The Watchtower Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Pošto je AF ovde, onda rekoh i E da stavim. Ako nekom smeta neka premesti slobodno. Temu sam otvorio jer su potpisali ugovor sa Nuclear Blast Records, a i novi album uskoro izlazi (treći po redu, četvrti ako računamo soundtrack). Discography: 2003. The Phantom Agony 2005. Consign To Oblivion 2005. The Score - An Epic Journey (Soundtrack) Komentari? Quote
Bride Of Darkness Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Mislila sam da tema postoji... Pa, imam "The Phantom Agony" i"Consign To Oblivion". Nešto me u početku iritirao vokal SS, ali na drugom albumu sam se oduševila njenim vokalnim sposobnostima... "Trois Vierge" s Khan-om je predivna, odiše baroknim melodijama i atmosferom. Ovaj zadnji album nemam, ali će se nabaviti. Inače, mislim da postoje trenuci kada je growl vokal suvišan, a nekad, kad bi baš trebali da ga ubace - njega nema. Btw, nisam neki fan ovog benda, ali se sluša. Quote
DragonHeart Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Neka tema ide na Power/Progressive, kao sto bi trebalo i za After Forever. Nije sve Gothic sto ima zenski vokal Quote
Sirius Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 dobar bend, ova 2 albuma su odlicna, a ovaj score je kao neki soundtrack za neki film, dobar je za opustanje, mada moze nekome dosaditi...najbolja pesma mi je trenutno consign to oblivion...a glas je mnogo dobar, uzimajuci u obzir da je simone jos vrlo mlada, i da je imala 18 kad je snimila the phantom agony... Quote
Valtiel Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Super mi je ta curica Simone, vrlo je zivahna na bini i ima fin glas. Imam uglavnom sve sto su izdali sem DVD-a. Ako neko zna link za download tog DVD-a neka slobodno postuje. Quote
Leona Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Nemam samo ovaj novi album. Inace, jedan od omiljenih bendova.... Najvise slusam The Phantom Agony i Faint. Spot za Faint mi se jako svidja. Quote
Милица Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Ne mogu da verujem da je Simone imala 18 godina tada!!! Sjajan glas, zaista... Nisu losi, ali nisu mi ni medju omiljenima. U svakom slucaju, nista negativno za njih nemam da kazem. @Leona: Koji nemas, ovaj iz 2005? Ako je taj, dobices ga, ne brini Quote
Sirius Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 da, spot za feint je odlican...mada i za seif al dein nije los... Quote
Leona Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ne mogu da verujem da je Simone imala 18 godina tada!!! Sjajan glas, zaista... Nisu losi, ali nisu mi ni medju omiljenima. U svakom slucaju, nista negativno za njih nemam da kazem. @Leona: Koji nemas, ovaj iz 2005? Ako je taj, dobices ga, ne brini Ha ha Hvala, jel treba tebi nesto? Imam jos j-rocka Imam ovo The Phantom Agony (2003) The Phantom Agony single (2003) We Will Take You With US (2004) Consign to Oblivion (2005) tako pise... : ) Quote
*Nienna* Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Volim da ih cujem,Consign To Oblivion je odlican album ! A samo im je plus saradnja sa Kamelot-om I dvd je odlican,bas u nekoj cool opustenoj atmosferi uradjen. I njihov hor razbija ! Quote
crusader84 Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Čuo neko da i oni ovih dana snimaju spot kod nas? Quote
Shamandalie Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Trebalo je da snimaju prosle nedelje...tako sam obavestena. Mozda se nekome oni svidjaju, ali po meni je ovaj bend totalni prosek, iskreno, smatram da je od njih Abonos mnogo bolji i originalniji. Ostace zapamceni jednog dana po dobroj ribi koja je pevala sa Roy Khanom. Quote
DragonHeart Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Znaci, nastavlja se trend snimanja spotova u BG-u Quote
Elldamar Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Snimali spot i zavrshili sa snimanjem...sada ide animacija i montiranje... Quote
*Nienna* Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 The first official single from the album will be the song 'Never Enough', which is NOT a ballad. Two videos are being made for the song - one for the metal masses and one, as Simone jokingly revealed, "for our mothers..." - by the same crew that made KAMELOT's 'Ghost Opera' video. Quote
Tanya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Hmmm, interesting. U svakom slučaju želim da vidim obe verzije Quote
Tanya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 A ko joj je dečko? Ne pratim obično takve informacije, ali ona mi je extra zanimljiva Nisam do skoro znala da je tako mlada, delovala mi je mnogo starije... Quote
Tanya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ? Plavušan? Može ona mnogo bolje! Aj neću da spamujem više. Quote
Shamandalie Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (edited) Nije plavusan, smedj je. I svakako je dobar tip. Daleko bolji nego ona i kao muzicar i kao pojava. Za vasu informaciju, zove se Oliver Palotai, a ovde je sve sto vas zanima o nemu. Edited May 22, 2007 by Shamandalie Quote
Tanya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (edited) Nije plavusan, smedj je. I svakako je dobar tip. Daleko bolji nego ona i kao muzicar i kao pojava. Ono sam naravno napisala u šali Kao muzičara ga naravno ne osporavam, a što se izgleda tiče, ukusi su različiti Uh pogledah i odmah zatvorih, gadan mi je Edited May 22, 2007 by Tanya Quote
*Nienna* Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Nije plavusan, smedj je. I svakako je dobar tip. Daleko bolji nego ona i kao muzicar i kao pojava. Za vasu informaciju, zove se Oliver Palotai, a ovde je sve sto vas zanima o nemu. I mnogo prijatniji i ljubazniji uzivo nego Simone,iz mog iskustva... Quote
Elldamar Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Auuuu...odakle takvo iskustvo?o_O Simone je extra ljubazna osoba...imao sam prilike 2 puta da se sretnem sa njom i popricham i oba puta je delovala odlichno,humoristichki raspolozena i totalno ljubazna... Quote
Recommended Posts