ElektroHexe Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 kod mene je proshlo dve i po godine i oziljci se josh uvek jasno vide
זאבים Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 ok, a koliko dugo si ga nosio pre skidanja? takodje, pomoglo bi i da mi kazes na kooji nacin je skinut? tj, da li ga je telo odbacilo, zakacio se za neshto, ili jednostavno svojevoljno skidanje? hvala .
ElektroHexe Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 noslila sam neshto vishe od dve godine, a skinula sam svojevoljno jer me je dosadila nije bilo nikakvih komplikacija dok sam je nosila. ostaju oziljci jer je shipka predebela
זאבים Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 dd, kapiram. videcu onda da moj guram josh koji mesec i skinem. svidja mi se, jako, ali ne bih da izgledam kao kiklop nakon toga
זאבים Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 (edited) update: skinuh je, po netu, a i u apoteci kao naj reshenje za ozhiljke svi ukazuju na: http://www.merz.com/health/dermatology/scars/contractubex/ znam da je za oziljke do 12 meseci starosti, ali nije nemoguce i za starije. pise da samo treba nocu da se utrlja u stari oziljak i da se stavi neka zastita preko, tipa flaster i to je to. oko 700 kinti je. poceh sa tretmanom, srecno i tebi. Edited September 27, 2010 by dreaminion
ElektroHexe Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 ovaj... meni se moji oziljci svidjaju
זאבים Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 i meni moji od drugih pierceva, ali ovo je izmedju ochiju, pa pretpostavih, lose izgleda.
Night's Blood Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Help! Vec par meseci nisam menjala mindjusu na obrvi i sada naravno ne mogu da je odvrnem. Je l' ima neki recept kako to da uradim a da ne otkinem pola face?
MissionVao Posted January 23, 2011 Author Report Posted January 23, 2011 (edited) Da, da ti to neko drugi uradi malim kljestima koja imaju zalepljenu papirnu traku/gazu da bi imala vece trenje. Naravno uvek mozes i kod nekoga ko radi pirsing posto imaju specijalna kljesta za to. @prethodna diskusija - contractubex je protiv keloida. Oziljak u smislu savrseno zdrave zarasle rupe u kozi ne reaguje na njega, uvek ce biti rupa (osim ako je sluzokoza ili hrskavica, to se zatvara brzo). Ako se radilo o upali pa je oziljak ostao crven i ispupcen onda mozda moze da pomogne. Pazite i na to sto taj gel depigmentise tj izbeljuje kozhu pa moze da ucini zdrav oziljak uocljivijim. Edited January 23, 2011 by MissionVao
*memento mori* Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Isti slucaj. Dodje mi da uzmem klesta i da se resim muka.
Night's Blood Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Da, da ti to neko drugi uradi malim kljestima koja imaju zalepljenu papirnu traku/gazu da bi imala vece trenje. Naravno uvek mozes i kod nekoga ko radi pirsing posto imaju specijalna kljesta za to. Mislila sam da cu moci to da preskocim. Hvala u svakom slucaju.
Amphitritê Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Uradila novi pirs (pupak). Ne boli.
Guest Administrator Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti 5 13
Night's Blood Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) Sto se mene tice, u oba slucaja si u pravu. Edited February 9, 2011 by Night's Blood 3
KinSlayer Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti ili im se prosto svidja kako izgleda... bzvz je suditi o ljudima po tome, eh, predrasude predrasude... 1 1
MissionVao Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 Nemojte se loziti bre Mada toliko dugo se nista ne desava, mogla bi opet da padne neka svadja
Night's Blood Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Alo DF idi leci poremecaj licnosti, sta se tu pravis pametna.
Rehabilitovani Bagrem Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti Pa sta?Jel se sad bolje osecas? 1 1
MissionVao Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 @NB i feyd: Kad cete vise da probusite bradavice, kukavice jedne debele
Господин Граул Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Moji neki ortaci su izbušili dabravice, kažu da je bolelo do jaja. Ne znam .. možda za žene to nije dobro, jer mogu da poremete mlečni kanal, tako kažu....
Recommended Posts