Cyber Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Jedan od najstarijih(pored parracide-a) BiH death metal bendova. Bend je egzistirao krajem 80ih, pocetkom 90ih u Gracanici, odsvirali su mnooogo svirki po tadasnjoj Jugoslaviji. 1991. u Sarajevu snimaju prvi demo(ne sjecam se kako se demo zvao, provjericu), text o bendu se pojavljuje u hard metalu, sve ukazuje na uspjeh... tad` nekad i nesretni rat pocinje i bend se raspada...Predo odlazi u Beograd i nastavlja muzicku karijeru sa Bombarderom, ostatak ekipe se rasipa svugdje po svijetu... Kasetu sa demo snimkom sam dobio nekad 2000. od Prede, prebacio je u mp3 format i da se sve to ne bi zaboravilo, "okacio" sam na rapidshare... Velicina fajla: 9mb Bitrate: 128 kbps Link za download: http://rapidshare.com/files/27990386/Sadiz...mo__91.zip.html Cisto da se ne zaboravi da se ovdje svirao metal i prije nas Quote
vlad Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Vide slike Dilanu! Pjandura! Predo zakon! Quote
Hrym Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Vadi oci, seci ruke. MUCITELJ!!!!! kakvi carevi.... Quote
Гласник смрти Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Хехе култни Предин бенд, штета што су снимили само један демо (иначе, Nihilist се зове). Покушавао сам и на metal-archives-у да отворим тему о њима али ми је пар пута одбијана?! П.С. Име бенда се пише Sadismo. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Vadi oci, seci ruke. MUCITELJ!!!!! kakvi carevi.... hah daj ceo text Quote
Cyber Posted May 10, 2007 Author Report Posted May 10, 2007 Da, pise se sadismo(na kaseti koju sam ja prije sto godina dobio je pisalo sadizmo - olovkom napisano ) Evo i covera: Quote
Guest Aksentije Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Hitno mi je potreban contact Prede iz Bombardera i Sadismo-a....ali hitno... posaljite na pm ili na mail [email protected] Quote
kurackurackurac Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Kakav je ovo kult Produkcija ocajna ali pjesme sabijaju .. Quote
Grobodan Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Imam ovaj kultni demo, to je taj mučiteljski deathrash. Quote
Speed_Dead Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Predo legenda... super bend Quote
Recommended Posts