oʞɾoƃ Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Moze li mi neko raci cime da mazem obrvu, skinula pirsing pre 100 godina a oziljak nikako da zaraste.. Dala baba dinar da uđe u kolo
med.tehnicar_PIERCER Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Neverujem da ce sada bilo sta da drasticno utice na oziljak,posto je vec potpuno formiran posle toliko vremena. Radim na plasticnoj hirurgiji. Jomelop E moze ali kod nas ima gomila falsh tog melema,trazi da je original Saljicev,mada moja preporuka Contracttubex krema,ili jos bolje Dermatix gel. a u odnosu na finansije vidi sta ces od toga. mada kazem sumnjam u neki veliki napredak.sem kod nas na operaciju. a sad evo malo reklame. radimo pierc,uskoro anchor,ugradjujemo sise,klempave ushne skoljke,krive noseve,povecavamo male dick-ove,i jos svasta ponesto. poz
MissionVao Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 Meni je pre desetak godina Shaljiceva mast sredila potencijalni oziljak preko cele butine (litar kljucale vode direkt iz sherpe - bye bye sva koza u roku od 10 sekundi), naravno ako se s mazanjem pocne ODMAH. Sad da li je to kompatibilno s pirsinzima - ne znam, da li je? Ili je Jomelop bolji za to?
Kokopelli Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 (edited) Mazala sam Jomelopom odma' nakon izbačenog pirsa i NIŠTA! Bio Šaljićev original, ali trt. Mislim da sve zavisi od tipa kože. On je odličan za opekotine, kao što reče DF. Mojoj je babi makao ožiljak preko čitave površine ruke od dlana do lakta. Palo vrelo riblje ulje, jako ozbiljne opekotine. Edited April 14, 2008 by Kokopelli
med.tehnicar_PIERCER Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 U svakom slucaju tip koze i sklonost ka stvaranju oziljnog tkiva je veoma bitan faktor. tako da sta ce pomoci,i koliko ga mazati je individualno. a opekotine su sad nesto drugo. poz sa plastike
markomrki Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 ma mislim cica se setila posle par godina da maze pa se zali
Lucky_charm Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) nije bas par godina, meseci su u pitanju, 5 koliko se secam.. Edited April 20, 2008 by Lucky_charm
Sinstrel Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Probusio obrvu... napokon. Posle pet godina razmisljanja, napokon uradih.
markomrki Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 jel ti lepo, jel te bolelo ili nije i kod koga si radio
MissionVao Posted May 14, 2008 Author Report Posted May 14, 2008 Ama nema to nikakve veze s tobom, nije nikakva prozivka nego ono, covek je advanced a zanima se za svaki pirs koji neko odavde uradi pa zato
Sinstrel Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Sve oke... ali zasto mi uskracujete pravo da mislim da ste kul? Enivej. Pirsovao sam se u toliko ovde napljuvanom Sindjelu jer sam se vec busio kod njih i imam dobra iskustva sa njima. Uradio vertikalu mada sam se razmisljao i horizontalu da uradim. Eto.
MissionVao Posted May 15, 2008 Author Report Posted May 15, 2008 Pa nisi tip osobe koja busi nesto ekstremno a nista se nije videlo drugo dakle usi
Sinstrel Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Pa ne moze se sve videti na prvi pogled zar ne? Da, ushi.
MissionVao Posted May 15, 2008 Author Report Posted May 15, 2008 (edited) Ono sto se na muskarcu ne vidi na prvi pogled spada u ekstremno A pupak je gay pa sam to iskljucila. Hm nedostaju mi kul slike busenih usiju, nesto kreativno... od kako je markomrki uradio zajebani industrial kroz 6 rupa standardi su skocili u nebo Edited May 15, 2008 by Double Fire
markomrki Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 jebi ga danas svako zeli da ga boli, ja sam onda mislio da sam jedini. inace moj nabolji drug i gitarista RD ima dve na pupku i veruj mi do jaja je to samo ako muskarac ume to da nosi. ali ja ne bi nije mi nesto lep pupak a i imam bradze tako da mi je to ok. sad sam vise orijentisan na pierceve koji su na prvi pogled jednostavni a u stvari su ekstremni, ne znam mozda jos malo doradim usi ali sad nesto nisam raspolozen nizasta novo
זאבים Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ne znam zashto likowi imaju predrasude o busenju nosa [i pupka], da im umanjuje muzewnost ili shtagod. bash je sexy kad lik ima pirsowan nos
Recommended Posts