necko Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 part 1 part 2 pass: www.mediaportal.ru for all your future inquiries consult http://www.mediaportal.ru Quote
Rob Swire Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 jes vala, nadjoh na pomenutom sajtu pre nekih 20min. thanx anyway Quote
necko Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 nema na cemu ja nikako da poskidam nesto od ovog benda, da vidim [odnosno cujem] zasto ih svi hvale Quote
Rob Swire Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ne druzis se sa mojim kumom, prema tome, smatraj se srecnim. danas mi je rekao da skinem album, jer je to za moje dobro...cak nije pretnja vec savet!pa rek'o, aj da vidimo... Quote
darthmoog Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 taj kum ce ti isto hvaliti novi foo fighters koji je bezveze... A between the buried and me...sta znam bash me briga za sve te weird elemente meni je muzika extra... Quote
Rock_N_Roll_Nigger Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 Ovo mi je definitivno jedan od top albuma ikad, cak i Portnoy iz Dream Theater ih obozava posle Colors! koje su vam najbolje pjesme? meni su Prequel To The Sequel, Ants Of The Sky i White Walls...najbolje mi je ono u Prequel kad pevac iz Fear Before The March Of Flames peva sa Tommy-em...ufff to je bas extra! Quote
Lunar Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Colors mi je medju najomiljenijim metalcore albumima(posle Alive or just breathing , Resurrection i Frail World Collapse). Nesto ovako prvi put cujem , neki ga zovu tehnical metalcore , neki methcore ali ja mislim da se ovo moze okarektisati kao neki progresivni metlacore , kolko god to cudno zvucilo. Mislim bili su mi i ranije simpa ali nista grandijozno do ovog albuma. Preporucijio bi sve pesme koje su krace od 3 minuta i sve pesme koje su duze od 8 minuta, al ii one ostale su okej. Album je zadivljujuci i prozdire sve na svom putu. Quote
Keno Refleks Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 BTBAM je po meni jedan od najboljih bendova danasnjice, krenuvsi od svirke, tekstova, aranzmana i svega ostalog. Da su metalcore sablona, ne bi se slozio jer njihova muzika mi najvise vuce na nekakvu kombinaciju progressive i mathcoreea. Zadnji album je remek djelo a to pokazuje i americka turneja sa Dream Theaterom i Opethom. Quote
Lunar Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Sve st ovishe slusas novi labum to ti vishe prilazi srcu . XD Quote
Keno Refleks Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Between The Buried And Me najavljuju DVD izdanje više na: http://www.nbom.bloger.hr/ Quote
Lord Aggronor Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 alaska i colors su najjaci.........sun of nothing jebe! Quote
azal Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 nova stvar http://www.victorymetal.com/ Quote
*Nameless* Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Tracklist za novi album "The Great Misdirect": 1. "Mirrors" - 3:38 2. "Obfuscation" – 9:15 3. "Disease, Injury, Madness" - 11:03 4. "Fossil Genera – A Feed from Cloud Mountain" - 12:11 5. "Desert of Song" - 5:33 6. "Swim to the Moon" - 17:54 inače ovo im je zadnji album pod Victory-em, s obzirom da su potpisali ugovor na tri albuma... Quote
azal Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 mozda bi ova tema trebala da se preseli? nisu bar 6 godina odsvirali breakdown Quote
Chicken Little 420 Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 NOVI ALBUM! Between the Buried and Me - The Great Misdirect [2009] Tracklist: 1.Mirrors 3:38 2.Obfuscation 9:15 3.Disease, Injury, Madness 11:03 4.Fossil Genera – A Feed from Cloud Mountain 12:11 5.Desert of Song 5:33 6.Swim to the Moon 17:54 http://depositfiles.com/en/files/f0bhnd50q Quote
azal Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 turneja po americi ce biti BTBAM/Cynic/Devin Townsend/Scale the Summit Quote
*Nameless* Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Novi album na prvo slusanje ispunjava ocekivanja, samo sto ja nisam u filmu slusanja progresivnog bilo ceg trenutacno.. Quote
azal Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 super je, da. trebao bi malo vise lik cleanove da peva, jednolican mu je taj scream dosta, narocito preko ovakve muzike. jel bi se bunio neko kad bih prebacio ovo na prog? nisu brat bratu ni k od kora vec pola decenije bar. Quote
Guest Sha Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 super je, da. trebao bi malo vise lik cleanove da peva, jednolican mu je taj scream dosta, narocito preko ovakve muzike. jel bi se bunio neko kad bih prebacio ovo na prog? nisu brat bratu ni k od kora vec pola decenije bar. Slažem se, ovde im nije mesto već neko vreme. Ja bih ovo šibnuo na avangardu. Uzgred, da te pitam, nisam uspeo da nađem temu o After The Burial, možda ti znaš da li uopšte to postoji? Quote
azal Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) nemam pojma stvarno, ako nije na ovom metalcore forumu nigde nije. evo zamolio bih moderatore ovde da mi prebace temu ovu na prog. Edited October 22, 2009 by azal Quote
Lunar Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Kazu ljudi da August burns Red - Constellations podseca na ovo, tkao jest slichan fora muzika. Jel to tachno? Inache za sada super album ide ovo na intezivnije slusanje, pa da vidimo dal ce bit ibolji od Colorsa. Inache Zlazo ipak imaju malo metalcorea ali ima stvarno mnogo vishe progresiva. Quote
necko Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Kazu ljudi da August burns Red - Constellations podseca na ovo, tkao jest slichan fora muzika. Jel to tachno? pa ne baš. barem meni... mada u jednoj pesmi gostuje pevač btbam-a constellations jako dobar album btw... btbam se sluša večeras kad se vrnem u niš Quote
*Nameless* Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ma, radi sta oces, mene ak pitas moderni su. A i kad kazes "core", bar u slucaju metalcorea i deathcorea, ja to smatram podgenreovima metala. Oni su cisto neka moderna varijanta prog metala, iltiga prog za "nove klince", kak vec... Quote
Recommended Posts