~MaX~ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Dakle ovo je novosadsko/beogradski tribut za RED HOT CHILI PEPPERS.... bend je ranije svirao pod imenom real tribute ali sa promenom gitariste promenilo se i ime.... bend chine bubanj - Singer (iz benda Teodora) bass - Nesha (Teodora) vocal - Max (NightFall) gitara - Vojkan (Catwork) u ovom sastavu smo imali dve svirke (biskop Arena (Novi Sad) i Stereo Dvorana (Rijeka) i obe su proshle sjajno.. u planu su je josh svirki po hrvatskoj i bosni a naravno i Srbiji... Quote
željko Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 bio sam u dnevnoj sobi i bilo je shit Quote
~MaX~ Posted April 28, 2007 Author Report Posted April 28, 2007 (edited) brate to nismo bili mi... to je i dalje real tribute... gitarista koji je napustio bend je napravio novu ekipu i sa njima je svirao u living room-u... ovo je mnogo bolje veruj mi..... Edited April 28, 2007 by Maximus Quote
Draža Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Poznata mi je ta ekipa, tezgare stalno po NSu. Maxe, ko je pre tebe pevao? Jel su oni trebali da idu na turneju po Brazilu ili je to neki drugi rhcp tribjut. Quote
~MaX~ Posted May 5, 2007 Author Report Posted May 5, 2007 pre mene je pevala jedna riba Milena i Shandorov.... ta je ekipa trebala za ide za Brazil dok je stari gitarista bio tu.... sada od toga nema nishta.... btw, preksinoc smo svirali u klubu Lazino tele, od 17-21og smo u bosni a 26og smo u klubu Route 66..... Quote
Zvex Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ja sam bio u Areni...bilo je extra! Posle smo se i upoznali....tj. nismo, ali smo pricali, kada si spominjao da kada si pitao organizatore koliki je tvoj deo oni su rekli "super si pevao", i ti fazoni Bio sam sa devojcicom i sa Ljiljom s kojom si se ti dopisivao ili sta vec...!!! Koliko sam ja shvatio sada u subotu svirate negde u NS-u???? poz Quote
Bejbe Kompajler Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 hoce li ovaj bend uskoro svirati u BGu? Zaista bih volela da cujem kako Maxica peva peperse.. i, recite mi, jel svirate stare stvari ili i ovaj glupi stadiumarcadium?? Quote
~MaX~ Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 Sviramo i stare ali i "glupi" stadiumarcadium... nadamo se da ce biti prilike da uskoro zasviramo u bg-u... uskoro ce biti postavljen sajt benda pa cesh i tu moci da vidish kako to zvuchi...Sviramo i stare ali i "glupi" stadiumarcadium... nadamo se da ce biti prilike da uskoro zasviramo u bg-u... uskoro ce biti postavljen sajt benda pa cesh i tu moci da vidish kako to zvuchi...a za sada informacije o bendu se mozhu naci na www.myspace.com/onehotminuterhcptributeband Quote
Archibald Reiss Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 posle koncerta pepersa ima li leba od ovoga? mozda da im malo popravite prosek ... da ljudi zaborave onaj debakl ima li skoro neka svirka u bg/ Quote
~MaX~ Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 pa znash kako.. sad preko leta nishta jer je niko nije tu...od septembra ako nadjem neki prostor bice sigurno... Quote
The Prince of Dorkness Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Je'l svirate prva tri albuma i stvari kao-grand pappy du plenty,green heaven,yertle the turtle,jungle man,backwoods,organic-anti beat box band,skinny sweaty man itd...stvari sa hilelom na gitari.Kada je sledeca svirka? Quote
~MaX~ Posted August 17, 2007 Author Report Posted August 17, 2007 Uf batice, te albume bash ne sviramo... ali ne zato shto ih ne volimo chak naprotiv.. ali ljudi se na svirkama smore kad hocemo i warped da sviramo a kamoli neshto starije... na zhalost neki misle da peppersi postoje od Californication albuma.. Trenutno nemamo ni jednu svirq u planu jer su svi na odmorima.. videcemo od septembra... Quote
