Totamealand Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 imas na mininovi torrent, http://www.mininova.org/tor/1541062 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Изузетан трио... Тек сам са 20 почео да се упуштам у прог, и тада сам био неспреман за ЕЛП. Сада имам 24 и пуну годину слушања ЕЛП-а и могу само рећи да су невероватано добри, пер свега Trilogy, Tarkus i Brain Salad Surgery, али и Pictures At An Exhibition. Лејк ми је фаворит прве класе, пре севга због прва два албума Кримсона...а Палмера волим због Азије, која је иако је више АОР, фантастично украсила последњих неколико година... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Neka Tarkus bude tvoj pochetak. A ja danas krenuo sa Van Der Graaf Generatorom, vrli bend. naravno, kult je sve gde se pojavi jedan hamill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Za ovaj bend sam prvi put čuo 2000. godine, kad sam gledao film ''Maršal''. U njemu lik kaže: ''Marx, Engels, Lenjin, Tito, Emerson, Lake and Palmer''. No, do dana današnjeg se nisam nakanio da poslušam nešto od njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Pa shta te zaustavlja da krenesh sad? Don't worry, nece uticati na tvoju metalnost, slobodno poslushaj. Kad smo kod toga, gde naći linkove za diskografiju benda? Na internetu. Shalu na stranu, ja sav prog rock/stariji rock/psychodelije nabavljam od jednog drugara, koji bem li ga odakle je nabavljao to, ali stvarno ma opasTnih pikanterija..pa izmedj ostalog i VDGG diskografiju.. ev' nadjo linka: http://musicalminded.blogspot.com/2008/06/...tor-albums.html Malo je nesredjeno..overih dva rs linka zivi su.. Edited June 30, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tarkus - ah..kakva svirka. Mnogo volem to, mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 ev' nadjo linka: http://musicalminded.blogspot.com/2008/06/...tor-albums.html Malo je nesredjeno..overih dva rs linka zivi su.. Ja bio skidao nešto sa Bunaltija, ali nije bilo u celosti. Inače, zanimljiv ovaj blogspot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ja krenuo polako i sa ELP-om... Redom, od prvog albuma. Još treba da se sleže, za sada se prvenac čini sasvim solidan, daleko psihodeličnija muzika nego što sam očekivao, posebno The Three fates. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Brain salad surgery je savršenstvo od početka do kraja. Tarkus ima naslovnu stvar koja je jedna od najboljih prog rock epika svih vremena, mada je i ostatak OK. Trilogy ima par dobrih stvari, ali u celini malo slabiji od Tarkusa i BSS. Prvenac je previše psychadelic rock za moj ukus i više mi se ne sluša... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 nemoj tako, trilogy je masterpiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 http://www.rollingstone.com/music/news/keith-emerson-emerson-lake-and-palmer-keyboardist-dead-at-71-20160311 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 11, 2016 Author Report Share Posted March 11, 2016 Do vraga :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) RIP. EDIT: Čitam svoj komentar od pre šest i po godina, nije mi ELP ostavio utisak kao većina drugih kultnih 70s prog bendova. Teško da se ikad vraćam Tarkusu ili BSS-u. Ali Emerson je napravio revoluciju, što jes' jes'. Edited March 11, 2016 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Ne mogu da verujem. : ( U soku sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Slava mu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 (edited) U znak secanja na Emersona, evo jedne od mojih omiljenih pesama... Pre neko vece na koncertu Ozric Tentacels-a pricah sa klavijaturistom iz Project RNL-a, i bas smo potegli pricu o Emersonu gde mi je covek ispricao nesto sto nisam znala da je ceo solo na kraju snimljen iz samo jednog pokusaja i predstavlja eksperimentalno sviranje jer je samo pratio Lakea i Palmera. Fenomenalan covek RIP http://youtube.com/watch?v=89g1P_J40JA Edited March 15, 2016 by Face Of Melinda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 Greg Lake: King Crimson and ELP star dies aged 69 Htedoh da napišem RIP ELP, ali proverih, nisam bio svestan da Palmer živ. Anyhow, tuga, pogotov za nas sa srećnim KC periodom :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts