Kakashi Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Malo je glupo staviti sve u istu temu, posto bas i nemaju veze medju sobom... Quote
Jackie Brown Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Pa,mozda,ali sva tri imaju ime koje pocinje na ''E'',eto veze Quote
Tatyannahhh Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Prava mjuza za opustanje...evo ja danas zaspah ko beba uz Enigmu .....baj d vej, ta muzika je mnogo dobra za sex Quote
nwoggy Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 (edited) Prava mjuza za opustanje...evo ja danas zaspah ko beba uz Enigmu .....baj d vej, ta muzika je mnogo dobra za sex Ti to iz iskustva? Eleonora, Ema, Enya.... ma eliminishi malu! Edited July 26, 2004 by nwoggy Quote
rebel_grunge Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Enya - Only Time ---> lichna impresija - lichi na temu iz Twin Peaks-a. Enigma - Sail away (a mozda i Enya) ---> spot je lood Era - Gregorian Pesme su za respect, konzumiranje pred spavanje. Quote
Ivan_Creed Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Era..... kad to kazete, jel mislite na Ojdanica? Quote
Mistress9 Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 MMMMMMMMM i dok su moji vrsnjaci slusali eminema i britni spirs ja sam slusala 3E i deep forest!!!! Quote
DOMINION Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 sva tri benda su fenomenalna nako je spomenuo deep forest koji je mozda caki najbolji sva inspiracija za moj autorski rad je zasnovan na ovim grupama ambijetalna muzika je sve u svemu dobraaaaaaaaaaa Quote
no hate Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 ovo mi je omiljena vrsta muzike. naravno al ipak enigma 1 i jedina.... era je ok pogotovo era 2....poslusajte enja je malkice drugi fazon .......nema ritam sekciju al rado je slusam........ a jel neko cuo za PILGRLMAGE...nije lose deep forest su onako.......nemaju tu misticnost kao predjasni......al to je samo moje razmisljanje na temu... pozdrav Quote
amy_mccoy Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 (edited) Enigma ....ja sam neko vreme slusala samo tu vrstu muzike (u nekom osmom razredu) i jos uvek je gotivim i postujem. Vecina ljudi zna samo za "Sadness" od Enigme, i uopste za taj njihov album...ali oni imaju mnogo bolje stvari (trust me). Deep forest je isto OK, malo imaju isuvise zvukova potoka i shuma ali dobro...necemo im zameriti Enya je zakon....strasno sam ljubomorna na taj vokal Edited August 28, 2004 by amy_mccoy Quote
WS Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Meni je sve to pomalo neiskren trip. Ekstrakcija vredne svetske muzicke zaostavstine i prerada za masovnu konzumaciju. Imam prvi album Enigme i sa njega najvise volim pesmu 'Mea Culpa'. Mada, nema tu koncepta, nepovezano je, nabacano. Ali, razumem prijemcivost takvog zvuka, jer sam i sam otkidao neko vreme na to. Sada to nije nesto sto slusam cesto, jer zvuci 'promaseno', kao da cilja na odredjenu grupu emocija koje treba da reaguju na mistiku, etericnost i sl. ali ne uspeva bas u tome. To je samo jedno misljenje, opet je ovaj tip muzike bolji izbor od velike vecine ostatka 'ponude'. Quote
Mr_Deadic Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Od Era-e i Enigma-e imam sve i svidjau mi se dosta. Od Enya-e sam znam samo pjesmu koja je uzeta za LOTR. Nije losa. Takodje mi se svidjaju Gregorian, Sacred Spirit i nasa grupa V.I.T.R.I.O.L.. Quote
Tatyannahhh Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 enigma je dusu dala za coolijanu i opustanje...nikad dosta... slusam je dosta u poslednje vreme..odgovara mom raspolozenju... Quote
VOJVODA Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 nasa grupa V.I.T.R.I.O.L.. Djordje Letic? Quote
VOJVODA Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Inace, ne volim Deep Forest, nekako mi nisu iskreni, sve mi deluje nekako isfolirano, nategnuto. Quote
AmyLee Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Inace, ne volim Deep Forest, nekako mi nisu iskreni, sve mi deluje nekako isfolirano, nategnuto. Sto,bas su dobri!Opustam se uz njihovu muziku,savrseno deluje protiv stresa! Quote
Dani Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 (edited) Trenutno slusam ~Enigmu~ (Love Sensuality Devotion ) - The Greatest Hits - strava pesme, ma najbolje - izmesano! Edited December 14, 2004 by Dani Quote
Zagrivuk Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Super muzika za opustanje, pogotovo kad hocu da kuntam Quote
Шарки Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Uh! Sto ja volim tu ziku! Najbolje je za opushtanje! Dobro ste me podsetili da imam CD od Enya-e i da sam ga prosto zaboravio somewhere in my CD's... SAd cu malo da je slusham Poz Quote
dark_lilith Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Obozavam sve od 3 navedena E! Ponajvise Enigmu! Nekako me totalno opusti, izvlaci iz bedaka... Quote
AGGRESSOR55 Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Ja ponajvise Enyu. Devojka prelepo peva Quote
Cosmic Sailor Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Da li je neko od vas provalio u Enigminoj "Sadness pt. 1" Kad onaj hor u jednom momentu pjeva "Svice, svice tek sto nije"? Ali bez zezanja!!! To kazu na kraju prvog verse-a. Trip! Quote
Vladan Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Da li je neko od vas provalio u Enigminoj "Sadness pt. 1" Kad onaj hor u jednom momentu pjeva "Svice, svice tek sto nije"? Ali bez zezanja!!! To kazu na kraju prvog verse-a. Trip! Hmmm...grijesis...poslusaj pazljivije!!! I ja sam tako mislio, ali kad se malo zadubis vidis da su to rijeci na latinskom!!! Poslusaj obradu koju je uradio Gregorian, tamo ces sve cuti jasnije!!! Ja tu pjesmu imam na Millenium Hits, pjesma se zove Nostradamus!!! Inace Enigma + Era Rules! P.S. ko slusa taj i grijesi! Pozdrav Quote
Vladan Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Ja ponajvise Enyu. Devojka prelepo peva prije ce biti TETA nego djevojka!!! poz Quote
Recommended Posts