Cosmic Sailor Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 I ja sam tako mislio, ali kad se malo zadubis vidis da su to rijeci na latinskom!!! Mozes li mi onda rec sto ustvari kaze, jer ja sto vise slusam sve mi se vise cini da govori "Svice, svice..."? Quote
Vladan Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Javicu ti za koji dan, kad preslusam, jer sad nemam vremena!!! Kad slusas nemoj misliti na te rijeci Svice Svice!!! Poz Quote
Vladan Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Ustvari evo malo sam se potrudio i nasao cio text!!! Principles Of Lust: Procedamus in pace In nomine christi, amen... Cum angelis et pueris, fideles inveniamur Attollite portas, principes, vestras Et elevamini, portae aeternales Et introibit rex gloriae Qius est iste rex glorie? Sade, dit moi... Sade, donne moi... Procedamus in pace In nomine christi, amen... Sade dit moi qu’est ce que tu vas chercher ? Le bien par le mal ? La vertu par le vice ? Sade dit moi pourquoi l’evangile du mal ? Quelle est ta religion ou` sont tes fide`les ? Si tu es contre dieu, tu es contre l’homme. Sade es-tu diabolique ou divin ? (3x) Sade, dit moi... Hosanna... Sade, donne moi... Hosanna... In nomine christi, amen... B : find love The principles of lust... are easy to understand Do what you feel... feel until the end The principles of lust... are burnt in your mind Do what you want... do it until you find love... C : sadeness (reprise) (3x) Sade, dit moi... Hosanna... Sade, donne moi... Hosanna... Quote
Jessy Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Sto se tice ambientala,veliki sam fan. To je muzika uz koju se opustam i meditiram,koja me smiruje i uspavljuje.Spotovi su im fenomenalni,puni neke mistike i simbolizma s primesama motiva o ljudskoj prirodi i religiji.Najvise volim Enigmu,Enyu i Eru,oni su mi neprevazidjeni.Sto se tice Deep Foresta-imaju par interesantnih stvari.Novi album im je mesavina interesantnih pravaca-kombinuju etno fazon sa rokom,tehnom...Ali po meni,klasika je naj.Adiemus mi malo zavija,ali i oni su Ok.U svakom sluchaju Enigma,Enya,Era,definitivno dobar izbor. Quote
Orbituated Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 DEAD CAN DANCE ...QNTAL ENYA ENIGMA .... ambijental je rame uz rame sa klasikom .. ))))))))))))) moracu da pochnem da razmishljam da pravim ambijental .. eh Quote
Vladan Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 I Qntal i Sara Brightman i Deep Forest odbise!!! Imam neke nebulozne spotove od enigme, stvarno su odlicni!!! Poz Quote
~ ت ~ Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 I Qntal i Sara Brightman i Deep Forest odbise!!! Imam neke nebulozne spotove od enigme, stvarno su odlicni!!! Poz Da li si mi rad otkriti način kako da dodjem do Sarine mp3 kolekcije? Oni slepci,pirati iz Knez Mihailove (prodajno mesto kod apoteke) mi ga narezaše,ali mi ga neko maznu pre nego što se pojavih da mi ga primopredaju Ah,glas Sare Brajtmen... I opet,ah Quote
Villain Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 I Qntal i Sara Brightman i Deep Forest odbise!!! Imam neke nebulozne spotove od enigme, stvarno su odlicni!!! Poz Qntal i Saru nikada nisam chuo a da sam svestan da su to oni, a deep forest mi je nekako...mlitav. Quote
Vitamin K Experience Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 moracu da pochnem da razmishljam da pravim ambijental .. eh Imaj na umu da ćeš morati da nađeš ili ljupku djevu ili zanosnu lepoticu kristalne boje glasa da peva orale, ili ništa od kinte Quote
Vladan Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Imaj na umu da ćeš morati da nađeš ili ljupku djevu ili zanosnu lepoticu kristalne boje glasa da peva orale, ili ništa od kinte A uz to ne nadaj se mnogo nosi pojas nevinosti!!! hahah Quote
Misantrophil Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Jedna je Enigma fenomenlani su,a i Eru bas volim da slusam,a i Enyu isto dosta volim Quote
