Lakilea Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Pa nemam iskustva sa doticnim madisonom, samo generalno sa povrsinskim pirsinzima. Samo da skupim kintu Slike ce slediti Ako ne bude ruzno/oteceno/itd u sta sumjnam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 A koliko mu dodje pirs po bradavici na sisi? ako je mnogo, ja bi probo i uradi sam varijantu,ali pretpostavljam da bih prvo morao da se navarim i odvalim absintom,da ne osetim previše boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 Hmm uskoro idem da radim Madison =D Jedva cekam! Ima li iko iskustva sa doticnim? Znam, znam, povrsinski je, velika je sansa da telo odbaci, oziljci su ruzni... Ali ne opterecuje me nista od toga preterano =D Jedan povrsinski koji imam divno je prihvacen od strane mog tela... Nadam se da ce biti isto i za ovaj... Pazicu ga, mazicu ga i zvacu ga Djole E to je do jaja lep pirsing! tj ako se lepo odradi tako da se ne nazire shipkica (posto videh da gomila nasih pirsera usere povrsinski tako), pretpostavljam da je onda bolje uraditi dermal punching jer tako mindjusa nije visak nego zameni meso koje se izvadi. Po mojoj laickoj proceni s obzirom na deo tela na kom se nalazi trebao bi da spada u one s najmanjom shansom za odbacivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Bradavice mnogo bole i ne samo to nego ne bi smeo a to radis sam covece one stvarno treba da se odrade kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Pokusah da nadjem pristojnu sliku online al' nisam uspela. Bas ima onih gde se vidi sipkica i to bas... Ruzno Cula sam za to kada se prvo odstranjuje tkivo ali planiram da uradim jednostavniju varijantu - samo busenje. Valjda ce biti ok. Meni se malo providi sipkica na ovom drugom.. Tanka je koza.. Ali to je na licu.. A madison nije (valjda je grublja koza na vratu.) Videcemooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 Pa verovatno zavisi koliko se duboko hvata. A kakvom mindjusom radis? Opet, bilo bi sranje da radis nekom koja nije za surface. Ja se ne bih zezala s pirserom koji to nije vec radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EQUILIBRIUM Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 mada moze i madison da se uradi lepo usual metodom. lepsi je na axisu mad ni ovaj prednji nije los. bradavice 1ooo din jedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Pa bananicom valjda? Ne znam. Meni je ovaj radjen nekom koja je skoro pa kockasta. Sta ti mislis? (taj su mi radili u Sindjelu, ovaj ne bih da me ne bi opljackali opet ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EQUILIBRIUM Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 pa na razne nacine i raznim iglama moze da se uradi svasta. koliko si i sta platio u Sindjelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
med.tehnicar_PIERCER Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 poz svim ljubiteljima piercinga,narocto DF. lepo lepo,i svasta pametno procitah ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Upalila mi se rupa na industrijalu sad kad cistim boli me kao da sam probusio. Jebeni imunitet i prljavi svet u gsp koji mi dise u uvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
med.tehnicar_PIERCER Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 stavljaj stanicid i garamicin mast!pomesas obe i mazi sa tim,a ispiraj bez obzira na mazanje sa Octenisept rastvorom.a kad ne ispiras stavljaj mast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ma ja nikakve masti lepo blagi bebi sapun i u saustini je to to, samo ako je bash zajebano stavim hidrociklin i tako prodje do sutra i onda samo ispiram i masiram. Uvek je palilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Naucice vremenom kome ovde ne treba da daje savete Link to comment Share on other sites More sharing options...
med.tehnicar_PIERCER Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ok. sorry for interrupt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ma nema veze, evo danas je vec ta srednja rupa ok, samo je sam po sebi piercing zajeban jer upali se recimo srednja rupa, dodirnesh mindjusu na sroz drugom kraju boli. A kad je mesecno ribanje nakita onda od srece savoijam uvo u svim smerovima jer inace ne mogu ovaj piercing mi dodje kao armatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Uh ja ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da mogu da pipnem bradavicu pre je stalno bila upaljena a jednom sam za malo ostala bez nje, ne znam dal sam jedina koja je to busila iskljucivo zbog estetike ali eto. Smara sto bilo kome da kazem da imam taj pirs odmah misle da sam neki mazohista Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ja samislio na ovaj industrijal u sest tacaka sto imam na uhu mome, ali za bradavice si u pravu mada je to prelep piercing Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 pa znam da si mislio na industrial, ja samo ne mogu da se nadovezem na to jer ga nemam gledala sam bas pre neki dan i nikako mi ne bi stajalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 mene zanimaju prosirivaci, ne nesto veliko, znaci nesto tipa 5-7mm, e sad, zanima me da li to moze da se radi odma' ili usi moraju prethodno biti izbusene? na resicu mislim naravno... i da, koliko to otprilike kosta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 moze odmah da ti se secne skalpelom al ima manu-kad busis pa onda shiris (znaci par nedelja da zaraste + par nedelja da rasiris do 5-7) pa izvadis posle skupi se za dan bukvalno (trebalo bi da do 1cm lako ide skupljanje). Nakon toga skroz zaraste i ona mala rupica. Za skalpel ne znam kakav oziljak ostavlja ali ovo je daleko bezbolnije resenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 e super, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 skalpelom rade ljudi koji lepo oce odma da stavi veliki ili srednji kalibar, ali to je za velike decake. Najludje mi je bilo kad mi je zile na licu mesta maltene na iznenadjenje uzeo da mi siri bradavice sa 1.6 na 2.2 au brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 iznenadjenje? zar je to radio bez da si mu trazio? ako jesi trazio, sto ti se 2.2 vise svidja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ma neshto sam hteo da vidim a on me je cak odgovarao ali nema veze, samo sa ziletom kad kazes to je to nema posle cile mile, tako da sam na kraju ipak ostao na 1.6 jer su lepse i bolje se nose 2.2 su preteske i nezgrapne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts