theJoker Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Kazi kad je pocetak...moramo doci u velikom broju... Koliko ce dugo da svirate...Sat?... Quote
Wild Child Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 ne ,svirace ko plutonia iz 3 bloka Quote
Sakato Momce Posted November 12, 2007 Author Report Posted November 12, 2007 Koliko cemo dugo svirati zavisi od ostalih bendova... koliko ih bude ... mada bi trebalo oko 45-min sat vremena 12 nasih i jos 3 sa strane ... !!! A sto se tice blokova , bice ih 4 ... svaki blok po 3 pesme. Quote
Sakato Momce Posted December 4, 2007 Author Report Posted December 4, 2007 17.12.2007. 9 Zivota u klubu Danguba. Vidimo se Quote
Sakato Momce Posted December 12, 2007 Author Report Posted December 12, 2007 samo mJetal i nista vise mJetal la la la la!!! Quote
Sakato Momce Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 ponedeljak 17.12. klub "danguba" . Sviraju: Ono kao bend, 9 zivota... i jos dva benda (ne znam ime) Pocetak svirke u 21:30. Vidimo se. Uzdravlje Quote
Guest Nightsorrow Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Evo najzad i ja da se nakacim na yu metal.Paz sad ja se ovde necu redovno pojavljivati ili dolaziti ili obilaziti za to je zaduzen sakat.Samo cu da obavestavam o nekim mogucim svirkama i vremenima hehehe! Uzdravlje svima! Quote
Sakato Momce Posted December 29, 2007 Author Report Posted December 29, 2007 Ti si Bato dripchina...jel znas to? Inace 12.01.2008. Svirka u klubu "Zica" Ucestvuju: Kontrola mozga,Hostile,9 Zivota. VIDIMO SE!!! Srecna nova godina i sve naj bolje u novoj 2008. zele vam clanovi benda 9 Zivota!!! Quote
Sakato Momce Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Svirka 12. u zici je otkazana,tacnije nece svirati 9 zivota nego nighttrain Quote
Sakato Momce Posted January 30, 2008 Author Report Posted January 30, 2008 E ljudi evo da se obratim u ime benda posle duzeg vremena. Nismo sivrali duze vreme imali smo jednu nezgodu,al sve je u redu i svi smo na broju i u istoj postavi. Nastavljamo sa radom 9. februara posle pauze od mesec i kusur dana, uradjeno je jos par novih pesama, al' to cete cuti 29. februara u klubu Blue Moon. Za vreme pocetka svirke bicete naknadno obavesteni. UZDRAVLJE Quote
PentatonicHardcore Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Zeko cuvaj se gihta!! i nauci rainig blood za sledecu probu Quote
Wild Child Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 mijate ,svirate slejer ?auuu jbt Quote
Sakato Momce Posted February 20, 2008 Author Report Posted February 20, 2008 jel mogu ja da narucim jedno dva'es komada za narednih 10 bozica??? Bend 9 Zivota,u sredu 27.02. u klubu Blue Moon. Pocetak svirke oko 22 h, ufur oko 100 din. Pored nas sviraju i Kontrola mozka i pozdravi kevu... Quote
theJoker Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 A bre Zece...gde je taj blumun... Moras nam reci ako hoces da te bodrimo na tvom umetnickom performansu... Sinoc smo ja i johnny slusali pevaca iz Pozdravi kevu u kugli... On se trresao dok peva i onda je spontano pao na pod i upetljao se u kabl od mikrofona... Pa je onda razdrndao stalak za mikrofon...odlican je...mora da peva sa tobom... Quote
Sakato Momce Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 samo ako ima giht i ako peva ludnicu od novice zdravkovica Quote
Sakato Momce Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 za MiaTallicu: mozes samo ti da izlemas Zeca ako oces,voli on to bices obevestena,nekako,za probu..zop e do jaja jos ako dodje i andrea na probu onda moram ko covek da se potrudim da ne greshim Kad ce coyotebird da krene sa radom ??? Quote
Mia Tallica Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Ahahaha, coyotebird!!! Po uzoru na legendarnu sliku! A ko cini bend tako originalnog naziva? Quote
Guest Lerdi pokemon Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) Nije Sale Bosanac vec Hercegovac...Igore,nemoj to mesati Pero, signature ti je MJETAL! Kako si stavio sliku u potpis? Beware,beware,the gout(giht) is all around!Uradis upload slike na nekom sajtu koji je namenjen za to.Nadji kod koji ti daju za sliku i prekopiraj ga u prostor namenjen za potpis. Edited March 9, 2008 by Lerdi pokemon Quote
Sakato Momce Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 Ahahaha, coyotebird!!! Po uzoru na legendarnu sliku! A ko cini bend tako originalnog naziva? Mijat Vanja Mare i verovatno ja. AKO SE ON SLOZI Quote
Wild Child Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 ne ti,svirace im neki ortak iz srednje Quote
PentatonicHardcore Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Ahahaha, coyotebird!!! Po uzoru na legendarnu sliku! A ko cini bend tako originalnog naziva? Znaci slika zakiva koliko je dobra,treba je uvrstiti u kulturno dobro!! elem...bend CE ciniti : Ja-Lead Guitar & Rhythm Guitars Vanja-B(ad A)ss & Back Vocals za neke pesme :DD Mare-Drums ?-Singer (ovo znam da ce biti problem i to GRDNI....fucking singers) Karamare-Rhythm & Lead Guitars (u slucaju da Karamare nece,a to je malo verovatno,druga gitara ce se izabrati po principu tuche,tj ZEKA i SALE ce se tuci do smrti ). Svirace se Heavy & Hard,mozda bude i malo primesa Thrasha,ali otom potom... Nije Sale Bosanac vec Hercegovac...Igore,nemoj to mesati Beware,beware,the gout(giht) is all around!Uradis upload slike na nekom sajtu koji je namenjen za to.Nadji kod koji ti daju za sliku i prekopiraj ga u prostor namenjen za potpis. Tako je brate,GIHT IS ALL FUCKING AROUND!!Ako ne pazis,najebaces... ok necu mesati,ali inace koja je razlika izmedju Hercegovca i Bosanca?ono strucno mi obajsni ja samo znam da Dalmatinci imaju crne pege po sebi,ahahahahah sranje... Quote
Sakato Momce Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Bend Nighttrain se raspao!!! 9 Zivota radi i dalje...za sad Quote
PentatonicHardcore Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Zece jesi ziv?Cuvaj se otrovnih isparenja iz Galenike Quote
Recommended Posts