Laurelin Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 To skoro pa da se ne racuna :* Nemoj molim te... U ovom zivotu, sve mora da se racuna...u glavi, na papiru, svejedno, Ne smes umanjivati znacaj djusa na ushesima...cu'es li me?
Lakilea Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Hahah al' je tebi dobro..! Sad nemam djuse, samo rupe. Djeset.
Lakilea Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Ajde? Hahah. Skupile su se. one sto su bile prosirene. kmek. Mnogo spamujemo
markomrki Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 ejj ovde se prica o piercingu a ne resicama sto moze da ti probusi ortakinja ispred zgrade
Azaralena Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 A jbt, svaki mozes sam da uradis, ovde je prica o pirsinzima koji mogu mLogo da se zakomplikuju
Sinstrel Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Obrva je pocela da me boli, svrbi. Malo se nadula... jeeeij. :\
Sugar Overdose Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Mene zanima jel ovaj donji pirs samo takva karikica ili je bash tu probushen ;s malo mi je nejasan,a bash mi se dopada
MissionVao Posted May 21, 2008 Author Report Posted May 21, 2008 (edited) Imas obe varijante, i direkt kroz usnu (fuj) i mindjusu koja tako izgleda. To na slici mi lici na prvu varijantu. @Sinstrel: eh ta prva upala posle busenja Ako uspes da je izlecis pirs je zarastao Edited May 21, 2008 by Double Fire
Sinstrel Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Kako da je izlecim? Isto ovo sam imao i sa uhom. Izlecio sam ga po principu "proci ce samo do sebe". Obrva je malo pipavija pa me to malo nervira.
MissionVao Posted May 21, 2008 Author Report Posted May 21, 2008 Pa to, "izlecis" u smislu bude i prodje a ne bude i pogorsa se ili ne prodje jos dugo Ono, slana voda, antibak. sapun, ako krene da gnoji hloramfenikol.
med.tehnicar_PIERCER Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Dobro mi je poznata cinjenica da nemoze svako da odrzi piercing,i da telo odbacuje nakit,ali kazem da i to moze da se prevenira. iza sebe imam gomilu piercinga,raznih delova tela i ni jedan nije odbacen. a slani rastvori kao metod odrzavanja piercinga,neznam samo odakle ta metoda.
med.tehnicar_PIERCER Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Slani rastvori nemaju nikakva asepticna,ili antisepticna svojstva,ali ako je vama pomoglo onda ga necemo dirati. A i info za neke,da je odbacivanje nakita od strane tela,jedan proces,a kada je nakit tezak i optereti piercing to je sasvim druga stvar i nema veze sa onom prvom.tako da se to nemesha,da nema zabune.
Kokopelli Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Kad bi naučio da pišeš (iliti kucaš) možda bi ostavljao bolji utisak. Do tad: http://pravopis.tripod.com/sastavljeno_rastavljeno.html (da ako shvatiš u čemu griješiš)
dusk Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Predlog za med. tehnicara/pirsera: idi otvori malo fiziologiju, osmotska koncentracija, hipertonicnost i ostalo. Ne znam kako je kod vas na medicini (?) ali kod nas na veterini postoji jedan predmet koji se zove fizikalna terapija i koji govori (izmedju ostalog) o uticaju toplih obloga na upalne i zapaljenske procese. Da bi nesto bilo dobro za pirs ne mora iskljucivo da bude antisepticno/antibakterijski. Ili sta god da si naveo.
Sinstrel Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Kod upale pirsinga preporucuje sa kao prva pomoc vruca obloga odnosno kompresa.
Lakilea Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Imas obe varijante, i direkt kroz usnu (fuj) i mindjusu koja tako izgleda. To na slici mi lici na prvu varijantu. Ja imam taj direkt kroz usnu. Skroz je lep.
Sugar Overdose Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Uh ja ne bih radila direkt kroz usnu! Ja bih samo takvu karikicu da uzmem
med.tehnicar_PIERCER Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 hipertonicnost i osmoza su mi dobro znani,a neznam kako kod zivotinja,ali u humanoj medicini se fizikalna medicina vezuje za rehabilitaciju,i tacan je utica toplih rastvora kao oblog,mozda kod upale zglobova,dok u hirurgiji vladaju neka druga pravila. kakve veze ima topao rastvor sa ranom,ili sa piogenim mikroorganizmima,piercing je rana dok je u procesu zarastanja. Mada radite sta god,samo sam hteo pomoci posto svaki dan vidjam takve i slicne stvari!! ! A ako je nekome bitna moja slucajna pravopisna greska,OK,neka odbaci celokupno pisanje na temu lecenja piercinga. A ako je nekome zasmetala moja slucajna pravopisna greshka,Ok,neka odbaci celokupno pisanje o piercingu. Bushite se gde hocete,kako god hocete, i sa cim god hocete. a kazu babe da je dobra i svinjska mast za sve pa probajte i tako. poz
MissionVao Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 Alo niko te nije zvao niti se ovde iko pitao "jao jao ovo niko ne zna" nego se svuda trpash. I cime to imas da ubedis ljude da se buse kod tebe? Jel imas neku zadovoljnu musteriju? Neki sajt na kome su slike te zadovoljne musterije? Poradi na svojoj "reklami". I prestani da vredjas inteligenciju, ovde niko ne sprovodi nesto sto mu skodi. Ako neko veruje da mu topla voda pomaze - ok super, ja u to isto sumnjam (eventualno moze da raskravi sasusenu krv i limfu) al nece da mu skodi da mu to zaista "radi". Isto tako i za so. Vrati se kad budes imao neki kredibilitet. Jer kad se neko predstavi kao "med. tehnicar" ocekuje se da budes neki autoritet a umesto toga biras nastup 'provlacim se svuda kao puvanjak'.
med.tehnicar_PIERCER Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Ma ok,nije mi bila namera da vredjam bilo koga ali su prvo napali mene. ma u svakom slucaju nije mi do bilo kakve rasprave,a i nemam kome ja da dokazujem bilo sta. U svakom slucaju puno srece u buducim bushenjima.
markomrki Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 druze, dovoljno je da ti kazem da ovde serekamo mi koji smo se busili i oni koji su se manje busili, ovde nikad nisam video nijednog ozbiljniog piercera. Zapitaj se malo. Sta ce tebi ako si profesionalac (znaci zaradjujes pare od toga) blejanje ovde i cemanje medju nama, kad ovo nije nacin da privuces musterije. Idi otvori salon, zaradi pare, prosiri biznis svojim dobrim radom pa cemo mozda i da dodjemo kod tebe i mozda cak i da slusamo sta nam pricas.
Recommended Posts