Joe Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 zao mi je shto beogradska publika nije imala prilike da chuje najbolji rhcp tribute u srbiji, ako ne i na Balkanu Maxe mogao bi da se potrudish oko te svirke u Bgu... Quote
~MaX~ Posted August 18, 2007 Author Report Posted August 18, 2007 ma nemoj a shto mi ti ne pomognesh? Quote
Joe Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 da si pitao mozda bih ti i pomogla shalu na stranu, imash toliko kontakata, mogao bi neshto da organizujesh... Quote
~MaX~ Posted August 19, 2007 Author Report Posted August 19, 2007 ok, evo onda pitam: da li hocesh da mi pomognesh da organizujem svirq ovog benda u nekom prostoru u bg-u? ma poqshao sam... ali sve neki budjavi termini koji nikako ne odgovaraju ovim mojima da se docimaju iz NS-a... Quote
Joe Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 he,he.. ovo postaje Max i Joe tema... pomotjitju ti, naravno samo je trebalo da pitash! zasviratje OHM u Beogradu Quote
Igor RHCP Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) Znam prekinucu kontinuitet pisanja "Joe>~MaX~", al sta cu moram, vi mene izvinite. Prvo VELIKI VELIKI VELIKI POZDRAV to Max, kao i naravno ostatku benda, drugo, nisam stigao da cestitam na pobedi na Zajecarskoj gitarijadi(Metall_ijada) pa ovom prilikom zelim puno uspeha u buducnosti sa NIGHTFALL_om Da izdate CD....ako jos niste, pa velikim koracima ka Metal sceni Vidim ovde neki jos uvek ne znaju ko ste i kakve svirke pravite. pravo da vam kazem ljudi ja sam bio u Pragu i u Indjiji, u oba sam stajao u prvom redu, al se nisam bolje proveo nego na obe svirke "One Hot minute" koji je pravljen u NS (Arena i Route66). hocu reci sa Maxom kao vokalom. koncert je totalno drugi dozivljaj i druge emocije. Novi gitarista, zaboravih mi ime, odlican je, samo malkice da poradi na solazama. kolko se secam bubanj i bas je ostao isti. Ljudi iz OHM totalno daju energiju, uzivanje u muzici, i sve sto je potrebno da izadjes mokar do gole koze, a na tebi je sve natopljeno od 5 litara z noja, i u martu izadjes napolje i smrznes se ko picka. Sto se tice drugog tribute benda "Real tribute to RHCP" u kome svira Jelenkovic i peva Milos, moje iskreno misljenje je da su niza klasa, to jednostavno nemoze da se poredi. neko je spomenuo da li posle koncerta pepersa ima vajde praviti tribute. a sto da ne, ja pravo da kazem bi otisao uvek, pa cak bi dosao i u BG kad bi znao kad prave svirsku. ako cete praviti svirku u BG molim da mi neko javi na pp bio bi krajnje zahvalam, jer mi uzivanje predstavlja manji problem od cimanja 90 km do BG i nazad Toliko veliki poz iz NS p.s. Samo da se zna ja sam temu pokrenuo mnogo davno al na forumu postoji. check this out http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...p;#entry1345780 Edited September 1, 2007 by Igor RHCP Quote
Joe Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 hehehe dobro je da se neko javio na ovoj temi, Max i ja smo smorili samo mi se chini da Max josh uvek nije video ovaj post Quote
~MaX~ Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 Jesam, jesam... treba ovih dana da se chujem sa bendom pa cemo da zakazujemo neke svirke... pozdrav Igore... Quote
Igor RHCP Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Hmmmm neznam sasto ali mislim da sam suvisan na ovoj temi Quote
~MaX~ Posted October 12, 2007 Author Report Posted October 12, 2007 hahaha, ma jok.... mi sad idemo pochetkom novembra u Rijeq na reprizu ludnice... bice valjda i u ns-u neshto... Quote
Recommended Posts