+MIDIAN+ Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 odlicno za opustanje.. enigma.. mada mi je era uvek bila nekako zanimljivija.. i najvise slusam era I,najjaci je album.. Quote
Misantrophil Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 uh prvi erin album je mnogo dobar slusam ga skoro dvaput nedeljno Quote
Inuria Malkava Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Enigma je daleko ispred druga dva benda sa kojom ste je stavili u kos, spotovi su im odlicni, ali su me sadrzine nekih bacile u suze i to od smeha! Da li je neko od vas gledao spot za "T.N.T for the Brain"?! Quote
Ol' Scratch Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Enigma je daleko ispred druga dva benda sa kojom ste je stavili u kos, spotovi su im odlicni, ali su me sadrzine nekih bacile u suze i to od smeha! Da li je neko od vas gledao spot za "T.N.T for the Brain"?! Pa valjda jest'... Nisam se podrobnije bavio pomenutim bendovima... A shto se tiche T.N.T-a crnja je neponovljivo komichan, gotovo na granici apsurda... S' druge strane ona bela dama sa lace-ovima je bash sehy... Mada anulirashe je one indijke... ps. moja omiljena ambijentala je Dellirium... Quote
Inuria Malkava Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pa valjda jest'... Nisam se podrobnije bavio pomenutim bendovima... A shto se tiche T.N.T-a crnja je neponovljivo komichan, gotovo na granici apsurda... S' druge strane ona bela dama sa lace-ovima je bash sehy... Mada anulirashe je one indijke... ps. moja omiljena ambijentala je Dellirium... Sukurechu-san, nije li to the cute puke? Meni se u stvari bliznakinje bas dopadaju, a komican je i lik sa plavom bradom, koji je crn i ima tri ili jednu obrvu... Da, to je aluzija na 11 or 1. Quote
Ol' Scratch Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Sukurechu-san, nije li to the cute puke? Meni se u stvari bliznakinje bas dopadaju, a komican je i lik sa plavom bradom, koji je crn i ima tri ili jednu obrvu... Da, to je aluzija na 11 or 1. Pa sve zavisi shta sam jeo... Mada kladim se da ima i origana... Klonirane indijke... Fuuuj... Kao da ih nema pa dovoljno nego ih i kloniraju... A i obrva je crna ... Al' ubedljivo je najachi jednorog koji landara svojom dikom iz The Return to Innoncence... Quote
Inuria Malkava Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pa sve zavisi shta sam jeo... Mada kladim se da ima i origana... Klonirane indijke... Fuuuj... Kao da ih nema pa dovoljno nego ih i kloniraju... A i obrva je crna ... Al' ubedljivo je najachi jednorog koji landara svojom dikom iz The Return to Innoncence... Ovo ce ih zbuniti... jednorogova dika, sto landara... nece imati mira (mislim, citaoci, ne dika)... A sad, da budem konstruktivna: Da li neko zna kako se zove pesma u cijem se spotu biju i pod maskama kriju... light motiv je kendo. Quote
Ol' Scratch Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ovo ce ih zbuniti... jednorogova dika, sto landara... nece imati mira (mislim, citaoci, ne dika)... A sad, da budem konstruktivna: Da li neko zna kako se zove pesma u cijem se spotu biju i pod maskama kriju... light motiv je kendo. A ni dika ochigledno nema mira chim landara... Il' je mozhda to njeno prirodno stanje (?) ... Elem, josh samo da nabavim Methamorphosis (jednino mi to fali) pa cje biti sveopshe veeselje... Quote
Tatyannahhh Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Elem, josh samo da nabavim Methamorphosis (jednino mi to fali) pa cje biti sveopshe veeselje... imam ja Quote
Ol' Scratch Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 imam ja A tebi beshe treba Dawn (?) ... Razmena potencijala, pa to ti je... Kazceti se samo... Quote
Tatyannahhh Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ama hoces da ti narezem pa da ti dam kad se sretnemo? Quote
Ol' Scratch Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ama hoces da ti narezem pa da ti dam kad se sretnemo? Al' se potrudi da disAk ne zvrji prazDan pa me obraduje nechim shto volem... Quote
Recommended Posts