Јарослав Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Па, може нерв да се сјебе и да ти скроз падне обрва. Наравно, ретко се дешава, али опет не бих ризиковао.
Night's Blood Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Koliko sam ja čula, to je mit. Video si da sam ja živa i zdrava. Naravno, MV/DF će me hajlajtovati ako grešim.
Zen Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Tako ti ja oblacim duks sa tesnom kragnom i onako svojski povucem preko glave i yaboravim da imam pirs na obrvi.... Malo je krvarilo, rupica se pomerila na dole, ali je brzo zaraslo i posle je bilo sve ok. I sad je. To se desilo pre 10 godina.
Night's Blood Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Ja sam dva puta zakačila peškirom i iščupala minđušu. Usrala sam se, više nikad nisam nosila tu minđušu. Sreca, nista mi se nije sjebalo.
MissionVao Posted March 26, 2012 Author Report Posted March 26, 2012 Da bi se nerv sjebao sjebavanjem mindjuse morala bi da prolazi izmedju kosti i nerva A posto nije tako nema brige Naravno moze da vas sjebe onaj ko busi... 1 1
Lou Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Naravno moze da vas jebe onaj ko busi... Naravno.
neonskacrna Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Прошетаћу ових дана мало по тим студијима, па ћу да се распитам. Је л' препоручујете неки посебно? Heaven and Hell u Cika Ljubinoj je super, meni su busili usnu sa strane i nisam ni jednom imala nikakav problem,ako zanemarimo one kretenske momente ujedanja za usnu dok jedes. I nista ne krvari, i ne boli, a mislim i da ne kosta nesto previse:)
*memento mori* Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Па, може нерв да се сјебе и да ти скроз падне обрва. Наравно, ретко се дешава, али опет не бих ризиковао. Svuda moze nerv da ti se sjebe. Sve zavisi kako ti probuse. Oni, naravno, znaju kuda se koji nerv pruza, al' zapravo tu i nema nekih pravila, tako da za svako mesto postoji rizik. Meni je pirsing na obrvi bio strasno blizu nerva i svaki put kad ga malo cimnem, to je znalo da otekne i da se upali. Al' hej, ako ti se i to desi opet mozes da skines mindjusu. Nisu to sad neke strasne posledice.
neonskacrna Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Razmisljam da busim i jezik ovih dana, jel zna neko koliko to boli?xD posto su mi ljudi davali razlicite odgovore...
Јарослав Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 То је и мени исто пало на памет. Ортак је бушио (додуше у САД), и каже да му ништа није било. Тј, није га ни болело ни ништа. Једино је код тога зајебано одржавање у почетку.
neonskacrna Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 da da, kad otekne, ne mozes da jedes skoro nista, ispiranje svim i svacim, i to smara i traje... 1
MissionVao Posted March 30, 2012 Author Report Posted March 30, 2012 Jezik boli vrlo specificno - bol jeste ostar ali je nekako 'povrsinski' tj ne usere te ko da ti buse tako pipav deo tela vec je vrlo slab Sto se ispiranja tice to se ne preporucuje (ako mislite na one oralne rastvore), osim muckanja kombinacije kamilice, zalfije i kantariona. 1 1
neonskacrna Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 stvaarno? ja sam mislila da moras da buckas onaj ozosept po ustima, kao za usnu...pa super, bar necu opet prolaziti kroz to 1
MissionVao Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 Ne ispira se ni za usnu Mislim ne preporucuje se. Kao sto se ni antibiotici ne daju posle svake intevencije (npr neki debili to prepisuju posle ciscenja desni, jer malo kvaris) Generalno ili slani rastvor ili taj caj kombo
neonskacrna Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 (edited) meni ovi rekose da ispiram ozoseptom, ja sam ispirala, doduse ne mesec dana, jer bi mi se u tom slucaju verovatno raspala usta, ali neke dve nedelje, sigurno... Edited March 31, 2012 by neonskacrna 1 1
MissionVao Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 Znam. Pogledaj prvi post na temi pa ces videti da smo jos pre tipa 5 godina apsolvirali da se ne radi sve kako ti kazu Hidrogen, ozosept i sl dezinfikuju ali i usporavaju zarastanje + nisu potrebni. 2 2
Night's Blood Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Ja sam hidrogen koristila 3 dana i odustala. A receno mi da koristim mesec dana.
Zen Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Moraju i oni da se ograde, ima raznih prljavaca kojima i svaki dan da isprish sve hidrogenom, nece pomoci
neonskacrna Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Pa da...mislim mesec dana tog ispiranja hidrogenom u uslovima coveka koji odrzava licnu higijenu je previse, ali prvih par dana je okej.. 1
neonskacrna Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Zna neko gde u BG mogu da nadjem crveni pirs za usnu? U sindjelu nema -.- 1 1
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Погледај у Сремској. Она продавница тачно испод Феликса, на самом улазу у улицу. Поред Пума радње.
neonskacrna Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 e, kul, svraticu posle posto moram da promenim sipkicu, ova je predugacka, a crvena mi deluje totalno kul:)) dankeshn 1 1
Recommended Posts