MissionVao Posted December 12, 2008 Author Report Posted December 12, 2008 a ne, to je tema tattoo i dalje je ova busotina nesto sto me suvise podseca na nesto sto bi razbijach i sl mrzitelji pirsinga ostavili...
markomrki Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Lako je mrzeti, tesko je voleti i biti tolerantan.
Zen Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Ljudima je potrebno ponekad "nacrtati" stvari. Postoje ljudi kod kojih se ide "da te bushe" i oni kod kojih se ne ide. A najvise mrzim one fore - ma sta dajesh pare sad cu ja cas posla to da uradim.... I posle kuku lele...
Cayca Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Ljudima je potrebno ponekad "nacrtati" stvari. Postoje ljudi kod kojih se ide "da te bushe" i oni kod kojih se ne ide. A najvise mrzim one fore - ma sta dajesh pare sad cu ja cas posla to da uradim.... I posle kuku lele... Moja verzija: "Što da dajem pare kada mogu sama" Nije bilo kuku-lele, ali moglo je da bude. Ali samo se jednom ima petnaest godina. I posle toga se dete opameti i ne radi takve stvari.
lithium Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 pola moje generacije je u sopstvenoj rezhiji bushilo nos. na kraju je bilo 'ajmo u shkolu da vidimo koja cura je danas probushila nos'. iako nije preterano veliki rizik to sa nosom, morash da budesh sasvim dovoljno lud za tu akciju:)
Sugar Overdose Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ju nema teorije da bih neshto sama sebi bushila xD jesam mazohista,al ne tolki bate xD idem krajem januara da bushim jezik ^^ ali se booojiiiiim
dragon-attack Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Ok, posto o pirsingu znam jako malo tj nista (samo onoliko koliko sam procitao na ovoj temi) molim za par odgovora 1. Razmisljam da stavim jednu crnu bananu sa siljatim vrhovima na obrvi (vertikalno), od kakvog materijala treba biti (a da nije srebro), gramaza, velicina i slicno? 2. Posto zivim u Banja Luci, koliko je pametno doci u BG i odraditi to u Wigwam-u (vidim da ih hvalite), ili da trazim negde ovde? zbog razdaljine i eventualnih komplikacija 3. Da li uopste moze doci do komplikacija na obrvi posto vidim po vasim postovima da obrva spada u najjednostavniji tip busenja? 4. Ok, vreme zarastnja 1-3 meseca, nakon tog perioda na koliko sati mogu skinuti i vratiti bez muke? 5. Odrzavanje: nakon sto rana zaraste i pre, posto imam MNOGO suvu kozu? Ako neko zna neki dobar link gde bi se mogao informisati vise, nek baci. Hvala
Zen Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Iz Banjaluke si? Sto ne vidish sa Chupom, onaj lik iz Monumenta, on radi piercing, on je neki student medicine, dok sam bila u BL rekoshe mi da je dobar? Mislim da je trash bas zbog toga samo da dolazish u BG. Ako ti treba kontakt da dodjesh do tog lika iz BL ili do Wigwama baci pp jer je Wigwam trenutno izmedju dva prostora, tj jos nisu nasli nov lokal.
niking Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Tesho, bio si na indie-ju na Akademiji, nemoj ti da pricas sta je gej
lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 ju nema teorije da bih neshto sama sebi bushila xD jesam mazohista,al ne tolki bate xD idem krajem januara da bushim jezik ^^ ali se booojiiiiim mi tuuu ^^
Sinstrel Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ubedljivo najgluplji pirsing mi je pirsing jezika. Sve kontam ali jezik ne. Jos kad mi kazu da je to seksi dodje mi da im ischupam jezik.
lithium Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 a neeeeemoj mene, ja sam dobro dete ^^
ReMeDy_ Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 seksi je da bicharke s pirsinzima na jeziku lizu nama kurac.... drugo, ne.
vudun Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 I to što kažeš. ...a ona mala YaMa je pričala kako je bušila jezik.
MissionVao Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 (edited) Јес' па да га осакати. a tebi je kurac od munchmallow-a kad ce da ga osakati jedna mala glatka kuglica? Edited January 12, 2009 by Double Fire
Lunar Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Ja stvarno nevolim body piercing , nekako krajnje nepotrebno samo se unakazi devojka sa tim.
Recommended Posts