Vampyr Poet Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 Uf obozhavam ambijentalu ovoga tipa. Shta vi mislite? Quote
Blackmore Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 Enigma je fenomenalna,totalno opustajuca,uvek moze da se slusa. Quote
[Nocturno] Posted May 30, 2002 Report Posted May 30, 2002 Enigma i Enya su super.... Era je sranje... jedino sto mi se od njih svidja je saradnja sa Oliver Shantijem... sto se ambijentale tice javi mi se... imam mnogo boljih stvari... Quote
Dr Hiroshima Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 Moja Maya me je navukla na Enigmu,za koju mislim da je odlicna,a sto se tice Ere,cuo sam samo dve pesme,od kojih mi se Ameno bas dopada. a: (sad ce Maya da dodje ) Quote
:={MaYa}=: Posted May 31, 2002 Report Posted May 31, 2002 a: (sad ce Maya da dodje ) Kako me poznaje,neverovatno! 8O Za mene je Enigma najvece otkrovenje vec nekih 6 godina,iako imam samo 1 CD,the best of. To je muzika savrsena za opustanje,pred san,ili za neka spiritualnija i romanticnija raspolozenja... Ujedno je i najeroticnija muzika... Nijedna druga grupa ne moze da se poredi,uopste! Quote
deep dark sin Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 preteran je erin album LOOKING FROM EAST...... savrseno uklapanje modernih i prestarih kineskih i arapskih motiva... najbolja mjuza za opustanje... Quote
mirror Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Enya mi je savrshena....Enigmu sam ranije slushala,smorishe me ljudi... a najvishe od ambijentale volim Oldfielda i Deep Forest.... Quote
SALMON Posted June 18, 2002 Report Posted June 18, 2002 preteran je erin album LOOKING FROM EAST...... Odlican album,po meni njihov najbolji!!! a: Quote
Dani Posted June 19, 2002 Report Posted June 19, 2002 Enigmu i Eru sam slusala pre jedno 2 godine sada slabije mada mi se svidjaju njihove pesme "Beyond the invisible" mi je omiljena Enigmina pesma P.S.Upravo slusam Enigmu..konacno! a: :roll: Quote
deep dark sin Posted June 23, 2002 Report Posted June 23, 2002 preteran je erin album LOOKING FROM EAST...... Odlican album,po meni njihov najbolji!!! a: koja ti je omiljena pesma?! Quote
SALMON Posted June 23, 2002 Report Posted June 23, 2002 Sve pesme su dobre i imaju istu atmosferu tako da ih ne razdvajam vec osecam kao jednu!!! Quote
Dani Posted June 25, 2002 Report Posted June 25, 2002 preteran je erin album LOOKING FROM EAST...... Odlican album,po meni njihov najbolji!!! a: I meni se isto svidja a: sve su pesme odlicne a: Quote
Lord Grave Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 E narode, to se zove New Age i mnogo je dobra muzika, najbolja posle metala. Treba pomenuti i Loreenu McKennitt, Riverdance i Lord of the Dance. Quote
LordHypnos Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Era- suvise komercijalno, ali moze da prodje. Enya- savrsenstvo, skidam kapu gospodjici Enigma- veoma su zanimljivi i originalni, strasno me opustaju. Ipak Deep Forest su mi bolji a najbolji ambient su mi Magna Canta! Ljudi, Magna Canta !! Quote
Kakashi Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Magna Canta je najobicniji nasminkani tehno ! Jednom sam kupio i jedva sam ga se otarasio! Quote
Machka Naopachka Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 ne znam to, nsiam slushala. u kom je fazonu? Quote
SerbZmaj Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 i GREGORIAN su ODLICNI!!!!!!!! Nisu . Previse se krecu ka tehnu 8O . Lupas Quote
Kakashi Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 i GREGORIAN su ODLICNI!!!!!!!! Nisu . Previse se krecu ka tehnu 8O . Lupas Naravno da ne lupam, koriste previse elektronike. Jesi li cuo njihovu verziju Join Me na poslednjem im albumu? Quote
8 Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Gregorian su fenomenalni... Ta obrada Join me mi se apsolutno ne dopada... grozna je... dok ima jako dobrih stvari... recimo Moment of peace, In the Air tonight, So sad, The sound of silence, Fade to gray. Sto se Enigme i Ere tice... Za Enigmu + za Eru nesto izmedju-Cathar Rhytm je jedna od retkih koju sa uzivanjem slusam. Enya... slabije sam upucena... Quote
Machka Naopachka Posted April 20, 2003 Report Posted April 20, 2003 ma pali brate, narodnjaci su zakon. Quote
Jackie Brown Posted August 11, 2003 Report Posted August 11, 2003 Sve tri navedene stvari mi se svidjaju ,ali sam na Enigmu navucena i to na "sadness".enaya i era mi se svidjaju,ali ih nemam stoga ne mogu govoriti da ih slusam kao sto enigmu slusam(do iznemoglosti) Quote
Master Of Disaster Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Enigma na prvom mestu,Enya veoma dobra,Era moze da prodje,Deep Forest zakon(sto se tice ovoga)... Quote
Anabella Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 Ja obozavam Enya-u. Takva muzika je apsolutno fenomenalna, i vrlo je cenim a: Quote
Recommended Posts