Sugar Overdose Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Promenila sam mindjushu na tragusu,mnogo je wepa <3
Guest Tijana Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ja planiram uskoro pirsing, samo još nisam sigurna gde. Plašim se bola
Azaralena Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Nije to samo busenje, moras preziveti i period zarastanja, mogucu upalu i/ili otok, bol, crvenilo, svrab i sl. Od 10 dana do 6 meseci, zavisi za koji pirsing se odlucis. Naravno, to se produzava ako zakacis mindjusu dok se kupas, oblacis, bijes sa nekim...
niking Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 ili dobijes sidu, hepatitis, mononukleozu, pticji grip... pa jos moze i da krvari, gnoji... :)
Axeanosilas Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ja planiram uskoro pirsing, samo još nisam sigurna gde. Plašim se bola Није фрка, цепај тродоне сваки дан док не зарасте.
Azaralena Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Sa vinjakom. Ili guaranom, ako si trezvenjak. Ah da, moze i sepsa...
Sugar Overdose Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 http://i250.photobucket.com/albums/gg270/P...emekdelo027.jpg eo,i novi pirs,i nova mindjusha na tragusu ^^ Inache,na hrskavici su tri rupice,samo treba da stavim spiralu
Azaralena Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 http://i250.photobucket.com/albums/gg270/P...emekdelo027.jpg SuuuuuuupeL! Jbt, Remekdelo027
Sugar Overdose Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 hhaha to mi je custom naziv za sve slike sa telefona xDDDD
med.tehnicar_PIERCER Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 MIKRODERMALNI IMPLANTI (dermal anchor)
MissionVao Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 Mislim da si zaboravio da hiperlinkujes/dovrsis misao Nije da se ovde svaka rec reklame placa.
MissionVao Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 Odusevljavaju me ljudi u nekom biznisu koji nemaju ama bas nikakav osecaj za isti. Kako privuces ljude kad se bavis konkretno pirsingom? Napises koje su ti kvalifikacije, ok doktor si a gde si naucio da busis? Koliko ljudi si do sad uradio? Slike? Zadovoljne musterije? Nema dovoljno dobrih strucnjaka kod nas, ako neko vec ima "potencijal" samim tim sto nesto zna o covekovom organizmu steta je da se tako predstavlja. Sto se ne uradi neki sajt? Makar je to prosto i jeftino. Neka akcija sa niskim cenama da se zahukta posao... neki ortak da se unajmi da slika par "intervencija", nesto o prostoru u kojem se to obavlja... Jel treba da okacimo i "Vodic za nove strucnjake koji bi da se predstave javnosti" na onu prvu stranicu koju uzgred niko ne cita? A tako je lako, samo se zapitas "da sam ja svoja potencijalna musterija sta bih zeleo da vidim i cujem pre nego sto se odlucim za sebe?"
Rle Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 (edited) ja ne bik nista od pirseve i tetova niti to bi voleo da vidim na nekome imamo sam mindju na uvetu i davno batalio zatvaraj temu Edited July 23, 2008 by Rle
MissionVao Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 A sto ne osnujete klub, verujem da bi vam bas bilo fino da se okupljate i pricate koliko ne volite pirising Posto si hmmm... neki dvocifreni redni broj koji se tako izjasnio Ja mrzim WoW i Star Wars pa im ne pricam da su budale
Demonic_Alliance Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Ja planiram uskoro pirsing, samo još nisam sigurna gde. Plašim se bola Ok, ako oces pirsing, onda valjda imas ideju gde??? Mislim, ako hocu na nosu, na nosu cu i da stavim, ako ocu na glavicu, tu cu ga i stavim, a ako ne znam gde, onda necu da ga stavim. Ali ne, to je cool i in, pa ocu i ja, a to sto bi mi stajalo ko piletu sise, nije bitno, bitno je biti u trendu. A za bol - e pa nema da se jebes a da ne udje. Crknite, pozeri.
Rle Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 A sto ne osnujete klub, verujem da bi vam bas bilo fino da se okupljate i pricate koliko ne volite pirising Posto si hmmm... neki dvocifreni redni broj koji se tako izjasnio Ja mrzim WoW i Star Wars pa im ne pricam da su budale ja ne mrzim wow i star wars ali nikada to necu igrati eto vidish kako si ti mudar a lozish se na neke takve stvari za koje ne znam sta predstavljaju jedino mozda kod nekih takvih freak riba kad se nadjete i vidite da obeje nosite pris na pradavisi pa kad se uhvatite za ruchice lanchicem sise povezete to je ono truu ljubav
Night's Blood Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Ovde ima i veoma nepismenih ljudi.
CAsper Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Demoniče, svaka ti dala! Hteo sam štogod da napišem, ali sad kada je tema otišla ka prozivanju pedera, wowera, licimura, kurvi i demona, moraću da sačekam neki smislen post.
мать Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 eto vidish kako si ti mudar a lozish se na neke takve stvari za koje ne znam sta predstavljaju jedino mozda kod nekih takvih freak riba kad se nadjete i vidite da obeje nosite pris na pradavisi pa kad se uhvatite za ruchice lanchicem sise povezete to je ono truu ljubav jel neko od vas radio resicu ispod jezika, i kakva su iskustva?
Recommended Posts