Ive Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Svidza mi se pirsing...imam nekoliko...bradavica,jezik,uvo,tamo dole.... ali mislim da cu nakon toliko godina da se resim pirsa sa jezikom posto postalo mi je dosadno da ga vadim i cistim jednom nedeljno...ukoliko se cisti 1-2 puta mesecno bilo bi super-ali nije higijenski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 najnoviji - moja miiicaaa na usni A za madison cu probably cekati 2008mu godinu, nema se kinte =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 vertical labret ili bas lip piercing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 vertikalni labret sad imam 15! Al' 16 je lepsi broj... hihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 Jezi me pomisao da mi sipka prolazi bas kroz mesnati deo usne Kroz istoriju moje trenutne veze se stalno provlacio broj 13, kad sam dodala i 13i pirsing stvari su bile bas lose, od proslog leta opet imam 13 i nije najsjanije pa cu da razbijem to verovatno nisam sujeverna, to je samo jedna opservacija kao izgovor za busenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Jes, vala, ovaj je, moglo bi se reci, i boleo... Jezik, obrva, usi, to je sve neosetno.. A ovo onako. Al' nije krvarilo Uopste Tako mi se dja Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pa ne znam mene je hrskavica malo i bolela onako smaracki i konstantno i ostro, prvo ciscenje hrskavice je takva agonija da je to heavy. Inace po bolu bradavice su bez premca ali bez premca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jeste,bradavice bole...ali taj bol nema sanse sa bolom koji se dobija od pirsanja spolnog organa...To je vrh Na kraju krajeva ,bol daje svoj draz ne? ..hahaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Zapravo vecinu ljudi polni organ boli daleko manje nego bradavice. Ti si jebiga ispao ona nesrecna manjina Ko sto vec rekoh meni bol nije draz ali je "zabavno" istrpeti ga kad te ne cima dalje od samog osecaja (nije nikakav strah ni nepoznanica kao kad te zaboli nesto iz cista mira). Vi sto imate busan "polni organ" koliko je proslo dok niste mogli opet da imate bezbolan sex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Pa to je relativno...neki kazu da ih najvise bolelo kad su radili nos...ja stojim iza moje prosle izjave haha....isteklo je mnogo krvi...a da ...zavisi i od mesta na kojem se stavlja Za seksa-oko 3 sedmice... ali interesantno je bilo kad sam trebao ici u zahod(No1)...hahahaaaaa to su bile dogodovshtine Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 jebo te da to bas dokazuje da covek voli body art. ja ne znam uradio bi sutra genital da mi nisu kondomi dragi kao prijatelji jer znate od genitalnog pierca recimo na vidjgla ili negde slirno puca kondom kao djevicin san o ljubavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Ja mislila da ti vec imas genital Ne vidim sto bi pucao od jedne male kuglice osim ako je bas suvo izmedju glavica i kondoma, ne znam kako bi islo uz malo lubrikanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 sa lubrikantom je spadanje kondoma, ne maze se lubrikant izmedju djoke i kondoma, ali recimo ako imas alku na vidjgla onda bi imao problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Ma jok sa lubrikantom skroz nego samo na glavicu. Zar iko jebe s alkom? Koliko znam oni to skidaju pre sexa jer mnogo strci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 pa ima onih koje boli qrac za to sto strci, ali ne znam mislim da je bolje raditi genital kad se ozenis i pozdravis se sa kondomima i promiskuitetom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Jel zna neku gde mogu da se nadju fake pirsevi a da nije Sindjel? Hitno !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ja mislim da na ovu temu ne dolaze ljudi koji koriste fake pierceve. jebi ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Jes, vala, ovaj je, moglo bi se reci, i boleo... Jezik, obrva, usi, to je sve neosetno.. A ovo onako. Al' nije krvarilo Uopste Tako mi se dja Da dodam samo, ni nos ne boli. I ne krvari, bar meni nije ali cula sam strasne price, u stilu osipi, krvarenje i sl. Uradila mi je jedna devojka u Sremskoj, Tina Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Jel zna neku gde mogu da se nadju fake pirsevi a da nije Sindjel? Hitno !!!! Pre par godina sam se raspitivala i receno mi je da toga nema odaaavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 E vidim da je sad popularno da se ispod koze penisa uvuce mali valjcic od hirurskog celika i pusti da zaraste unutra. Ona napravi grbu koja daje dodatni uzitak pri sexu Znaci taj pirsing ne cepa kondom a devojci dariva uzitak, pogotovo ako ugradis nekoliko komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 inache, skoro sam gledala u sindjelu prokletom mindjushe za pupak sa lanchicem oko struka i riba me ubedjuje i tip me ubedjuje da to moze da se podeshava a onaj zatvarach je predebeo da bi uopshte ushao u alku dakle moze samo da obuhvati ceo lanchic, ali kaze ona krava crna "ali mi smo to tako prodavali i devojke su to tako nosile letos!" i tako.. na kraju mi je rekla 'izvini' i mislim da je posle ishla da se umije koliko joj je teshko palo. cela ova pricha je u stvari neoptreban uvod, hocu da pitam da li neko moze da mi kaze gde to da nadjem a da nije sindjel (i da funkcionishe patent... ako moze... please ) fala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 pa imas sajt body-piercing.com oni imaju sve vrste nakita i to shto te interesuje, i onda skinesh koji je fabricki broj i odes kod late kod skca i narucis mu to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 da li je to onaj preko puta skca? hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ma da ima ih dosta dodjes tamo i trazis latu gledaj kad je on tamo i porazgovaraj sa njim ne samo da mozes da narucis nego i mozes da dobijes koristan savet u vezi nakita. on nabavlja njima svima uglavnom ne znam za sindjel ali za wigwam i josh neke znam. tako da vidi nesto iskopaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 E vidim da je sad popularno da se ispod koze penisa uvuce mali valjcic od hirurskog celika i pusti da zaraste unutra. Ona napravi grbu koja daje dodatni uzitak pri sexu Znaci taj pirsing ne cepa kondom a devojci dariva uzitak, pogotovo ako ugradis nekoliko komada svaki od po jedno 100 grama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts