Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pokusao sam kod ortakinje da se pirsingujem,ovaj kako da kazem ...pretpostavljam da znate gde.

Iskomplikovalo se stanje,stavljao sam pre 3 dana alkohol i aceton ali

gnoj i peckanje je nenadjebivo bolno!

razmisljam se da se sutradan obratim lekaru. Apelujem da ako nekome pada na pamet da busi genitalije,da se batali coravog posla. Evo ja sam izgleda gadno najebo,ko zna sta se sve moze iskomplikovati.

Posted

Uzmes busilicu i cas posla se zavrsi.Za ispiranje malo varikine i ko nov si :)

Ja nemam ni jedan pirsing, nepodnosim osecaj metala u kozi ni na kozi, tako da ne nosim ni najobicnije mindjuse, ali mi je ok kad neko to voli i kada mu to dobro stoji. Sto da ne ;)

To je postao kult, kakve sam sve pirsinge videla... :lol:

Mislis na one kao sto ima Tijana?Njoj lepo stoje :pivopije:

Posted
Pokusao sam kod ortakinje da se pirsingujem,ovaj kako da kazem ...pretpostavljam da znate gde.

razmisljam se da se sutradan obratim lekaru. Apelujem da ako nekome pada na pamet da busi genitalije,da se batali coravog posla. Evo ja sam izgleda gadno najebo,ko zna sta se sve moze iskomplikovati.

ma odseci ga brate, koji ce ti kurac

Posted
Mislis na one kao sto ima Tijana?Njoj lepo stoje :pivopije:

Ona to voli i lepo joj stoji, pa sto da ne. A i nema ih na nekim neobicnim mestima (koliko ja znam :) )

Izbuseni nos, pupak i usi su sada sasvim normalna pojava. ;)

Posted

Ala ti masno lazes :) :)

Posted

da ili to ili si piglu za medalju, mada mislim da zesla, jer ni kad ti je tuki zdrav ne stavlja se nista sem vode, a kamoli kad je piercovan, E ali aceton, brate kako zeslaaaaaa!!!!

Posted
stavljao sam pre 3 dana alkohol i aceton

Јеси пробао Вениш или мистер Мускуло идраулико гел? Раде пос'о - проверено!

Posted

Covek se zaje*ava s nama, hajte molim vas, jeste smesno :) ali ipak... :)

Mozda cak smesnije nego kad slusate nafurane price "kako sam ja jednom probusila nos sebi pijana/uradjena, bilo je krvi do kolena!" :)

Posted
Mozda cak smesnije nego kad slusate nafurane price "kako sam ja jednom probusila nos sebi pijana/uradjena, bilo je krvi do kolena!" :)

Шмрц, ја сам то стварно урадио пре 15 година. :redface:

Posted

Ahaha, to su do jaja tripovi :)

Moja drigarica je sa nekih petnaestak god sama sebi radila pirsing, no super je proslo, strucno ga je odradila, samo je stavila led na kozu pre busenja posto se tripovala da ce je boleti pa da se osigura :lol:

lokacija ovako nesto otprilike

8589_2.JPG

• 3 weeks later...
Posted

Planiram uskoro da radim na obrvi...blizi sam odluci da to bude horizontalni,ali nisam jos siguran.Moze li mi neko iskusan reci prednosti i mane horizontalnog u odnosu na vertikalni?

Posted
У Борчи?

Mozda u Ovci?

Јеси пробао Вениш или мистер Мускуло идраулико гел? Раде пос'о - проверено!

:) sona kisel`na isto :)

Špiritus je keva. :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...