Jump to content

Recommended Posts

Posted
To skoro pa da se ne racuna :P :*

Nemoj molim te...

U ovom zivotu, sve mora da se racuna...u glavi, na papiru, svejedno, :)

Ne smes umanjivati znacaj djusa na ushesima...cu'es li me?

Posted (edited)

Imas obe varijante, i direkt kroz usnu (fuj) i mindjusu koja tako izgleda. To na slici mi lici na prvu varijantu.

@Sinstrel: eh ta prva upala posle busenja :wub: Ako uspes da je izlecis pirs je zarastao :D

Edited by Double Fire
Posted

Kako da je izlecim?

Isto ovo sam imao i sa uhom. Izlecio sam ga po principu "proci ce samo do sebe". Obrva je malo pipavija pa me to malo nervira.

Posted

Pa to, "izlecis" u smislu bude i prodje a ne bude i pogorsa se ili ne prodje jos dugo :D Ono, slana voda, antibak. sapun, ako krene da gnoji hloramfenikol.

Posted

Dobro mi je poznata cinjenica da nemoze svako da odrzi piercing,i da telo odbacuje nakit,ali kazem da i to moze da se prevenira. iza sebe imam gomilu piercinga,raznih delova tela i ni jedan nije odbacen. a slani rastvori kao metod odrzavanja piercinga,neznam samo odakle ta metoda.

Posted

Slani rastvori nemaju nikakva asepticna,ili antisepticna svojstva,ali ako je vama pomoglo onda ga necemo dirati. A i info za neke,da je odbacivanje nakita od strane tela,jedan proces,a kada je nakit tezak i optereti piercing to je sasvim druga stvar i nema veze sa onom prvom.tako da se to nemesha,da nema zabune.

Posted

Predlog za med. tehnicara/pirsera: idi otvori malo fiziologiju, osmotska koncentracija, hipertonicnost i ostalo. Ne znam kako je kod vas na medicini (?) ali kod nas na veterini postoji jedan predmet koji se zove fizikalna terapija i koji govori (izmedju ostalog) o uticaju toplih obloga na upalne i zapaljenske procese.

Da bi nesto bilo dobro za pirs ne mora iskljucivo da bude antisepticno/antibakterijski. Ili sta god da si naveo.

Posted
Imas obe varijante, i direkt kroz usnu (fuj) i mindjusu koja tako izgleda. To na slici mi lici na prvu varijantu.

Ja imam taj direkt kroz usnu.

Skroz je lep.

:P

Posted

hipertonicnost i osmoza su mi dobro znani,a neznam kako kod zivotinja,ali u humanoj medicini se fizikalna medicina vezuje za rehabilitaciju,i tacan je utica toplih rastvora kao oblog,mozda kod upale zglobova,dok u hirurgiji vladaju neka druga pravila. kakve veze ima topao rastvor sa ranom,ili sa piogenim mikroorganizmima,piercing je rana dok je u procesu zarastanja. Mada radite sta god,samo sam hteo pomoci posto svaki dan vidjam takve i slicne stvari!! !

A ako je nekome bitna moja slucajna pravopisna greska,OK,neka odbaci celokupno pisanje na temu lecenja piercinga.

A ako je nekome zasmetala moja slucajna pravopisna greshka,Ok,neka odbaci celokupno pisanje o piercingu.

Bushite se gde hocete,kako god hocete, i sa cim god hocete. a kazu babe da je dobra i svinjska mast za sve pa probajte i tako. poz

Posted

Alo niko te nije zvao niti se ovde iko pitao "jao jao ovo niko ne zna" nego se svuda trpash. I cime to imas da ubedis ljude da se buse kod tebe? Jel imas neku zadovoljnu musteriju? Neki sajt na kome su slike te zadovoljne musterije? Poradi na svojoj "reklami".

I prestani da vredjas inteligenciju, ovde niko ne sprovodi nesto sto mu skodi. Ako neko veruje da mu topla voda pomaze - ok super, ja u to isto sumnjam (eventualno moze da raskravi sasusenu krv i limfu) al nece da mu skodi da mu to zaista "radi". Isto tako i za so.

Vrati se kad budes imao neki kredibilitet. Jer kad se neko predstavi kao "med. tehnicar" ocekuje se da budes neki autoritet a umesto toga biras nastup 'provlacim se svuda kao puvanjak'.

Posted

druze, dovoljno je da ti kazem da ovde serekamo mi koji smo se busili i oni koji su se manje busili, ovde nikad nisam video nijednog ozbiljniog piercera. Zapitaj se malo. Sta ce tebi ako si profesionalac (znaci zaradjujes pare od toga) blejanje ovde i cemanje medju nama, kad ovo nije nacin da privuces musterije. Idi otvori salon, zaradi pare, prosiri biznis svojim dobrim radom pa cemo mozda i da dodjemo kod tebe i mozda cak i da slusamo sta nam pricas.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...