23/16 Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Da li neko iz NSa ima ovaj film i voljan je da mi ga sreze ? Quote
Buddha Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 jel jos neko odgledao film na kraju? Quote
Azizam Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 ne iako uvek kad vidim ovu temu kažem "e on je sledeći na redu za download"... Quote
Guest Bata Životinja Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Je li i drugih sat i po dosadno kao i prvih sat i po? Quote
Angelystor Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Kako kome...meni extra celokupno Quote
Guest Bata Životinja Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 ne znam, smorio me baš a nije ništa novo to njegovo skakutanje iz dimenzije u dimenziju Lynca sam gledao zato što ne štancuje,a prvih sat i po mi je čist kalup. ali ajde da pogledam čitav prvo.... Quote
ollanik Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Jebote,ladno ima tema o ovome,ja mislio skoro niko nije ni cuo...evo ovako,filmovi horori poput Srpskog filma i Kanibal Holokausta me ne mogu uplasiti,ali ovakvi tripozni filmovi mi uteruju strah u kosti...koliko sam se usrao kad sam gledao ovaj film...Dejvid Linc jebe ! Quote
Recommended Posts