Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postavis je da legne na stomak, zaletis se iz daljine i sednes joj svom snagom guzicom na ledja, ulepsas dan i sebi i njoj.

Kako bese, bradavice najduze zarastaju?

• Downvote 1
Posted

Ма дај јеботе, зајеби. Одвратно је.

Иначе, у зависности колика ће бити висина плате, постоји шанса да пробушим усну до краја недеље. ^_^

Posted

Usnu moze bilo ko da ti probusi ako imas sterilan nakit (znaci iz Sindjela) :D Just sayin'. Mislim sto da placas bez veze.

Нека, уво су ми бушили и други, а и сам, али око овога се не бих зајебавао. И какав црни Синђел, идем у Стару Пазову. Лик наплаћује исто колико је у Синђелу, само што је код њега додатна минђуша 200, а у Синђелу је 800.

Posted (edited)

@Zen: De znam, odavno ne poznajem nikoga s foruma :haha:

@Jaroslav: Ma mislim bre platio bi samo cenu nakita i iv. igle :D Cela mudrost je da ne bude nakrivo probuseno, nema nerava koje mozes da sjebes. Eventualno ako si baksuz imaces neki sitan krvni sud pa ces da krvaris al to ni profi ne bi izbegao. Ne kazem ti da radis sam, samo da ima i jeftinijih nacina od odlaska u studio, kad ti vec zavisi od plate i sl.

Edited by MissionVao
Posted

Управо што снајка каже. Јебига, зајебано ми било кад сам сам бушио уво, а не још неко са стране усну да ми буши. :D

Мислим, са стране ћу свеједно, пошто не могу од ожиљка по средини, али капираш шта хоћу да кажем. :haha:

Posted

Meni desni inace imaju tendenciju povlacenja, pa ne bih da rizikujem. Mada mi je to simpa. Doduse samo na zenama, decaci ne treba da imaju dodatne rupe i da nose nakit, sem burme, barem u mom svetu. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...