WoI Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 evo i ja sada slusam slaniu upravo i mogu reci slobodno da sam odusevljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 slania jebe mamu maminu! za sad, album godine, bez zezanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ne majke mi komso. album je fantastican u nekim delovima me podsecaju toliko na korpiklaani, a u nekim skroz suprotno na tranquillity i flames, a u globalu skroz imaju neki svoj stil fantastichno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Ako je neko za Eluveitie - Live At Ragnarok Festival_2007, evo: http://depositfiles.com/files/4151340 Video traje dvadesetak minuta i sadrzi sledece pesme: An dro Your Gaulish War Song Of Life Lament kako je da pustim ovaj file? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ne majke mi komso. album je fantastican u nekim delovima me podsecaju toliko na korpiklaani, a u nekim skroz suprotno na tranquillity i flames, a u globalu skroz imaju neki svoj stil fantastichno Ti In Flames momenti me zaista odusevljavaju. Sjajan album svaka im cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 kako je da pustim ovaj file? BS, VLC ili Media Player Classic pa "play" Format je mkv, sto sam zaboravio da napisem, sorry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ovaj album "Slania" je jebeni zakon... Mnogo dobar album... bolji mi je od Spirit-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 мени је овај бенд супер. много добро звуче. слушам их неко време, и од када сам набавила овај нови, мислим да сам га преслушала једно милион пута. супер заиста. Сланиа је много добар албум. ни ови претходни нису лоши с обзиром да нису их издали у бољој продукцији. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Po meni Slania je jedan od najboljih konceptualnih albuma poslednjih godina. Ako imate vremena, procitajte neki od intervjua sa pevacem. Naime, svaki instrumental na albumu oslikava jedno godisnje doba. Tu je i dosta stihova na galskom, izumrlom jeziku. Sve je zasnovano na mitologiji Kelta koji su mnaseljavali danasnju Svajcarsku, a sam naziv Eluveitie znaci "Ja sam Helvecanin". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 да... са тим сам упозната.... као и са митологијом Келта.... слушала сам интервју, али нисам читала. у приципу, то је то. мени је то супер комбинација, и ја заиста волим да слушам такве бендове. први и највећи миљеник ми је Круахан. самим тим још више зато што су Ирци. јер ја обожавам Ирску. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Ipak ne treba mesati stare Kelte i savremene Irce. Ono sto Eluveitie radi mnogo je sire i da kazemo "arhaicnije". Круахан је јако добар бенд, а ако волиш Ирце, обавезно послушај Маел Морда, имаш их на теми о думу и готику. И оне Лириел из Немачке, гарантовано ће ти се свидети. И да не заборавим да ти препоручим најбоље од најбољил када је у питању келтик звук: Маго де Оз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 захваљујем. и да, свакако не треба мешати старе Келте и данашње Ирце. ја сам пре мислила на њихову историју, на старе Келте, него на данашње, јер у главном свака тема, у песмама се односи на старије Келте. ако имаш који линк да ми даш, са још неким препорукама, била бих ти захвална још више. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 slania jebe mamu maminu! za sad, album godine, bez zezanja Slanina Slazem se sa kolegom, novi album je hit kola, ko firma u superligi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Slania's song je bozanstvena pesma, zaista! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Slania's song je bozanstvena pesma, zaista! Bozanstvena ko Shamandalie kada se pojavi na malom ekranu Edited April 26, 2008 by Little Butcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Ma da, posebno kad izvestavam sa nekog predizbornog skupa Nove Srbije ili LSV-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 sad sam skinuo spot za inis mona nije loshe simpatican spotic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 можеш ли бацити овде линк за спот? мооолим те? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 skinuo sam sa jednog programa (DC++) ali evo nasao sam ti link http://rapidshare.com/files/99795697/Eluve...s_Mona_mpeg.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 хвала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Ipak ne treba mesati stare Kelte i savremene Irce. Ono sto Eluveitie radi mnogo je sire i da kazemo "arhaicnije". Круахан је јако добар бенд, а ако волиш Ирце, обавезно послушај Маел Морда, имаш их на теми о думу и готику. И оне Лириел из Немачке, гарантовано ће ти се свидети. И да не заборавим да ти препоручим најбоље од најбољил када је у питању келтик звук: Маго де Оз. zar Mael Mordha nisu Francuzi, pardon, Gali ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Ne, nisu. Irci su. Provereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 O kakvim to Slanicima diskutujete Zezam se...dobar je bend, mada sam ih preslusao jednom, povrsno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHe NecromasteR Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Helveti? Oni sto ih je Cezar ubio 70.000 za jedan dan? /me pushta Your Gaulish War i pada u trans.... Jebeno odlican bend, navukao sam se cim sam izvalio gore navedenu pesmu, totalno slucajno kod ortakinje na spejsu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Meni ova "Slanina" dosadna bre... U principu Dark Tranquillity uzeo da svira folk metal. Ali ni blizu ikakvog DT ostvarenja. Shto se tiche ovih folky instrumenata, shteta shto se oni barem ne chuju jache u mixu.. Cenim da bi mi bio bar lechka zanimljiviji album.. Meni bre Svartsotov "Ravnenes Saga" za koplje ispred ovog. Neka 'fala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts