mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 kod mene je problem to shto moj know-it-all tata misli da se time vratjamo na plemenske zajednice u africi (wtf) jer oni to rade i tako se mi unazadjujemo i bla bla bla bla...obichno tada prestanem da slusham xD da nisu tvoj cale i moja keva nesto u rodu? Pirsingovao sam bradavice kod SINDJELA u BG-u, Bolelo je..ali sad mi baš deluju ko razjareni bikovi. Hteo sam i kod mene u NS, ali čuo sam da je U Beogradu sindjel najbolji. Razmisljam se da pirsujem i glavić, ali otom potom.devojka me loži na to.moracu se raspitam ko to zna da radi.i gdi može.i koja je cena.ja bi onako malu alku. zjuuuuuuu. ne za bradavice, ja sam za glavic mislila da je samo fairy tale, i da to niko ne radi... O.o
markomrki Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 zjuuuuuuu. ne za bradavice, ja sam za glavic mislila da je samo fairy tale, i da to niko ne radi... O.o marija ti si verovatno nova u ovome...idi malo surfuj netom naci ces sajtove koji su prepuni slika i objasnjenja o vrstama piercinga i nacinima negovanja i forumi su dosta jaki. A sto se tice piercinga da je afrikanski paganizam, preporucijem vam da pravo naucite sta je i odakle dolazi body art kojim zelite da se bavite.
mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 umh, da se ispravim - mislila sam da je u srbiji ovo fairy tale, a inace znam, videla sam ja na netu svega i svacega, ali nista kod nas... xD da se time vratjamo na plemenske zajednice u africi <- ovo nema veze s poreklom toga, nego stavom... time se necjemo vratiti... ili stagod..
markomrki Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 u srbiji se rade sve vrste piercinga osim suspenzije, a radi se i implantacija i scaring
mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 oke. definitivno sam nova. xD daj buraz, ja jos nikog nisam uzivo videla sa implantima! a ni s oziljcima... nisam u toku ocigledno...
MissionVao Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 "radi se" u smislu ima ko radi a musterija za sad ima malo (nisu ljudi culi ili su skepticni). a bradavice i glavic su bre standard...
vudun Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 kod mene je problem to shto moj know-it-all tata misli da se time vratjamo na plemenske zajednice u africi (wtf) jer oni to rade i tako se mi unazadjujemo i bla bla bla bla...obichno tada prestanem da slusham xD Pre tačno mesec dana si proslavila osamnaesti rođendan tj. punoletstvo ... tako da sa svojim telom sada možeš da radiš šta 'oćeš.
MissionVao Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 to nema nikakve veze jer ocigledno i dalje zavisi od roditelja novcano
Sugar Overdose Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 ofskroz,i zavisitju sve dok ne zavrshim,otprilike,postdiplomske x)
CAsper Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Hehehe. Ćale još uvek ne zna da sam bušio jezik. Iskreno boli me dupe šta bi mi rekao, nego se plašim da bih mu skratio život za koju godinu, a skratiti život matorom koji ima 67 i nije tako bezazleno. Tako, da, bar koj jezika, bradavica i sl. ta priča s matorcima otpada u startu. Jedino što je nezgodno, je to što moraš vešto da prikriješ mutavost i slab apetit par dana. I da... pljuge... jedina stvar koju nisam uspeo da batalim tako da je to pravilo malo problema.
markomrki Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 pa ni moja keva ne zna da sam busio bradavice a ima vec dve tri dine sta je briga to je licna stvar
MissionVao Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Tri? Meni se sve cini kao da su 2 Meni ce 2 sad i pitam se da li ce ikad postati imune na smetnje. Pogledas popreko i upali se
Machka Naopachka Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Wow, ovo kad sam procitala odlucial sam da ih ne busim hhahaha Ozbiljno. :gljk:
Lucky_charm Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Moze li mi neko raci cime da mazem obrvu, skinula pirsing pre 100 godina a oziljak nikako da zaraste..
MissionVao Posted April 9, 2008 Author Report Posted April 9, 2008 Sad je prekasno, to se maze ODMAH. Moze samo sitna plasticna operacija.
ReMeDy_ Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 boli te.. sad idi i ugradi sise kad si vec kod plasticne operacije.. 2 muve jednim pirsingom
Lucky_charm Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Jel vi ti mene zezate, nece mi valjda zauvek ostati oziljak sad..
markomrki Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 (edited) ostace macko ostace, to se zove nisam se raspitala na vreme i jebi ga sad je kasno Edited April 9, 2008 by markomrki
MissionVao Posted April 9, 2008 Author Report Posted April 9, 2008 (edited) @lucky charm: jebiga ja imam monstruozan oziljak na pupku iz istog razloga probusis opet pa pokrijes... ili pustis sise preko u tvom slucaju - sminka i nista drugo. Mozes da probas po onim kozmetickim salonima sto nude uklanjanje oziljaka laserom, ako mogu strije moze i ovo (neki rade po principu "aktivacije" tog tkiva, da opet postane roze a onda moze da se utice tim kremama protiv oziljaka). Raspitaj se kod strucnjaka ako ti je toliko stalo. Edited April 9, 2008 by Double Fire
Lucky_charm Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 (edited) Lik koji mi je radio i skinuo pirsing nista nije rekao za mazanje, i meni tek sad palo na pamet da nisam mozda trebala..ajoj ubicu se.. MOze li neko da mi kaze jos cime se ti oziljci inace mazu (na vreme), koja krema Edited April 9, 2008 by Lucky_charm
markomrki Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 au ja sam zaboravio, ali ima jedno nikad bolje sredstvo koje sam ja mazao na moje monstruozne oziljke, mislim vidi ako su ove moje uspeli da ublaze ove od piercinga ce da razvale, samo da se raspitam sra je od ovoga
El Karnisero Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Stavi povez preko tog oka i gotova stvar.
Recommended Posts