Guest molisha Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 da li neko zna da mi kaze kako mogu da naucim da radim pirsinge... kontam da je najidealnije resenje da zamolim nekog majstora da me primi na studije:)... ali koja je verovatnoca da ce me bilo ko primiti (zasto bi??). da li postoje neki seminari, u srbiji ili negde u blizini, ja ne uspevam da nadjem nista blize od amerike...
MissionVao Posted February 7, 2010 Author Report Posted February 7, 2010 @molisha: pa svaki bi za pare... osim mozda ako nekome ne trebaju pare i nema vremena tj nije u tripu da obucava. Imas jednu ribu u City Pasazu (ako jos ima tamo pirsing studio u prizemlju), Sindjel, Wigwam... zovi pa pitaj. 1
devil's plaything Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 novi eyebrow jewelry: imam istu mindjushu xD iz sindjela je jel da? imam i sa tri zvezdice
feyd Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 imam i tu sa 3 zvezdice, ali sam prestala da je koristim jer se kaci za posteljinu kad spavam. ona sa 3 cirkona se dezintegrisala pre 2 nedelje (posipadali cirkoni), tako da je ova ostaje.
Night's Blood Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ja imam sa jednom zvezdicom, dva puta sam je iscupala kad sam brisala lice peskirom, strasno se kaci. Vise je ne nosim, tripujem se da cu jednom odvaliti pola face, a od onih sam sto bas paze.
devil's plaything Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 a zvezdice se ionako ne vide lepo. iz daleka izgleda kao mrlja
Amphitritê Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 (edited) Dvoumim se oko bušenja pupka nekako, deluje mi provaljeno (svaka druga je to uradila), a ortakinje, pa i dečko tvrde da je to i dalje "cool". Radije bih uradila pirs na obrvi... edit: vec dve, tri godine imam jedan pirs (nos). Edited March 2, 2010 by Amphitritê 1
Night's Blood Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Bitno je da li se tebi svidja, a ne koliko ljudi to nosi i da li se ljudima oko tebe svidja.
Amphitritê Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Sviđa mi se, ali... nekako, deluje mi pomalo prevaziđeno. 1
WoS Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Rešenje: Buši oba! Po mogućstvu odjednom, mada je to dosta para.
devil's plaything Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Sviđa mi se, ali... nekako, deluje mi pomalo prevaziđeno. onda budi kreativna http://community.tribalectic.com/content/thats-hott-rite-lol meni ovo izgleda mnogo lepshe 1
Black Label Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Bas mi se svidja, but it ain't gonna happen' soon 1
MissionVao Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 (edited) Samo da nadjes nekoga ko ume dobro da radi anchor ili micro dermal Posto koliko vidim tu je samo gornji pirs bananica, donje kuglice su nepovezane. Edited March 3, 2010 by MissionVao
devil's plaything Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 htela sam ranije da uradim neshto slichno, ali bez pirsinga u pupku nego samo 4 kuglice ispod. to su 2 mindjushice
Night's Blood Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Meni se ovo svidja. Nekad padam u iskusenje da probusim i drugu obrvu, da bude simetricno. Edited March 4, 2010 by Night's Blood
feyd Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ova fora sa obrvom je dobra. ne znam, doduše, da li bih ponovo imala živaca za zarastanje rane... 2 meseca hidrogena i fiziološkog rastvora. mada, razmisliću.
MissionVao Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 (edited) Uhhh anti-eyebrov radjen bananicom em visi em ce reci aurevoire za mesec dana Nekad je kulije raditi micro dermal jer se lakse odrzava nego kad imate jos i celu sipku koja povezuje kuglice. Pogotovo ako je na 'cudnom' mestu Za Sindjel provereno znam da ne ume jer su slucaj za koji znam sje*ali nacisto, preplitko busenje => ispalo i ostavilo oziljak + posle su priznali da nisu znali sta rade. (znam da je au revoir al ono je jelte zargon ) Edited March 4, 2010 by MissionVao
Night's Blood Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Kako se uopste stavlja taj micro dermal? Meni to skroz istripovano izgleda.
MissionVao Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 Pa pored google image search-a ukratko - tanka plocica ovalnog oblika se stavlja pod kozu, ona ima na sebi 2-3 rupice u jednu se srafi kuglica (s muskim navojem) a druge dve sluze valjda da tkivo zaraste kroz to i bolje drzi pirsing (za taj deo nisam sigurna, to je moj zakljucak jer sta ce ti 2-3 rupe za jednu kuglicu) Imas i drugi nacin koji je primitivan, mindjusa izgleda kao ono sranje za nos dakle ima zakrivljenu sipkicu i onda se samo zavuce pod kozu i satro stoji tako (po meni mnooogo gori nacin od prvog). 1 1
Night's Blood Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Hvala za trud. Sad mi je jos istripovanije.
MissionVao Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 Izgleda da ima vise rupica jer su razlicitog precnika pa podrzavaju sve moguce navoje 1 1
Sugar Overdose Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ako neko hoce microdermal,neka ga radi u la madre muerta u novom sadu ja sam svoj tamo uradila pre vise od pola godine,i nikakvih komplikacija niti problema nisam imala 1 1
Recommended Posts