Jump to content

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naj verovatnije DA! inace svirace 9 Zivota i mozda Night train kao predgrupa nama... (mosh misliti da i nama neko bude predgrupa) :) A kako to mislis da cemo ostati bez jednog gitariste kad jednog samo imamo u bendu! Mozda ce i punk's-i svirati ako smislimo jos nesto

:pivopije:

Posted
Naj verovatnije DA! inace svirace 9 Zivota i mozda Night train kao predgrupa nama... (mosh misliti da i nama neko bude predgrupa) :) A kako to mislis da cemo ostati bez jednog gitariste kad jednog samo imamo u bendu! Mozda ce i punk's-i svirati ako smislimo jos nesto

:pivopije:

Bravo, to je uspon (za predgrupu)! A znam isto da bi trebalo da svira i Pickled Punks (bar mi je tako Duki rekao). Onda biste ostali bez jednog gitariste ;)

Posted

Od 202-jke ovog vikenda nema nista, sva mesta su popunjena! jbg

Cekamo poziv pa cemo ici da sviramo gde god nam kazu... Ja sam iskreno zeljan svirki ko slepac ociju al jbg...

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

HELLO!!!! Evo mene posle nekog vremena... aj da zvanicno objavim

Bend ima svojih 12 autorskih pesama i 2 obrade... Autorske ce te da cujete kad bude bila svirka, a obrade su Bebe od Vampira i Molitva od Marjana (marije) Sherifovic... Vidimo se do kraja septembra na svirci !!! POZDRAV :pivopije:

Posted

U Cetvrtak 27.09. oko 21h na radiu 202 gostuje Irina Pokrajac,a mozda i ja. Prestavljamo bend,pustace se nase pesme i tako to... slusajte pa cete cuti!!!

U Utorak 02.10.2007. u klubu Danguba, bend 9 Zivota i jos neki...

:rockdevil::pivopije:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...