Brynhildr Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) @Grob - Pa, da. Bolja je kombinovana varijanta - neke akustične pesme, a neke nešto brže. Kao što je i bilo. Al' dobro, nadam se da će samo ovaj album biti "all acoustic". Edited March 25, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Volim eluveitie ali najbolji folk bend je Wardruna. Ubedljivo. NIsta ne moze da prejebe tu originalnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Zaista, malo mi nedostaje taj njihov "At The Gates srecu Orthodox Celts-e" smek... Jaoj, kakva definicija...Te dve stvari mi izgledaju nespojivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Wardruna? Jeste dobar, ali najbolji... ne bih rekao. Jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 JEbes mi mater ako ovo nije nesto najjace Ja kada cujem to folk, ne zelim elektricne gitare. Zelmi narodne instrumente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 svidja mi se nov spot, a i pesma je veoma dobra,iako sam mislio da mi se nece svideti povecen procenat folka na novom albumu. a da svidja mi se i pevaljka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Jaoj, kakva definicija...Te dve stvari mi izgledaju nespojivo. Ali zar nije tako? Ja kada cujem to folk, ne zelim elektricne gitare. Zelmi narodne instrumente. U tom slucaju ti toplo preporucujem Skyforger-ov "Zobena Dziesma (Sword Song)" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Hvala na preporuci. Isto ko voli folko metal, moze da se okusa sa Nokturnal Mortumom. Stvarno momci znaju radnju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Secam se jos koncerta. Plakat mi i dalje stoji na zidu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ali zar nije tako? Ne bih rekla...Na momente Eluveitie me podsecaju na najbolju fazu melodic deatha grupa Dark Tranquillity i In flames sa primesama folka, ali mnogo direktnije i sa mnogo vise TESTOSTERONA nego sto ce ikad imati OC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Meni je ta death metal strana Eluveitie-a 100% kopija ATG, a OC strana dolazi preko violine, flaute i tako tih stvarcica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) Iskreno, ja i nisam neki ljubitelj "all acoustic" albuma, jedino mogu da se setim Ulver i Borknagar da su uradili vrh stvari u tom domenu. A Aanathema? Meni je ta death metal strana Eluveitie-a 100% kopija ATG, a OC strana dolazi preko violine, flaute i tako tih stvarcica... icon_da.gif Ne, brate ne. Inache onaj instrument u obliku kutije koja se navija sto svira ona devojka na kraju, nisam video da neko koristi josh od Dead Can Dancea . Edited March 25, 2009 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ograničio sam se na ovaj žanr, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Mislis na hurdy-gurdy? Ko je svirao, Lisa? To je instrument dosta popularan u Francuskoj recimo, a zapazio sam da ga koriste neki bretonski bendovi...Svirao ga je Ritchie Blackmore na koncertu kao uvod u Clock ticks on. Naravno, ima dosta dobrih akusticnih albuma...Anathema slabo ima veze safolkom. Edited March 26, 2009 by EnKi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Finntroll izdao solidan akusticni album itd.. Ja ovo jedva cekam. Koga interesuje cist folk, obavezno omnia i faun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ja se baš navukao brutalno na Omnos, prvi put mi je pesma bila onako, ali na par slušanja je ušla u uho do daske. I nisam skinuo audio verziju... samo gledam spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erektus Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 i ja xD a za audio verziju cekamo album.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Evo ga Omnos singl 1. Omnos 2. Brictom http://uploadbox.com/files/51ab88a55f пароль - www.mediaportal.ru I druga pesma je super! Eluveitie najbolji su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) Aj' da cujem... Edit: jbg, coravim. Edited April 2, 2009 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 пароль - www.mediaportal.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Tjah... Lepo ovo zvuci ali za mene to nije to bez death metal dela. Ne kazem da zvuci lose, daleko od toga, cool su pesmice ali sada zvuce daleko stereotipnije i manje originalno, npr. ove dve pesme me toliko podsecaju na Omniu da je to neverovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Evo ga Omnos singl 1. Omnos 2. Brictom http://uploadbox.com/files/51ab88a55f пароль - www.mediaportal.ru I druga pesma je super! Eluveitie najbolji su slusa se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Jos novih pesama na MySpace, neke jos nisu preslusane, pozurite da im skinete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ozbiljno koji carevi jbt ceo album okacise skoro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitzwing Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Mito, jeb'o mater, vratih se na YuMetal! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts