Nisko_Se_Mazim Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Da li neko slusao ovaj sjajni projekat? Nazvati ga bendom bi bilo malo nezgrapno U pitanju je dark ambiental sa primesama gothic-a Izuzetno uvrnuta "muzika" sa prilicno ozbiljnim uplivima satanizma Sam naziv zadnjeg albuma-World In Their Screams nagovestava dosta toga Well? Quote
Misantrophil Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Slusao sam ih odavno,nisam bas bio nesto odusevljen ali je zvucalo bas bolesno Quote
gavrosaurus Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Оставио сам линк на авангарди за њих тј. нови албум. Занимљиво, на оваква срања се ретко наилази јер је доста тешко за слушање али је интересантно. Quote
Turin Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Da li neko slusao ovaj sjajni projekat? Nazvati ga bendom bi bilo malo nezgrapno U pitanju je dark ambiental sa primesama gothic-a Izuzetno uvrnuta "muzika" sa prilicno ozbiljnim uplivima satanizma Sam naziv zadnjeg albuma-World In Their Screams nagovestava dosta toga Well? nema satanizma. ovo su ozbiljni, skolovani muzicari. prva trilogija se bavi Danteovim Paklom, Umbersun (najbolji) i Weeping Nights su posebna dela, a poslednja tri albuma su deo trilogije koji se bavi devouring vetrovima kakav je recimo Howling Wind Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Ne bi bas rekao da nema satanizma,no dobro Zadnji album je prilicno interesantan(citaj-bolestan),dosta ima i elektronike koja,rekao bi,odnosi prevagu nad klasicnim elementima iz ranijih radova No takav je styling cele aktuelne trilogije Novi album-download http://www.bunalti.com/?p=2288 Kompletna diskografija download http://www.bunalti.com/?p=1592 Navalite,koga interesuje Quote
Vault Dweller Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 lijepo reče netko gore da su ozbiljni, školovani muzičari. kompozitori sa primjesama genija. stvarno im je svaki album odličan, a posebno me oduševljava Winds Devouring Men - npr. delirični Poisonous Eye, hipnotičan prizvuk Vision Is All That Matters....ali sve se to sluša u komadu. to su, zapravo, stavci, ponašajte se prema tome kao prema Peer Gynt suiti. Quote
freya Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Možda najmračnija muzika koju sam slušala!Imam THE UMBERSUN i WEEPING NIGHTS. Apocalyptično,nema šta Moon of ember je najjača! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Ma dajte,kakav satanizam...Ja licno preferiram muziku ovoga tipa i ovo je naprosto jako kvalitetno... Imam celokupnu diskografiju (preslusanu X puta) i moram se sloziti sa gornjim postom oko najbolje pesme. Quote
Bride Of Darkness Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Imam "Les Tenebres du Dehors", koji je fenomenalan. Mračan, magličast, atmosferičan... Od uvodne pjesme "Nocturne" do zadnje "Les Tenebres du Dehors" album je super. Vidi se da ljudi koji stvaraju ovu muziku su školovani. E, a kako shvatiti ove stihove: "...But we will regain the paradise For in the east of Eden, I will shed the blood of Christ."? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 Pu pu Satano Salim se,ali zaista je prisutna ta tematika i to u umetnickoj formi... Sto je ozbiljno-u najmanju ruku Quote
Recommended Posts