Fapril ethereal Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 triba znat granice ee! eeee bato moj...
feyd Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Imam isti problem kao Sugar. Pokusao sam da se dogovorim, ne ide. Busenje bih uradio od svojih para (tacnije, primam porodicnu penziju), ali opet ne vredi. Zasto-ne znam,ali nikako ne mogu da dobijem konkretan razlog zbog kojeg to ne smem da uradim. To je to sto me najvise nervira. Mama kaze: To nije higijenski; Brat 1: Uradi to, izbacicu te iz kuce; Brat 2: Ti nisi normalan; I sve se to vrti u krug, i po svemu sudeci, nema pirsinga za mene. jednostavno uradis sta oces, stavis familiju pred svrsen cin, i videces da se nista drasticno nece desiti.
Zen Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ili ce te izbaciti iz kuce na nedelju dana pa te vratiti nazad i uzeti ti komp, telefon i dzeparac ko mom komsiji.
feyd Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ili ce te izbaciti iz kuce na nedelju dana pa te vratiti nazad i uzeti ti komp, telefon i dzeparac ko mom komsiji. wow. ljudi ne bi trebalo da imaju decu ako ne mogu da im dopuste elementarnu slobodu.
Night's Blood Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Kada sam uradila obrvu moji su prokomentarisali "Kako joj doslo da to uradi, tako ce joj doci i da skine", a inace su totalno protiv pirsa!!!
-Mare Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Ili ce te izbaciti iz kuce na nedelju dana pa te vratiti nazad i uzeti ti komp, telefon i dzeparac ko mom komsiji. Ne bi me izbacili iz kuce, a isto tako mi ne bi uzeli komp, telefon, bilo sta - nisu to radili kad sam imao 13god, nece ni sada. Mogao sam da se izbusim bezbroj puta do sada, ali, eto. Postovanje, I guess. Edited February 20, 2009 by bdonkey
Guest sargarepa Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ako moze neko da mi preporuci provereni studio za piercing, kad kazem provereni mislim da poseduju sterilizator i ultrazvucnu kadicu za ciscenje opreme, igla se podrazumeva da je nova! Za sada sam u opciji da idem u Sindjel, sta mislite o njemu?
MissionVao Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 again... za sindjel sam cula da koriste iste rukavice dok hvataju svasta po sobi a onda te buse, dok im je nakit sigurno sterilan. zhile je naj al ne znam jel se wigwam konacno skucio, selili su se nesto. nemoj ici kod Neshe u tc sremska/chandoo. ima jedna riba u tc kod mazestika al nigde ne videh sterilizator (nije da im treba ako stave nove rukavice, iglu i uzmu nakit iz Sindjela). u prevodu - ako zhile jos nema nov studio bolje sacekaj sindjel je ok za stvari tipa pupak, obrva, usna...
Guest sargarepa Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Prosto mi zvuci sumanuto da jedan studio koji toliko dugo traje sebi dozvoljava takve stvari? S obzirom da sam potpuno neupucena odlucila sam se za taj najpoznatiji i najstariji... Boga mi bas cu da obratim paznju na to, a ako ne promeni rukavice bicu slobodna da i to kazem naglas! Pupak je u pitanju inace... A delovali su mi preko telefona bas profesionalno...
MissionVao Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 ma neces u Sindjelu nista zapatiti, njihova mana je sto ne znaju oko 'komplikovanijih' pirseva. Eto ako vidis da ista osim tebe i nakita pipa s istim rukavicama prigovori joj, inace nema drugih problema
Guest sargarepa Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Odradila sam u Sindjelu i sve je ok. Nemam nikakve zamerke. E sad, posle koliko vremena mogu da promenim mindjusu? I da li to da uradim sama ili da odem kod njih da urade u sterilnim uslovima. U pitanju je pupak!
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Odradila sam u Sindjelu i sve je ok. Nemam nikakve zamerke. E sad, posle koliko vremena mogu da promenim mindjusu? I da li to da uradim sama ili da odem kod njih da urade u sterilnim uslovima. U pitanju je pupak! Cekaj bar sest meseci...U principu sve zavisi od osobe do osobe ali kazu da treba drzati tu prvu mindjusu bar 6 meseci...Tako sam i ja radila, a znam par ljudi koji to nisu postovali i svasta im se izdesavalo...Da tako kazem...Mozes da odes kod njih da ti promene mindjusu a ako si 'hrabra' mozes to i sama da uradis. Nije nista komplikovano...Na kraju imaces osecaj kao da si probusila uho...
Footog Qpoos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 jedva cekam da se pojave pirsinGi unutrasnjih organa...e,sto sam odradio super pirsing,zakacio sam alkicu za jetru...
Guest sargarepa Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Branislava hvala na odgovoru! E sad, nakon 5 dana malo ali malo je pocela da mi se stanjuje koza na mestu piercinga, izgleda kao da se peruta, pa sad ne znam da li je to zbog pocetnog tretmana ciscenja pa se mozda malo iziritiralo ili je vec telo krenulo da mi odbacuje mindjusu???? Inace ne spadam u osobe sa osetljivom kozom, mindjusa mi nije teska, sta vise jako je minijaturna...
Bejbe Kompajler Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Trne, predviđaš li da će biti moguće pirsingovanje pluća.... radila bih onaj korset pirsing na levom plućnom krilu, ono mi je posebno drago
Footog Qpoos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 pa sta sve ljudi u danasnje vreme ne buse...nista me ne cudi...ove ostale stvari su provaljene,sada svima sa pupka vise neke bondzule,sa noseva im se sjaje razni znakovi,iz usta im izviru neke kuglice,iznad oka su neke bodlje...ima i onih koji se ne vide...samo cekam da se pojavi neko kome je sve to vec provaljeno,pa da pocne hirurski da ugradjuje u telo znakove,sipke,krugove i slicno...
MissionVao Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 (edited) @trne: 'u danasnje vreme' :) pa svi delovi tela su se vec busili stotinama godina unazad ne seri da ima i onih koji se ne vide? wow! nego gde je Smorock da ispuni obecanje? @sargarepa: aj' nemoj da se tripujes, jedino sto je za uzbunu je gnoj i crvenilo a i to se obicno desi pri pocetku, uzmes pa mazes hloramfenikol (mast za oci) dok ne prodje. ili hidrociklin/enbecin, ali ovaj prvi je sveobuhvatniji. i ne cistis duze od 5 dana hidrogenom, samo antibak. sapun 2x dnevno. pricali smo 100x o tome. Edited March 1, 2009 by Double Fire
Footog Qpoos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 gde su se to ljudi busili pre vise stotina godina?ne racunam raznorazna plemena...
necko Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 a ko je ziveo u tim plemenima pa ih ne racunas?
Footog Qpoos Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 pa ako hoces da se poistovecujes sa ruralnim,neobrazovanim ljudima...onda ok...
Guest sargarepa Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Double fire fala fala! Samo meni su rekli sapun i marisol, pridrzavam se toga... Fino si me utesila fala jos jedared!
MissionVao Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 nema na cemu, mene je svaki pirsing osim usiju zezao bar 2 godine dok se nije zauvek smirio
Sugar Overdose Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 mene ova hrskavica zeeezaaa -.- mislim da cu mazati hidrociklin dok ne crknem
Zen Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 (edited) pa ako hoces da se poistovecujes sa ruralnim,neobrazovanim ljudima...onda ok... Ovo je tema za ljubitelje, ako nisi jedan od njih, molim odsetaj. @DF summoning works Edited March 2, 2009 by Smorock
Recommended Posts