ReMeDy_ Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 sta bih radio? smarao pola forumaskih riba po commentima i profilima u potrazi za vaginalnim sokom? 2
*Nameless* Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 :) Hahah... pa to ovako cinis i mislim da userice nisu impreionirane tvojim upadima, a ne gine ti i ban uskoro. Ajde balavac, tapija.
ReMeDy_ Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Znaju one koje su i vole me, xixixixi. A nisu impresionirane zato sto im nisam pokazao svoj kurac. Nego..... idi na fejsbuk. 2
*Nameless* Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Rekoh derište, tapija. Edited July 29, 2009 by *Nameless*
*Nameless* Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) :) ahahahahahahahahahahahah predobro!! :) isustejebo izjava mjeseca :) Edited July 29, 2009 by *Nameless*
voodoo_ Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 "Tapija"? Kakav je to sleng, jebo te život...
kuruz Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) :) Hahah... pa to ovako cinis i mislim da userice nisu impreionirane tvojim upadima, a ne gine ti i ban uskoro. Ajde balavac, tapija. Кладим се да је кликнуо report. "Тапија" звучи к'о "разгули", само је још глупље. Edited July 29, 2009 by Куруз 1
זאבים Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 planiram da busnem obrvu za koji dan, pa se setih da je neko ovde pomenuo da se shipkica u najvecem broju slucajeva ne primi dobro. pa ako ima neko neki savet vezan za najkompatibilniji nakit za obrvu, a da nije alkica.
MissionVao Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 pa bananica naravno 1.2mm, sa sto manjim kuglicama (dobro ne minimalnim ali da ne budu velike i teske, tipa 4-5mm) i nikako razlicite velicine (makar ne u pocetku) da ne bi jedna pretezala. Alkica je shit jer puno nje je napolju = rizik da je zakacis eskalira
devil's plaything Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 dok sam imala izbušenu obrvu nosila sam mindjušu sa tri spojene zvezdice. alka bolje stoji, rizik da se zakači je podjednak za sve
MissionVao Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 Kako moze da bude sve jedno? Alkicin deo koji viri je 2x veci i tezi od dela koji je pod kozhom. Kod bananice nista ne strci. Devojka je pitala sta je idealna kombinacija, koju kad stavis znas da ti se mindjusa nije odbacila ni zbog cega drugog nego zbog tvog organizma.
devil's plaything Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 postoje i manje alke. ne moraju mnogo da štrče. kad sam nosila "bananicu" nisam smela da idem kod frizera. svaki put bi me zakačili, i svejedno smeta dok se oblačiš
MissionVao Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 ne postoji sansa da me ubedis da je podjednako loshe. nesto veliko ce pre biti zakaceno nego nesto malo. u svakom slucaju i da se ignorise zakacinjanje alkica nikako nije idealan nakit za zarastanje obrve i to ce svaki pirser reci. alka ne moze biti 'manja' ili 'veca', ona ima precnik u skladu sa duzinom pirsinga. ako mislis na one otvorene alke tj potkovice to je tek katastrofa za odbacivanje.
זאבים Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Sve proslo savrsheno, jedva da me je i bolelo-kao brada. 2. dan mi je i vec je ni ne osecam. Uzela sam kuglice, classic.
Zen Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Kako moze da bude sve jedno? Alkicin deo koji viri je 2x veci i tezi od dela koji je pod kozhom. Kod bananice nista ne strci. Devojka je pitala sta je idealna kombinacija, koju kad stavis znas da ti se mindjusa nije odbacila ni zbog cega drugog nego zbog tvog organizma. Alkica nema cjoskove i manje se kachi za kosu i odecu i laksa je za odrzavanje, ali jeste teza.
MissionVao Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 (edited) Poenta je da nije healing nakit... i ne kazem da je zabranjena vec da nekolicina ljudi koja stoji ok sa odbacivanjem sme da je nosi a i nije isto drknuti rukom npr kuglicu i 2/3 kruga... Edited August 5, 2009 by Double Fire
CAsper Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Izvadio sam svoju gvožđuriju pre neki dan. Dojadio mi je pirs. Sad vraćam šipku tek toliko često da mi se jezik ne skupi.
Јарослав Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 где могу да се нађу најобичније мушке алке за уво?!?!
MissionVao Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 (edited) postoje zenske alke za uvo? nakit se u BGu uzima na 2 mesta - Latina tezga prekoputa jug. dramskog i Sindjel. Edited August 10, 2009 by Double Fire
Litthia Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Da li je istina da ako se posle nekog vremena skine pirs sa usne (ispod usne) to mesto nikada ne zaraste?
MissionVao Posted August 12, 2009 Author Report Posted August 12, 2009 (edited) ne, ostane kao roze prosirena pora koja postaje sve bledja i uza i na kraju izgleda bas kao obicna prosirena pora. Naravno osim ako su bile neke teske upale, onda ce imati nepravilan oblik, visak tkiva i sl. Edited August 12, 2009 by Double Fire
Јарослав Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 postoje zenske alke za uvo? nakit se u BGu uzima na 2 mesta - Latina tezga prekoputa jug. dramskog i Sindjel. па кад сам пре неки дан питао неког лика који продаје, он ме је питао "мушке или женске" капирам да је под женске мислио на оне велике.
Recommended Posts