Goxy Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 a nije ni sjajan rekao bih.sto se mene tice vise mi se svideo prvi album i to zbog brutalnog zvuka gitare,nesto kao brutal thrash,sada je zvuk suvise u nekom retro fazonu sto je odavno vec izlizano(mada ima i dobrih primera).za pesme se moze reci da su kao i ranije,brze,ali i na momente melodicne,narocito solaze.jedino sto mi se i na proslom nije svidjalo je vokal.mislim da lik pokusava da kopira nekoga,ali ne mogu da se setim koga.dosadni,tipican thrasherski vokal koji slusam vise od pola zivota.malo varijacija u vokalu ne bi bilo na odmet. Quote
null Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Kurac! Album je jak ko zemlja a niko nema nishta da kazhe ? Vazhno je samo da su na onoj temi o tome kako su dobili batine jer su metalci nasrali 50 strana za 5 dana Serem im se na naochare i protezu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 nemoj to...sace da se spawnuju ovde i naseru celu temu time sto su dobili par samara... Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Баците поглед овде на омот првог албума и реците ми да ли је лобања с врха лога мазнута са "Infernal Overkill". Ја бих рекао да јесте. Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Уочих тек на овој великој слици, кад још нисам набавио плочу. Quote
Angelystor Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Slichnost prevelika..definitivno destruction.. Josh ne skinuh albuma.. Quote
The Trooper Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 dobar ovaj album storm before the calm zestoko imaju pojma Quote
Angelystor Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 Podobra thrasherica. Slozio bih se otrpilike sas Goxya...brutality out, melody in. Doduse, po zvuku su slicni, sada je malko chistija situacija mozda..glas jos uvek isti. Ima kul delova, najbolje pesme: Deathstrike Command i Screams From The Holocaust(uberkul intro+dobar prelax leading into jebacki thrash riff...koj ces moj vise?). U principu posle par preslusavanja vec malo davi..al kod god mi se prislusa neka oldschoolerska thrasherica..i ovo ce naci put ka listi : ) 7/10 Quote
WoI Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 nikako da se nakanim da pustim novi album i dalje sam na starom :rockdevil: :rockdevil: obey bjachis! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 A picke ko vas nalozio na hedsima duzni ste mi pivo svi do jednog:P Narucih orginal drugi\m/ Quote
Angelystor Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 E samo da mi nisi ti otkrio Dekapitator Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Ti odavno nisi sa metalheadsa :PAli duzan si pivo enivej koje nesmem da pijem:P Quote
Angelystor Posted November 1, 2007 Author Report Posted November 1, 2007 Ti odavno nisi sa metalheadsa :PAli duzan si pivo enivej koje nesmem da pijem:P Ti opet prichash gluposti. Ti meni dodjesh pivo jer sam pogodio sa kog je albuma ona pesma Maidena sto slushasmo na Dinamitu. Geju izlapeli. Quote
marko.petrovic Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 juce sam skinuo The Storm.., fin neki thrash, ne svidja mi se povremeno neka emo/tugaljiva solo zalopojka kao npr ono u prvoj pesmi pola minuta pred kraj. Bas nekako uspori lepu pesmicu. ali to je sve sitnicarenje. album je dobar, pravi thrash zvuk i produkcija. Quote
Jabba the Hutt Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Ja imam samo We will destroy... od ovih momaka, kidaju svojski. Mislim da je Dekapitator bend ciji se omoti najbolje uklapaju sa muzikom. Mislim, kada vidis nabildovanog baju sa maskom dzelata kako sa jednom rukom mase buzdovanom, a sa drugom puca iz sarca odma znas sta da ocekuje od muzike Quote
ba+a. Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 prvi riff u The Storm Before The Calm je skoro isti kao u the preacher od testamenta xD . 1 Quote
efendija Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 BENDINA storm zakletva. bili su objavili raspad al ipak ponovo rade Quote
Recommended Posts