Joe Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 hehe ma ne smetash, nvikli smo mi pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Igore... Quote
~MaX~ Posted October 22, 2007 Author Report Posted October 22, 2007 evo zhelim da organizujem One Hot Minute svirq u bg-u... samo treba da nadjem prostor... Quote
Igor RHCP Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 joj jedva cekam, a kad razmislim Rjeka nezvuci daleko vazi Joe ali takav sam, nisam od onih da zabijam nos u svaku rupu. tj nisam mirodjija he he joj aj javi kad bude bilo sta PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VELIKI veliki pozdravvvvvv Quote
Igor RHCP Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 hm jel mnogo trazim ako pitam da malo promenite repertoar i ubacite: easily fire knock me down on mercury i na kraju pleaseeeeeeeeeeeeeeeee me and my friends ne znam koliko bi bio zahvalan u nadi skorom vidjanju Quote
~MaX~ Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 easily , knock me down i on mercury se vec svira a za ostalo cemo videti.. trenutno imamo problema da se skrpimo zbog raznih obaveza chlanova... Quote
Igor RHCP Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 nije frka samo polako take the time Quote
~MaX~ Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 (edited) Samo da kazhem da ovaj bend sad ima i zvanichnu stranicu.. tek je postavljena tako da cemo na nju vremenom kachiti klipove i josh slika.. sad su samo neki osnovni podaci o chlanovima.. One Hot Minute official web page Edited November 18, 2007 by ~MaX~ Quote
Lord Of The Strings Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 A u Nisu jel' ce bit nesto skoro? Samo da znas da ako dolazite imas popunjenih 25 mesta: moji ortaci, porodica, i ja, svi obozavamo pepperse. Jel' svirate I Like dirt, Don't Forget Me, Cabron, Easily... Ne sviraju ih mnogo peppersi na koncertima (osim Don't Forget Me, naravno) pa bih voleo da ih cujem live. Inace, bez Can't Stop-a u Nis ne morate da dolazaite! Quote
Bejbe Kompajler Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 )@ Lord od zica ==> docicu i ja, jer ovde tesko da cu da ih cujem Quote
~MaX~ Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Imamo veliq set listu ali na zhalost ne previshe starih pesama (mada ima i starih nemojte se brinuti) a glavni je razlog shto chim se matore pesme sviraju odmah amtosfera splasne. Ima nekoliko matorih pesama koje sviramo najvishe za svoju dushu pa ko zna zna.. nisu to nepoznate pesme ali o5 jake chesto ljudi blenu.. Nadam se da ce ovaj bend uskoro nastaviti sa aktivnim radom jer smo vec duzhe vreme na pauzi zbog privatnih obaveza.. Quote
~MaX~ Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 Vruci minut o5 jashe.. :) Treba da sviramo u nekom mestu kod NS-a 28og.. josh ne znam kako se zove mesto pa cu javiti ovijeh dana kad saznam.. Quote
Igor RHCP Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Joj nije valjda vec proslo, u bohte ala ovo vreme leti, daj ako nek zna da ga malo uspori, Jel bila svirka????????????? gde ???? Quote
~MaX~ Posted October 14, 2008 Author Report Posted October 14, 2008 E sad.. Igore i svi ostali RHCP fanovi... One Hot Minute ce uskoro imati i svirke i to dve... Prva je u Novom Sadu u klubu Lazino Tele 13. novembra a druga 99% (bice potvrdjeno u sredu) u Beogradu u klubu Danguba 25og novembra.. eto idealne prilike da najbolji RHCP tribute u Srbiji i shire zasvira napokon u Beogradu.. A u Nisu jel' ce bit nesto skoro? Ja bih vrlo rado doveo One Hot Minute u Nish.. ako imash ljude koji bi mogli da nam organizuju neshto dole obavezno javi.. Quote
~MaX~ Posted October 21, 2008 Author Report Posted October 21, 2008 Potvrdjena svirka i 25og u Dangubi Quote
bg.revenge Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 само још фали трибјут ту Бајага... Quote
Recommended Posts