Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj preporuchite mi neko dobro mesto u ns-u za gde bih mogla da uradim pirsing x)))

Hotju da uradim uvo-hrskavicu,pa kad moji dragi roditelji vide da nisam crkla od pirsinga da uradim i medusa pirsing ^^

Posted

To možeš "bilo gde". Nije nikakav komplikovan pirs... Al obavezno tamo gde buše iglom jer kako sam čuo ima radnji gde ti to rade pištoljčićima kao za resice :huh:

Ja sam to bušio negde u bg-u na zelanjaku, ne mogu da se setim kako se zvaše lokal...

Posted

Daj jos 200 din za voznu kartu do Bg sa studentskim popustom i idi kod Zileta u Wigwam :):)

Posted

Sad ce "kako nemas to ti je 45min voznje, duze se ide do NBGa" :D

Sta ces kad su u pravu.

Mi ne mozemo da ti preporucimo iz iskustva nikoga iz NSa a ja licno ni iz price jer ne znam nikoga ko se tamo busio.

Posted

moja devojka je busila tragus kod zileta i sve je lepo zaraslo, on je to uradio vrhunski, a pre dve nedelje je radila vertikalni industrijal, nije kao njem lepotan sa tri tacke i sest rupe ona je u dve tacke, ali joj u donjem delu prolazi kroz bruka mnogo tkiva i to je preveliki hard kor

Posted

Uradila sam tragus malopre x)))

Nishta ne boli,predivno izgleda i jako sam zadovoljna

Studio u kom sam radila je isto odlichan ^^

Ako se bushite u novom sadu,bushite se u pure paintu u zmaj jovinoj.

Posted
Hvala ne busim se!!! I mislim da je isto odvratno!

konacno da se nazgul i ja slozimo u necemu haha : )

Posted

ma da ali mozda je mala noa u ovome ima vremena za egzibicije, postoje kalibri koji su rezervisani za malo iskusnije. mislim sta da ti kazem moj prvi piercing je bio nos i kad sam stavio alkicu mislio sam da sam najveci

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...