Protagonist Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Batalite to nego mi recite gde ima i da li uopšte ima UV i tako nekih nakita ... fala vi.
Guest VeRmi Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 @Protagonist-Pa u Sremskoj imaju dve ili tri radnje,dve samo za tattoo&pirs i jedna gde samo nakit prodaju al lichno,od svih tih meni je najbolji Sindjel,i sad kad sam menjala djuwu na obrvi,u Sindjelu sam qpila i oni mi promenili...Mislim da oni bash imaju veliki izbor.
MissionVao Posted August 23, 2007 Author Report Posted August 23, 2007 zna li netko koliko treba pokožici između jezika i donjeg dijela čeljusti da zaraste kad se buši? frendica to želi bušiti, pa se raspićevamo...... Tongue frenulum tj tongue web piercing. Pa isto ko svi oralni pirsinzi... nedelju-dve dana da prodje najgori deo, 2-3 meseca do potpune opushtenosti. Ne bi me nikakvim parama naterali da probusim taj deo jer jebeno boli tj iritira jer je ko posekotina papirom, besmislen je (ne kenjam tvojoj drugarici nego iskazujem svoje velelepno misljenje o tom pirsu i cekam da me neko razuveri i ubedi da je to bash divno ). P.P.S. evo jedna slika da vam zagorca pomisao da to busite http://www.bmezine.com/pierce/02-tongue/A7...bmepb579801.jpg
ALEXIE_AIC Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Je l` zna neko kako se zove pierc pored uveta (stavlja se vertikalno sipkica), ko to kod nas radi i da li i koliko brzo koza to odbacuje? Zahvaljujem unapred ljubaznima koji ce odgovoriti. Edited August 27, 2007 by ALEXIE_AIC
Генеральный Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Je l` zna neko kako se zove pierc pored uveta пирсинг намештаја, или популарније - промашени пирс
MissionVao Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Je l` zna neko kako se zove pierc pored uveta (stavlja se vertikalno sipkica), ko to kod nas radi i da li i koliko brzo koza to odbacuje? Zahvaljujem unapred ljubaznima koji ce odgovoriti. Gde konkretno "pored" uveta? Opishi to malo.
SixStepsOnTheMoon Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Je l` zna neko kako se zove pierc pored uveta (stavlja se vertikalno sipkica), ko to kod nas radi i da li i koliko brzo koza to odbacuje? Zahvaljujem unapred ljubaznima koji ce odgovoriti. Zove se bolno-vertikalno probijanje uveta....znaci probijas jednu hrskavicu stizes do druge,a da i nju probijas i na kraju istrpis boLove i jos kad vidis da ti ne stoji.... haha
ALEXIE_AIC Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Umirem od smeha... Gde konkretno "pored" uveta? Opishi to malo. Na licu, tj. recimo na obrazu, bas uz uvo... Ne mogu nigde da nadjem fotku, okacila bih je...
MissionVao Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Mislis na onaj trouglic od hrskavice sto je izmedju uha i obraza ili bas obraz kod uveta? U oba slucaja probusice ti Zhile, on nema problem s tim sto je neuobicajeno
Protagonist Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Kolko su para za jezik mindjuse otprilike u Sinđelu?
Machka Naopachka Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) koliko puta si pitao, mogao si da odesh do sindjela. osim ako nisi iz bg, u kom sluchaju si mogao da ih okrenesh i da pitash edit: telefon sindjela 011/33-40-508, 32-32-369 Edited August 28, 2007 by toy
ALEXIE_AIC Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Mislis na onaj trouglic od hrskavice sto je izmedju uha i obraza ili bas obraz kod uveta? U oba slucaja probusice ti Zhile, on nema problem s tim sto je neuobicajeno Ne ta hrskavica, nego bas obraz uz uvo (pierc na tu foru je onaj na vratu pozadi). To mi je, od kad sam videla na jednom liku, skroooooz ... Savrsen pierc za mene... Mada ima mnoooogo pierceva koji mi se podjednako svidjaju, ali sam pi..ica da ih uradim (priznajem)... :) Edited August 28, 2007 by ALEXIE_AIC
Protagonist Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Istina da nisam pozvao al na to sam skroz zaboravio i trenutno nisam imao vremena da odem do njih al nemam razloga da se tebi pravdam. U svakom slučaju hvala na broju telefona.
MissionVao Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 Kod Late sam kupila mindjuse za jezik sa kuglicama za 800din (dakle sipka i 2 kuglice) bolje idi kod njega, i onako nabavlja za Sindjel (koliko kapiram). @Alexie: pa dobro, onda je to obican surface pirs, a s obzirom na mestu mozda cak moze da prodje i bananica, idi kod Zhileta pa pitaj
ALEXIE_AIC Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 @Alexie: pa dobro, onda je to obican surface pirs, a s obzirom na mestu mozda cak moze da prodje i bananica, idi kod Zhileta pa pitaj Pa, da, to sam i mislila (i za Zhileta, i za pierc)... Za bananicu nisam sigurna, mada, vidis, mozda bi i mogla (sa najobicnijim kuglicama, u svakom slucaju). Hvala.
MissionVao Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 Pa rekoh to za bananice jer mi zvuci ko da nije duze od 8mm, al ipak ce Zile videti dal se to slaze s anatomijom Jel zna neko posto su ona klesta za busenje (peane?) u Sindjelu? Da,da, mogla bih da zovem Al ako neko zna nek mi kaze.
markomrki Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Mojne samo da propagirate tyaj usrani fansy sindjel molim vas
MissionVao Posted August 31, 2007 Author Report Posted August 31, 2007 Ako oprema za busenje ima jos negde da se kupi rado necu dati pare sindjelu
markomrki Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Hm da jak je ovo argument jak je zaista ali moram da ti kazem da ako se covek potrudi moze da nadje stvarno sve problem je u tome shto je kod nas potraznja za specijalnim nakitom jako mala pa ljudi onda ne zele ni da nabavljaju
MissionVao Posted September 1, 2007 Author Report Posted September 1, 2007 Ma ok nakit nego ova oprema. Kapiram da su i za to u fazonu "drzi sindjel, to skoro niko ne kupuje pa sto bismo i mi drzali" sto je skroz ok. Inace probacu uskoro da porucujem preko neta, valjda ce da se isplati. Jedino sto sajt s najvecim izborom salje iz Australije sto je ohoho razdaljina
markomrki Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ako nabavljash vecu kolicinu jeftinije ce da te ispadne postarina. ali danas sve brzo stize veruj mi tako da necesh imati problema.
Lakilea Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Evo vam jos jedan povrsinski.. Moj najnoviji :3 Ne znam bas kako se zove... Uradjen je krajem Jula, jos nije odbacen, ne cini se ni da ce biti, divno se ponasa =) Promenila sam ostale djuse od tada.. Stara slicica. Nema ni veze
Leshina Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 (edited) kolko se secam prve strane,ako je bananica u pitanju,nece biti izbacen... ql je skroz!!!! ma bre odkad sam se izbusio(bradica-labret),nalozio sam se skroz!!!samo bih se busio!!! ALI!!!! matorci... Edited September 30, 2007 by Leshina
Lakilea Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Moji ne prave problem.. Sta ce, jadni, nemaju zasto da se zale Dobro dete! Ali ne znam, ne bih nista vise.. Videcu. Mozda nos.. Hmm.
Recommended Posts