NordicClanReasoner Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Sviraju, bre, ljudi... ne zezaju se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NordicClanReasoner Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Evo tekstova... http://www.darklyrics.com/lyrics/turisas/standupandfight.html#5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Apr 03 Budapest Hungary Daj dovlacite ih u Srbiju jebo vas otac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 E da ima ko da ih dovuce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Pa ne verujem da ce ih iko dovuci u Srbiju ali ja bih hteo sve jedno da ih vidim pa ako neko hoce da ide na njih u Pestu nek se javi, vrlo moguce da cu imati dve free karte. Ustvari to je sigurno, jedino sto bi trebao jeste da mi pomogne da snimim intervju. Meni ovo za sada album koji sam najviše slušao u 2011. znači - najbolji Venetoi! - Prasinoi je senzacionalna. Ali ipak su bolji Falkenbach, Moonsorrow i Amon Amarth sveto pagan trojstvo Edited March 11, 2011 by Despot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ma kakvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Zaboravih reći, preslušah ovo. Ovaj album je objektivno ok, ali ja ga više u životu neću pustiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 što? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Preteraše ga sa orkestracijama i simfo proseravanjima, a u poslednje vreme mi naročito idu na džigericu svi ti "Vidite kako mi umemo da komponujemo i kompletni smo muzičari" pametnjakovići. K'o da slušam soundtrack za "Ben Hura" a ne metal album, jeb'o mater. A, realno, ako mi se sluša neki simfo fazon ima 15000 stvari koje ću radije pustiti, oni neka se drže zna-se-već-čega. Mada, iskreno, ja ne znam ni da li sam onaj prošli album 3-4 puta preslušao u full-u, već mi taj fazon nije odgovarao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Pa ne verujem da ce ih iko dovuci u Srbiju ali ja bih hteo sve jedno da ih vidim pa ako neko hoce da ide na njih u Pestu nek se javi, vrlo moguce da cu imati dve free karte. Ustvari to je sigurno, jedino sto bi trebao jeste da mi pomogne da snimim intervju. Kad to? xD Da se javim odma xD Edit: Al' verovatno nema od toga nista Edited March 11, 2011 by Shinigamy91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nisam do sada prokomentarisao album, pa cu sada probati: +: Produkcija, vokali. -: Vise symphonic nego folk, gitara se skoro i ne cuje na nekim delovima (sto je i normalno za njih, jbg), harmonike gotovo i da nema. Tri FANTASTICNE pesme: Take The Day!, Venetoi! - Prasinoi! i End Of An Empire. Onaj deo kada krene hor na kraju End Of An Empire mi je verovatno najbolji deo u celoj Turisas diskografiji. The March Of The Varangian Guard i Stand Up & Fight su dobre pesme, ali nista spektakularno. Ove ostale nisam dovoljno preslusao da bih komentarisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 -: Vise symphonic nego folk Meni ovo najveci plus. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Meni je nekako pola-pola. Drago mi je sto nema vise happy folky delova, ali mi i nedostaje ta neka stara folkish atmosfera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 (edited) Kad to? xD Da se javim odma xD Edit: Al' verovatno nema od toga nista Ja cu ici sigurno i ako Laza ne bude mogao samnom ja uvek imam po dve karte besplatno. Znaci kartu ne placas, smao put do Peste i natrag. Ali trebao bi da mi pomognes samo tokom intervjua posto naravno i to se uvek radi. Edited March 12, 2011 by Despot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 A, realno, ako mi se sluša neki simfo fazon ima 15000 stvari koje ću radije pustiti, oni neka se drže zna-se-već-čega. Al bas u tome je fora, svi ostali zvuce plasticno, fora sa novim Turisasom je sto zapravo nije metal, vec prava muzika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Al bas u tome je fora, svi ostali zvuce plasticno, fora sa novim Turisasom je sto zapravo nije metal, vec prava muzika lupio i ost'o ziv ali aj sad nego, bice oni na Brutal Assaultu, taman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Jedino Septic Flesh i eto sad Turisas uspeli da ubace simfonije i da to valja. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Septic-u se može zato što je Sotiris školovani kompozitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Mene zanima konacan proizvod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 jako lepo uradjena knjizica za CD. Imam ovo regularno izdanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Sto se tice novog albuma... This: K'o da slušam soundtrack za "Ben Hura" a ne metal album, jeb'o mater. and this: nedostaje ta neka stara folkish atmosfera... Album mi je od 'zanimljiv' na prvo slusanje, dosado do 'vrlo dosadan'. Prosli je imao od svega po malo, i ovog holivudskog orkestra i folka i mjetala i svega...ovaj album i ako ima jedan riff, njega je nasla i eliminisala ista ona sympho-nazi ekipa koja je komponovala vecinu materijala ovde. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Opet kazem, album nije metal, nego prava muzika. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) A metal nije "prava muzika" zasto? I sta uopste znaci "prava muzika"? Edited April 10, 2011 by Angelystor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ne znam kako da objasnim, prava muzika jer mogu svi da je slusaju recimo. Album je ko saundtrak za film, i uopste ne kapiram zasto je to lose, mnogi su to probali pa fejlovali. Folk elementi se ne bi uklopili i ovakav album. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ne postoji muzika koju svi slusaju :] Pa volim i ja dobre soundtrekove, svidja mi se muzika za "Lawrence Of Arabia" recimo, ali nikada nisam pozeleo da je skinem/kupim i da samo nju slusam. Bolje uzeti odgledati neki film nego obrnuti SAUF, ako je vec samo u streku poenta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts