Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

joj jedva cekam, a kad razmislim Rjeka nezvuci daleko

vazi Joe ali takav sam, nisam od onih da zabijam nos u svaku rupu. tj nisam mirodjija he he

joj aj javi kad bude bilo sta PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

VELIKI veliki pozdravvvvvv

• 2 weeks later...
Posted

hm jel mnogo trazim ako pitam da malo promenite repertoar i ubacite:

easily

fire

knock me down

on mercury

i na kraju pleaseeeeeeeeeeeeeeeee me and my friends

ne znam koliko bi bio zahvalan

u nadi skorom vidjanju

Posted

easily , knock me down i on mercury se vec svira

a za ostalo cemo videti.. trenutno imamo problema da se skrpimo zbog raznih obaveza chlanova...

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

A u Nisu jel' ce bit nesto skoro? Samo da znas da ako dolazite imas popunjenih 25 mesta: moji ortaci, porodica, i ja, svi obozavamo pepperse. Jel' svirate I Like dirt, Don't Forget Me, Cabron, Easily... Ne sviraju ih mnogo peppersi na koncertima (osim Don't Forget Me, naravno) pa bih voleo da ih cujem live. Inace, bez Can't Stop-a u Nis ne morate da dolazaite!

Posted

Imamo veliq set listu ali na zhalost ne previshe starih pesama (mada ima i starih nemojte se brinuti) a glavni je razlog shto chim se matore pesme sviraju odmah amtosfera splasne. Ima nekoliko matorih pesama koje sviramo najvishe za svoju dushu pa ko zna zna.. :da: nisu to nepoznate pesme ali o5 jake chesto ljudi blenu.. :)

Nadam se da ce ovaj bend uskoro nastaviti sa aktivnim radom jer smo vec duzhe vreme na pauzi zbog privatnih obaveza..

• 3 months later...
Posted

Vruci minut o5 jashe.. :) :)

Treba da sviramo u nekom mestu kod NS-a 28og.. josh ne znam kako se zove mesto pa cu javiti ovijeh dana kad saznam.. ;)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

E sad.. Igore i svi ostali RHCP fanovi... One Hot Minute ce uskoro imati i svirke i to dve...

Prva je u Novom Sadu u klubu Lazino Tele 13. novembra a druga 99% (bice potvrdjeno u sredu) u Beogradu u klubu Danguba 25og novembra.. eto idealne prilike da najbolji RHCP tribute u Srbiji i shire zasvira napokon u Beogradu.. :da::rockdevil:

A u Nisu jel' ce bit nesto skoro?

Ja bih vrlo rado doveo One Hot Minute u Nish.. ako imash ljude koji bi mogli da nam organizuju neshto dole obavezno javi.. :da:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...