Jump to content

Recommended Posts

Posted
a može jedno pitanje?

...Zašto bi se iko pirsovao kod "mesara" i sebe uvaljivao u nevolje? Pa valjda misliš na sebe pre nego na cenu, majka mu stara...

Veruj mi, ima takvih ljudi. Znam ja neke pankere, jedan od njih radi u nekom pirs-tatoo (ne znam sigurno) šopu. On opušteno tetovira i stavlja pirsinge svojim drugarima gde već stigne... Kod moje drugarice na rođu (preko koje ih i znam) je njih 5-6 stavljao pirsinge... Sa različitim iglama, je l' te, ali opet... na ROĐENDANU u KAFIĆU... I kad ih pitaš zašto to rade gde stignu - zato što ne plaćaju. Kratko i jasno.

I ta drugarica je radila tetovaže kod tog lika u fazonu - nije luda da plaća 50e+ za tetovažu, ovako je jeftino. :) :)

No comment.

Posted

...pa onda nije ni čudo što mnogi forsiraju te rizike i opasnosti, da se ljudi nauče pameti i da razmišljaju pre nego što počnu da se buše... a mi pametni (tj koji smo se raspitali pre pirsovanja) bi trebali to da istrpimo, iz solidariteta. :)

a ako body piercing postoji već stotinama godina, zar su i ranije trebale rukavice i sterilisane igle? :) :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
Al poenta kao shto rekoh nije shta pricaju babe na pijaci nego shta se "zna" i shta su cinjenice. Srecom po tebe od nekog ko ima "nazi" u imenu i ne ocekujem IQ veci od sobne temperature, a "sponzorusa" to spushta u lagani minus, tako da ti ne uzimam za zlo.

Takodje oni koji imaju IQ veci od sobne temperature znaju da prepoznaju ironiju u necijem nadimku :rolleyes: ... Tako da ni ja tebi nista ne uzimam za zlo...

Posted (edited)

Onda ti je ceo profil vrlo ironican :)

Elem, Princessin Tinea: em sto je vek duzi em sto makar pre 50 god nije postojao AIDS u opticaju :D

U svakom slucaju, ako neko misli da se busenje mnogo razlikuje od npr hirurske intervencije, po rizicima od izostanka sterilizacije, neka se busi u cigan maloj, ne treba mi da patimo zbog toga :D

pogotovo sto znamo kakvi su motivi onih koji stalno drobe o rizicima (smaraci, puni sebe, umisljeni autoriteti itd).

Edited by Double Fire
Posted
Takodje oni koji imaju IQ veci od sobne temperature znaju da prepoznaju ironiju u necijem nadimku :rolleyes: ... Tako da ni ja tebi nista ne uzimam za zlo...

ma pusti ti njega.... prcaj se samnom.

• 4 weeks later...
Guest piercing
Posted

Gde u Beogradu ima da se kupi nakit za jezik deblji od 1.6mm, recimo 2.5mm ili 3.2mm?

Posted

S obzirom da mi grota bušit lice i trpat svakavu bižuteriju na nj.

Bušim tamo gdje ih niko ne vidi.... :bigblue:

Iskreno dosadi nakon nekog vremena..

Ali u poslednje vreme mi se strašno dopada ofo..

CORSET_PIERCING_by_buttonnose.jpg

Img45_Chest_Corset.jpg

bat, hev no gats to du it...

Posted

Da sam riba, sigurno bih tako nešto uradio. ...ali to ne bi stajalo dugo. Ne mogu da zamislim kako neko može da ne pokida bar 2-3 pirsa na takvom mestu, sa ili bez pertli.

Posted (edited)

Skroz mi kul deluje ta trakica, ali na ledjima.

Ovo mi je totalno cute:

a389corset.jpg

Znam da sam video negde takav pirs, ali bio je jos lepse uradjen - sad tu sliku ne mogu nigde da najdem. Uglavnom,

nije se videlo da je koza zategnuta kao na slicici gore. :wub:

Edited by bdonkey
Posted

ma to moze i mnogo bolje da se uradi, s vecim sansama za odrzavanje. ovako mi se s obicnim alkicama gadi jer em je skoro uvek upaljeno em je ruzno kad tako razvuku kozu.

zasto redovno stave tako idiotske trake? :D

Posted
Zavisi koji deo uha busis, sve sto nije hrskavica moze postoljem, ostalo je rizicno, meni je urasla mindjusa kada sam busila hrskavicu pistoljem.

obicna mindjusa

malo mi zent da odem kod random zlatara da to obavim...

Posted (edited)

To ti je rekao neko ko je tako busio uvo, jel da :)?

Kontam da su tattoo i pirs ukrasavanje tela. Ovo je nesto najodvratnje sto sam videla, ovako nesto vec prelazi u bolest.

piercings.jpg

Edited by Night's Blood
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...