Azaralena Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Da dodam samo, ni nos ne boli. I ne krvari, bar meni nije ali cula sam strasne price, u stilu osipi, krvarenje i sl. He, ni mene nije bolelo niti mi pravilo ikakve probleme ali bi mi uvek krenula krv kad izvadim mindjusu. :)
MissionVao Posted December 21, 2007 Author Report Posted December 21, 2007 ma da ima ih dosta dodjes tamo i trazis latu gledaj kad je on tamo i porazgovaraj sa njim ne samo da mozes da narucis nego i mozes da dobijes koristan savet u vezi nakita. on nabavlja njima svima uglavnom ne znam za sindjel ali za wigwam i josh neke znam. tako da vidi nesto iskopaj jeste, mene je lata na kraju ubedio da nema frke da stavim sipkice umesto bananica sto bi vecina rekla da je apsurdno. sreta sto body piercing zahteva da porucis kamaru stvari, mada ima par koji to ne traze.
markomrki Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 ja sam lepo napisao savet u vezi nakita a ne u vezi pierca, da se razumemo dve odvojene stvari
MissionVao Posted December 21, 2007 Author Report Posted December 21, 2007 pa da, u vezi nakita zna sta moze u kakvu busotinu, niko nije spominjao negu i slicne gluposti
Amphitritê Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 He, ni mene nije bolelo niti mi pravilo ikakve probleme ali bi mi uvek krenula krv kad izvadim mindjusu. :) Vidis, meni se to ne desava,,, devojka koja me je "busila" zacudila se sto je izasla samo kap krvi, rece posle moj ortak nesto u stilu "to je jos jedan dokaz da si cudno bice"
MissionVao Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 i jedno i drugo su potpuno normalne stvari i nema sta da se cudite...
markomrki Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 pa da, u sustini je lepse kad ti ne ide krv, manje se zabrinesh i mozes odma to vece da mazes i odrzavas kao car jer ne treba da cekas dok se to zaleci i ne curi i tako
MissionVao Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 a sta ako se prehladis pre nego sto zaraste?
Lakilea Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ja sam bila uradila nos ali mi se nije svidelo =/ A i s obzirom da imam hronicne sinusne probleme... Hihih, bilo bi nezgodno Pa sam izvadila isti dan. Ni oziljak nemam =/ Inace, osecaj mi je odvratan sto se nosa tice. Odddvratan. Jezik je najbolji do sad bio I tako. Postovacu sliku kad uradim vrat... Kozu... Al' k'o sto rekoh, od nove
markomrki Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 pripazi samo surface piercinzi mnogo vise migriraju nego ostali telo ih odbacuje do jaja mnogo, i ne samo to nego i kad se krlis nosis nesto, sa takvim piercingom moras da pazis non stop
Lakilea Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Znaaam Imam jedan povrsinski.. I idalje je tu A za sad je moje telo bilo jaaako fino i dobar domacin kad pricamo o piercingu Valjda voli metal... U najgorem slucaju cu imati oziljak. A mali oziljci umeju da budu slatki, posebno ako imaju pricu
MissionVao Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 ne zaboravite samo da postoje kreme specijalno za sprecavanje nastanka oziljaka, ako neki pirs vadite ili ste primorani da ga izvadite koristite je obavezno! ja imam vrlo ruzan oziljak na pupku koji ili moram da sredjujem ili da busim tako da se sakrije (vrlo tesko)
Amphitritê Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Do sada, nisam imala problema. Ne smeta mi, ne boli, ne pecka i sl. Jedino sto ispada ponekad kada se ljubis
markomrki Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 ako mislis za usnu ne znam ja sam iamo na usni cetiri godine i nije mi ispadao a dosta sam se ljubio sto me dovodi do pitanja kako se bre ti to ljubis ej?
MissionVao Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 how the fuck moze da ispadne?
Denny Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Ja bih stavio kariku na sredinu donje usne... Ali, ne kontam ja kako to ide... Nisam informisan pa mi je frka da uradim! Ima li neko iskustva sa takvim pirsingom?! Sta?! Kako?!
markomrki Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 evo ja cu da ti reknem, prvo to je piercing na usni a ne na bradi ljudi mesaju ta dva, znaci busi se usna odmah ispod crvenog mesnatog dela, jelte. I prvo treba da nosis sipkicu jedno dve nedelje i imas pun kurac restrikcija ali manje nego za jezik sto je ok. Posle nekog vremena kad tvoj piercer kaze da moze stavice ti alkucu, trebao bi da trazis ni pretesnu ni presiroku, i josh nesto da znash. a to je da je taj pierce sa jedne strane vlazan a sa spoljne suv tako da ako se previse budes igrao sa njim mozes da ga upalis i inficiras, i to je to, ako je sve ok i ako nisi neki nercik da se non stop igras onda je sve cool, lizanje ljubljenje malo su pljuge zajebane ali dobra higijena usta to oprasta eto
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Ja imam tu odmah ispod usne, znaci ne brada, to je usna, moze i kuglica a moze i alkica P.S. Kako ispadne bog te mazo?
Denny Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 A, mogu li desni da najebu?! Na nekoj skali od 1 do 10, koliko je rizican taj pirs (sto se tice mogucnosti infekcija, smetnji...)?!
Amphitritê Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 (edited) Ja imam tu odmah ispod usne, znaci ne brada, to je usna, moze i kuglica a moze i alkica P.S. Kako ispadne bog te mazo? Nemam pojma kako ispadne al' ispadne! Ocigledno sam nevaljala Edited December 23, 2007 by Vilhelmina
markomrki Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 pa vidi desni su bezbedne ukoliko ti piercer uradi to kako treba, i ne treba da se ugras sa njom kao lud, s time sto je veca opasnost od sipkice nego od alkice,
Amphitritê Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Pirsing je uradjen na nosu, ne na usni...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 @denny-Desni su ti vise ugrozeni bradom, kod ovog i nisu. @vihelmina- Mislim ja imam taj pirs dve godine i ono koliko god da sam nevaljala ne moze da ispadne sem ako ti nije dobro pritegnuto
Routasydän Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 @denny-Desni su ti vise ugrozeni bradom, kod ovog i nisu. @vihelmina- Mislim ja imam taj pirs dve godine i ono koliko god da sam nevaljala ne moze da ispadne sem ako ti nije dobro pritegnuto MOzda nemas decka koji je "crnac"
MissionVao Posted December 23, 2007 Author Report Posted December 23, 2007 (edited) @Villhemina: ti ili seres ili nemas normalnu mindjusu, da izvines Alkica ne moze da ispadne, ne moze ni sipkica. Moze da se otkine alkica ako je captive ring pri cemu bi ti razjebala usnu, a sipkica moze da se odvije al to ako ti decko rotira ko propeler dok se ljubite a ti drzis zubima drugi kraj. Dakle, sta si zapravo htela da kazes? Edited December 23, 2007 by Double Fire 1
Recommended Posts