u nekom časopisu preko. Bogami, nahvališe ih u ovom tekstu Album je limitiran na 500 kopija, ako je dobar kao što se priča onda mi nije jasan potez izdavačke kuće da tiraž bude tako ograničen... Quote
VoivodBG Posted January 11, 2019 Report Posted January 11, 2019 (edited) Mala izdavačka kuća, nema preveliki opseg distribucije, a i čini mi se da je to neka sigurna brojka da se izda broj diskova pa iako se ne prodaju uvek mogu da ih roknu na kakvu rasprodaju. Ali eto ovi nađoše dragulj iz Srbije. Pošto su najavili vinil više sam rad da nabavim album na vinilu, nadam se da će malo doraditi omot i ilustracije. edit: iz razgovora sa nekolicinom manjih izdavača iz našeg regiona neki čak sada rade samo 300 diskova, a ako rade vinile umeju do 100 komada da naprave. Edited January 11, 2019 by VoivodBG Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 On 1/10/2019 at 5:02 PM, VoivodBG said: Rasprodali diskove, ima ih kod izdavača. Do kraja godine album izlazi na vinilu. Где могу да резервишем винил? Quote
Recommended Posts