markomrki Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ne zna se ko zna gde je busila i kako je to izvela ne zna se ostace misterija i prica o devojci koja je ljubljenjem skidala lip ring Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 @Villhemina: ti ili seres ili nemas normalnu mindjusu, da izvines Alkica ne moze da ispadne, ne moze ni sipkica. Moze da se otkine alkica ako je captive ring pri cemu bi ti razjebala usnu, a sipkica moze da se odvije al to ako ti decko rotira ko propeler dok se ljubite a ti drzis zubima drugi kraj. Dakle, sta si zapravo htela da kazes? да је много луда и брза? а да дечко билдује језик.ето укратко хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Riba ima busan nos! Sto komplikuje stvar dodatno. Sta si radila sa nosem i gde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 mozda joj decko nije razvalio to jezikom vec necim drugim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 (edited) @Villhemina: ti ili seres ili nemas normalnu mindjusu, da izvines Alkica ne moze da ispadne, ne moze ni sipkica. Moze da se otkine alkica ako je captive ring pri cemu bi ti razjebala usnu, a sipkica moze da se odvije al to ako ti decko rotira ko propeler dok se ljubite a ti drzis zubima drugi kraj. Dakle, sta si zapravo htela da kazes? Nemam alkicu vec sipkicu, nije "prikacena", takav je model.(?!) Edited December 23, 2007 by Vilhelmina Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 znash sta ona je ili stavila pogresnu mindjusu u pogresnu rupu u fazonu nema veze samo radi estetike, ili je ako je u nosu onda mora da je tp toliko akala da jebo te napravi devojka tunel u nosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) Kome smeta, ne mora da cita! Drugo, nista nije pogresno vec je takav pirsing, tako mi je danas rekao "majstor" i otklonio dilemu. Hvala na paznji Edited December 24, 2007 by Vilhelmina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 dvoumim se gde da stavim pirs ovde: http://rival-piercing.nl/images/lipwang/im.../medusa_jpg.jpg ili ovde: http://www.bebeauty.co.yu/images/piercing/usna/Usna05.jpg pa sad,ako neko mozhe da mi kazhe par stvari o njima(tips and tricks xD) bila bih vishe nego zahvalna ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 uu onaj gornji je extra : ) Misim, wise mi se swidja. Onaj donji mie wishe nekako slutty Ja iam kao na bradi i ono.. swe znam, samo pitaj [=neam pojma] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 @Thank God: taj pored usta ima ogroman broj devojaka kod nas i najcesce su neke prljave dronfulje pa ono, ako ti takav background smeta... Meni licno je taj iznad gornje usne po sredini daleko lepsi ALI samo ako devojka ima istaknute pune usne. Ne ide da lezi na ravnom plus mora da mu parira puno mesnatih usana Odrzavanje je identicno za sve pirsinge oko usta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mickeylock Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 hm odradio sam industrijal na uvetu danas.. i nateklo je mozda odmah 10 minuta posle busenja.. kako da sredim to? da cedim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 gde si busio kad ti nisu nista rekli?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mickeylock Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 dakle sta da radim? da cedim gnoj ili ne? cuo sam da je enbecin mast koristna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 nista se nikad ne cedi. ako imas bas izrazene "bubuljice" pune gnoja mozda ne bi bilo loshe da se sterilnom iglicom bocne, istisne uz pomoc 2 stapica za usi a onda dobro namaze hloramfenikol mascu. ali to samo ako je VEOMA izrazena bubuljica tj prakticno samo gnoj prekriven veoma tankom kozhom. Sve ostalo se neguje dok samo ne splasne. Znaci ispiranje rastvorom morske soli, mozda hladne obloge. Ali to je samo prva pomoc, na tvom mestu bih 1) cimala onog ko me je busio za savet ili 2) slikala i okacila sliku ovde za slucaj da ti se cini mnogo gore nego sto jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mickeylock Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 aha.. a za okretanje sipke? posle koliko dana da pocnem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 ne okrece se to, prosto kad cistis da bi skinuo svu osusesnu limfu i krv stapicem za usi (prvih 5 dana hidrogen posle antibak. sapun) moras da pomeris po mm-dva na svaku stranu, to odradi posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 mrzi me da postujem, jako, ali neka,,,samo ti okreci to samo tako a kad ti se ozledi i upali ima od straha da skines to odma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest amy_dark Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Ja sam imala dosta pirsinga, ali ni jedan dugo. Busila sam nos, pupak, obrvu, usnu,... Zadnji pirsing sam skinula pre 3 meseca, ali sada se kajem, pa cu najverovatnije ponovo da stavim na usnu i na obrvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 turbulentno nema sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 mrzi me da postujem, jako, ali neka,,,samo ti okreci to samo tako a kad ti se ozledi i upali ima od straha da skines to odma Cuti to je najgore kad se useres a kasno je uvece nemas koga da cimas, pirser zaspao a sutradan ti se cini kao za 10 godina dok ti kozha guta mindjusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mickeylock Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 mrzi me da postujem, jako, ali neka,,,samo ti okreci to samo tako a kad ti se ozledi i upali ima od straha da skines to odma pa da okrecem ili ne? o_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ma nemoj bre, mindjusu ne diraj osim uvece i ujutro kad je cistis. znaci nema igranja, nikako prljavim rukama i zapamti ne diraj i ne igraj se prljavim rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
med.tehnicar_PIERCER Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Uskoro kod nas najveci izbor body piercing nakita,svi materijali (steel,niobium,titanium,gold,organic,bioflex,acrilat,)u svim oblicima i dimenzijama,kao i nakit i ugradnja mikcrodermalnih implanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
med.tehnicar_PIERCER Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 U pitanju je Novi Sad,a ime firme uskoro,u procesu je otvaranje. Piercom se bavimo godinama,a uskoro krece i derm.implants cim stigne veca kolicina nakita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 aco uvedete scaring eto i mene, ali u novom sadu joj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts