Machka Naopachka Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Dižem temu iz mrtvih.... Bi li neko iz rukava dao preporuku kod koga otići u Bg-u? I da podelim sa vama, suspenzije su se dešavale danas u Gun-u, potpuno sam opčinjena, ostadoh bez teksta, odlepih, i ozbiljno razmišljam o tome, aufff ono je bilo divno divno divno za gledati..... (neću odgovarati na hejterske komentareeeee, ako imate potrebu pričaćete sami sa sobom.........)
MissionVao Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 Trebalo je da idem al na kraju nisam jer mi se prvenstveno fotkalo a em je hladno em nisam ocekivala da bude puno ljudi koji se zapravo kace em moras svakoga da pitas za dozvolu iako neces nigde da objavljujes fotke... Jbg kad god si lenj kajes se
Machka Naopachka Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Auuuuf ono je bilo, ponavljam se, divno... Daj mi kod koga d'idem, da ne kopam temu plsss... mogu da pišem utiske posle posla, ako te interesuje
MissionVao Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 Gde znam, poslednji put kad sam busila u studiju jos sam isla u gimnaziju U medjuvremenu il poznanica il sama. Zile valjda jos radi, za njega i vrapci znaju da je dobar samo vidi gde je trenutno Wigwam tattoo.
Machka Naopachka Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Zi lolz ajd skontaću nešto thnx anyway
Machka Naopachka Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 izgleda pizdarija... te šipke industrial mi i dalje naj naj draži pirsevi ever...
Zen Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Zasto nisi kupila kracu sipkicu? Treba 6-8 meseci da se formiraju rupice, naravno da se tada povuce koza. Ja sam posle 8 meseci kupila kracu sipkicu i nista ne viri. To tako treba? Nemam pojma. Meni su onomad (tipa 2000.?) Jelena ili Iris izbusile obrvu u Sindjelu, i to je to. I dan danas stoji odlicno, i sa istom sipkicom, nista ne viri. Sve svoje pirsinge sam radila u Sindjelu jer su svi radjni oko 2000. a tad nisam znala nikog drugog da valja cemu. Recimo za pirs jezika, meni te stvari i danas ostaju misterija: kada su mi probusile jezik, stavljena mi je neka ogromna sipka, koju sam promenila posle par dana kada je splasnuo otok. Ta druga sipka je bila manja od te prve, meni je bila ok i nikad je nisam promenila. U stvari, otkad je Jelena zavrnula tu mindjusu vise nikad je nisam skinula, nije mogla da se odvrne, a ja nisam nesto imala zelje da je menjam. E posle su me svi cimali da mi je prevelika sipka, ali meni se bas takva dopada. Mada kad pogledam, bar je duplo veca od ove sto se "standardno" stavljaju na jezik. Pirsevi na hrskavici uveta su odlicni, ko novi :haha":. Pirs na pupku takodje. Sa usiju sam odavno skinula gomilu mindjusa i kontam da te rupice nikad nece zarasti, samo se kao suze i to je to. Ne bih sad dodavala nikakve nove rupe, i ove pirseve sto imam mi je smor da skidam i vracam svaki dan zbog treninga. Da to nije slucaj, mozda bi me opet privukla neka novotarija. Samo neka ovi pirsevi sto ih imam stoje tu gde jesu, ne prave problem i da ne kacim nakit odecom i kosom i ja cu biti zadovoljna i narednih 10ak godina Sto se muskaraca tice, i dalje ne volim nesto na njima da vidim nakit i mindjuse. A narocito mi s ne dopada kada lik na sebi ima vise nakita od mene Mada tetovaze su druga prica za drugu temu Btw, jel moze neka preporuke za alke za hrskavicu koje se lako skidaju i vracaju? Moje su kao ove desno, druge odozdo ili ove u gornjem desnom uglu (alka sa tom kulicom koja ima male kuglice, nemam pojma kako se to zove i da li ima neki poseban naziv)
soul wandering Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Na tezgama onim sa srebrom, kod SKC i Depoa je bilo.
Night's Blood Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 To tako treba? Jbg tako mi rekli, tako mi i bilo. Kad nosim one standardne koje stavljaju kad buse, viri mi dosta, ona kraca mi je taman.
kuruz Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 ona kraca mi je taman. Ова опет о Сисусовој кити.
Night's Blood Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Vise ti pricas o Sisusovoj kiti nego ja. 3 1
forever*autumn Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 dobri ljudi, ima li negde u Beogradu da se kupe mindjuse u obliku gitare ili simbola beskonacnosti (moze i varijanta sa gravurom), a da su uz usnu resu, dakle nevisece? proverih u Sindjelu, nemaju.
Јарослав Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Одлучио сам да бушим усну. Али, пошто имам ожиљак на средини још од 5 године и ту не могу, бушићу са стране. Тако нешто планирам већ неколико година, и прво сам хтео обрву, али пошто то може да се узјебе, одлучио сам се за усну.
MissionVao Posted March 25, 2012 Author Report Posted March 25, 2012 Fizicki ne mozes ili tripujes da ne treba? Posto se oziljci normalno buse 1
Јарослав Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Па, трипујем се. Могу да се распитам, наравно, али се ипак не бих претерано зајебавао.
MissionVao Posted March 25, 2012 Author Report Posted March 25, 2012 Tetoviraju se i buse, jedino sto moze vise da krvari i da pruza veci otpor igli, to je sve 1
temper Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Umrla sam od smeha kad je drugarica bušila nos. Htela je levu nozdrvu, ali se trzala par puta i nisu uspeli, onda su uspeli na desnoj bez problema, krv na sve strane. Sreća, rana je brzo zarasla. Eto, pazi i kad biraš stranu 1
Јарослав Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Плус за Sentenced. Прошетаћу ових дана мало по тим студијима, па ћу да се распитам. Је л' препоручујете неки посебно?
Recommended Posts