Anоnymous Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 K, pretrаžio sam ceo Metal Muzika forum i nema teme. Akercocke po definiciji sviraju Progressive Death/Black i imaju četiri albuma za sebe, a peti bi trebao ove godine da izađe. Poznati su po svom tvrdokornom satanističkom uverenju i po tome da na koncertima nose...odela. U svakom slučaju, bend je prilično jedinstven i, po meni, veoma zanimljiv. Nekima će biti težak za slušanje, što zbog Grind vokala što zbog nepostojanja rifova "na prvu loptu", što zbog satanističkih tekstova itd. Ali vredi ih čuti, barem ovi koji se lože na Technical DM. }=] # Rape of the Bastard Nazarene CD (1999) # The Goat of Mendes CD (2001) # Choronzon CD (2003) # Words That Go Unspoken, Deeds That Go Undone CD (2005) Peti će se zvati Antichrist, i trebalo bi da izađe ove godine... Quote
The Watchtower Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Bendčina!! Choronzon mi je najbolji album, mada je tu negde i Words... Takođe verujem da će i Antichrist da pokida. Quote
Anоnymous Posted April 25, 2007 Author Report Posted April 25, 2007 Uh, izašao je Antichrist. Utisci kada ga budem preslušao malo više. Quote
kuruz Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Imam 4 albuma, nemam samo taj poslednji. Valjano je, shto reche neko nije na prvu loptu, ali vredi se udubiti. Quote
Anоnymous Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 Probao i probao ovaj novi album i...ništa. Samo Axiom i Summon The Antichrist valjaju. Quote
Yngwie Tatica Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Jebeno odličan bend!!! Mrtva trka između Choronzon-a i Words-a, a novi nažalost još nisam poslušao. Prvi put ih spazih gledajući spot za Leviathan. S obzirom da je pesma skraćena pomislio sam da su neki avantgarde-prog, kad ono... . Imaju oni puno raznih elemenata u svojoj muzici, što ih čini prilično originalnim, naročito Mendonca-ov vokal. Tako je to sa "ostrvljanima", uvek me iznenade (uglavnom prijatno). Quote
Anоnymous Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 Izašao je retail sa dve bonus (cover) pesme - Leprosy i Chapel Of Ghouls. Ne moram da objašnjavam koji su bendovi u pitanju, nadam se. =) Odlično odsvirano, btw. Quote
Џрк Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Da, i treba reci da zvuci dostaaa bolje nego promo verzija. Link: http://rapidshare.com/files/33990728/Akerc...FO-2007-ViC.rar Quote
Vault Dweller Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Words That Go Unspoken.... je jako dobar, Antichrist - srednja ocjena (nešto su me razočarala d m izdanja ove godine). Akercocke je jedan od rijetkih bandova, ako ne i jedini, kojem trpim izljeve blek muttula i čak mislim da se odlično uklapaju u zvučnu sliku. jebiga, Englezi to znaju obaviti sa stilom. kao što i sviraju u odijelima, hehe. no osobno, smatram da nema do Choronzona. to je albumčina stvarno nenadjebiva u njihovoj karijeri, i baš mi se pred koji mjesec zalomio original za neku smiješnu cijenu.....zakon (ali zato nisam imala para za jednako tako jeftini Prowler In The Yard od Piggy-Da) Quote
Jason Blood Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Imam "Antichrist" original disk, i iskreno nadao sam se nečemu više... oh well, Summon The Antichrist je kvlt, ali i dalje Shelter From The Sand će ostati primo uno. Zaista imaju čudnu pojavu (za satanic metal bend), u odelima i kravatama, ali svaka im čast za to! To jednostavno pokazuje kako se takva muzika može svirati i van leather wardrobe-a Quote
Riordan Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Your breathing... is my breathing. Your blood... is my blood! Quote
Black desire Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Oh Fuck, kakav bend, cuo sam poslednji album i odusevio se, sad cu da nabavljam sve Quote
Black desire Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Znaci Antichrist je genijalan.... Quote
ukyo Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 haha kakvi majstori, sad sam gledao intervju kad su ishli u S.Irsku u Belfast na koncert pa su na irski BBC napravili emisiju pa doveli nekoga katolichkog sveshtenika kojemu na chelu pishe da ne moze na prste da prebroji koliko je djechaka zlostavljao i nekog predsjednika pokreta za mir koji je doshao naduvan na emisiju...i frontman akercoce-a sa cini mi se basistom...kako su ih izblamirali jaoooooooo...ali najjacha stvar kad je pitao ovaj voditelj "What's so special about Antichrist?" a ova dvojica se pogledali i samo pocheli da se smiju...rofl Quote
Black desire Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Ma Britanci ne mogu da omanu kad je muzika u pitanju, nabavio sam i Choronzon, isto odlican album.... Quote
Grobodan Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Novi album je zajeban, ipak ne tako dobar kao Choronzon, ali i dalje veoma preporucljivo. Quote
morbid god Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 U jebote, iz kojeg naftalina vadim temu. Danas mi pade na pamet da obrnem ove manijake, kakav jebeno dobar bend! Ima da slusam narednih dana i obnavljam gradivo. Jel zna neko imaju li planove za novi album? Quote
Talvi Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 (edited) Trenutno sviraju okolo, koliko znam... Poslednje u vezi kreativnog aspekta je ovo sa spejsa: "Currently, the band have returned to the rehearsal studio with Martin Bonsoir to write new material and are slowly working on the ultimate AKERCOCKE dvd "A Decade of Devil Worship"... " Inace neprejebiv bend, fenomenalno cepaju. Neverovatno originalni i vrhunski muzicari. Favoriti - "Verdelet", "Leviathan", "Seduced", "Man Without Faith Or Trust" i obrada "Chapel Of Ghouls" - 1000 puta bolja od originala. Edited October 29, 2009 by Talvi Quote
Grobodan Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 obrada "Chapel Of Ghouls" - 1000 puta bolja od originala. :no: Imas u mojim mislima veliki minus, necu ti ga ovde dati. Quote
Sadomator Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Pozeru, idi drkaj na truhlog isusa jeb te on Quote
Recommended Posts