Jump to content

Recommended Posts

Guest Tijana
Posted

Ja planiram uskoro pirsing, samo još nisam sigurna gde. :confused:

Plašim se bola :redface:

Posted

Nije to samo busenje, moras preziveti i period zarastanja, mogucu upalu i/ili otok, bol, crvenilo, svrab i sl. Od 10 dana do 6 meseci, zavisi za koji pirsing se odlucis. Naravno, to se produzava ako zakacis mindjusu dok se kupas, oblacis, bijes sa nekim...

:lol:

:veseli:

Posted

Није фрка, цепај тродоне сваки дан док не зарасте.

• 2 weeks later...
Posted

Odusevljavaju me ljudi u nekom biznisu koji nemaju ama bas nikakav osecaj za isti. Kako privuces ljude kad se bavis konkretno pirsingom? Napises koje su ti kvalifikacije, ok doktor si a gde si naucio da busis? Koliko ljudi si do sad uradio? Slike? Zadovoljne musterije?

Nema dovoljno dobrih strucnjaka kod nas, ako neko vec ima "potencijal" samim tim sto nesto zna o covekovom organizmu steta je da se tako predstavlja.

Sto se ne uradi neki sajt? Makar je to prosto i jeftino. Neka akcija sa niskim cenama da se zahukta posao... neki ortak da se unajmi da slika par "intervencija", nesto o prostoru u kojem se to obavlja...

Jel treba da okacimo i "Vodic za nove strucnjake koji bi da se predstave javnosti" na onu prvu stranicu koju uzgred niko ne cita? :lol:

A tako je lako, samo se zapitas "da sam ja svoja potencijalna musterija sta bih zeleo da vidim i cujem pre nego sto se odlucim za sebe?"

Posted (edited)

ja ne bik nista od pirseve i tetova niti to bi voleo da vidim na nekome imamo sam mindju na uvetu i davno batalio

zatvaraj temu :)

Edited by Rle
Posted

A sto ne osnujete klub, verujem da bi vam bas bilo fino da se okupljate i pricate koliko ne volite pirising :)

Posto si hmmm... neki dvocifreni redni broj koji se tako izjasnio :)

Ja mrzim WoW i Star Wars pa im ne pricam da su budale :)

Posted

Ok, ako oces pirsing, onda valjda imas ideju gde???

Mislim, ako hocu na nosu, na nosu cu i da stavim, ako ocu na glavicu, tu cu ga i stavim, a ako ne znam gde, onda necu da ga stavim.

Ali ne, to je cool i in, pa ocu i ja, a to sto bi mi stajalo ko piletu sise, nije bitno, bitno je biti u trendu.

A za bol - e pa nema da se jebes a da ne udje.

Crknite, pozeri.

Posted
A sto ne osnujete klub, verujem da bi vam bas bilo fino da se okupljate i pricate koliko ne volite pirising :)

Posto si hmmm... neki dvocifreni redni broj koji se tako izjasnio :)

Ja mrzim WoW i Star Wars pa im ne pricam da su budale :)

ja ne mrzim wow i star wars ali nikada to necu igrati eto vidish kako si ti mudar a lozish se na neke takve stvari za koje ne znam sta predstavljaju jedino mozda kod nekih takvih freak riba kad se nadjete i vidite da obeje nosite pris na pradavisi pa kad se uhvatite za ruchice lanchicem sise povezete to je ono truu ljubav

• 1 month later...
Posted

Demoniče, svaka ti dala! :) Hteo sam štogod da napišem, ali sad kada je tema otišla ka prozivanju pedera, wowera, licimura, kurvi i demona, moraću da sačekam neki smislen post.

Posted
eto vidish kako si ti mudar a lozish se na neke takve stvari za koje ne znam sta predstavljaju jedino mozda kod nekih takvih freak riba kad se nadjete i vidite da obeje nosite pris na pradavisi pa kad se uhvatite za ruchice lanchicem sise povezete to je ono truu ljubav
:)

jel neko od vas radio resicu ispod jezika, i kakva su iskustva?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...